Ayyy kızlar bende çok heyecanlandım bu jeli duyunca inşallah faydasını görür birbirimize destek oluruz şimdi araştırıp netten sipariş vereceğim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun[/QUOTE
Amin canım bende çok heyecanlıyım aldım daha kullanmadım inşallah Allah vesile eder
arkadaşlar umudunuzu kırmayın. eşimin sperm sayısı 1 milyon çıkınca tüp bebek yapmaya karar verdik. ama bebek 5 aylıkken öldü. tekrar tüp bebek hazırlığı yaparken normal yolla hamile kaldım. Eşim o zaman macun ve keçiboynuzu ile birde evicap kullanmıştı. Ama malesef 7.ayda o bebeğim de öldü. ama sebebini öğrenmiş olduk; kan pıhtılaşması. Şimdi 4 aydır uğraşıyoruz inş. yine olacak inanıyorum. Bu defa daha bilinçliyiz kan pıhtısı için iğne olacağımı biliyorum. Preesed ve proxeed aldık bu ay. inş. işe yarar.
internette yabancı sitelerde gezerken Proxeed Women diye bir ilaç buldum. Proxeed Plus ın pembesi. Ne işe yaradığını bilmiyorum. Belki araştırmaya değer bir ürün olabilir.
internette yabancı sitelerde gezerken Proxeed Women diye bir ilaç buldum. Proxeed Plus ın pembesi. Ne işe yaradığını bilmiyorum. Belki araştırmaya değer bir ürün olabilir.
Caniimmm benn coktan oldum bitti bile hatta yorum yapmistim buraya ama gormedin heralde :) :) :) yumurtlama zamanindayim suan ama bebiş isini biraz ertelesem daha iyi cunku daha yasim 21 cok erken biraz daha biseylere doyduktan sonra olsa daha guzel olur diye dusunuyorum@danem28 @Pontik123 @sebastianderki K kucukmelek6 @keklik_58 @Tugcekucuk @bir-umut @sukret Kızlarrr sizlerde var mı bir gelişme?
Merhaba canım bizde şubattan beri istiyoruz aynen hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen bizim de olmadi bende bikac kez jeli gördüm ama almamıştım şimdi aldım regl olduktan sonra ovulasyon testi ile takip edip kullanacağım inşallah canım kendi sitesinden aldım ben orda bi numara vardı onu arayıp detaylı bilgi aldım beni tatmin etti kullanmaya karar verdim fertilshop diye siteden aldım telefondaki kişi soyledi kendi siteleri yukarıda kampanyadakiler diye bişey yazıyor oraya bir bak iki kutu ve ovulasyon jel şeklinde paketler var ben ikilisini seçtim bilgin olsunKizlarr merhaba ben preseed jel kullanmaya karar verdim 8aydir bebis isdiyorum ama hic sikintimiz yok hangi siteden alabilirim varmi onerilriniz kullananlar onerirmi olumlu sonuc alanlariniz varmi
Canım ben gordum ama yanlış yonlendirmemek için yazmadım daha önce ovulasyon kullanmadım bu ay kullanacağım inşallah ama bildiğim kadarıyla iki çizgide koyu olduğunda 3 gün ilişki olmalı ki seninkinde ikiside belirgin hadi hayırlısıarkadaşlar yardımcı olurmusunuz testimle ilgili yukarıda paylaştım.
Evet bende oraya uye oldum artik almaya karar verdim ve kalmamis bn ovu testi almadan onu gun asiri iliski durumumda kullansam yada hastaligin12ve 16kullansam nasil olur dr gittim temnuz ayinda o dr ole dedi ayriyetende inofolicde kullaniyorum hayirlisi bakalim birde bunu deneyelim memnun kalan da var mis galiba okudugum kadariyla. Tesekkur ederim bilgilerin icindeMerhaba canım bizde şubattan beri istiyoruz aynen hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen bizim de olmadi bende bikac kez jeli gördüm ama almamıştım şimdi aldım regl olduktan sonra ovulasyon testi ile takip edip kullanacağım inşallah canım kendi sitesinden aldım ben orda bi numara vardı onu arayıp detaylı bilgi aldım beni tatmin etti kullanmaya karar verdim fertilshop diye siteden aldım telefondaki kişi soyledi kendi siteleri yukarıda kampanyadakiler diye bişey yazıyor oraya bir bak iki kutu ve ovulasyon jel şeklinde paketler var ben ikilisini seçtim bilgin olsun
Evet bende oraya uye oldum artik almaya karar verdim ve kalmamis bn ovu testi almadan onu gun asiri iliski durumumda kullansam yada hastaligin12ve 16kullansam nasil olur dr gittim temnuz ayinda o dr ole dedi ayriyetende inofolicde kullaniyorum hayirlisi bakalim birde bunu deneyelim memnun kalan da var mis galiba okudugum kadariyla. Tesekkur ederim bilgilerin icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?