Canım bir sürü var kullanan ve hamile kalan Liste var sadece buna ayrılmış gözüne hiç çarpmadı mipreseed jel kullanan yok mu hiç yada kullanıp hamile olan birileri
Söyle kullanıyoruz hepimizin genelde ovulasyon testi var yumurtanın catlayacagi günü tespit edip her yakınlaşma da 3 ml içindeki aparatla vajinaya gonderiyor sun genelde yumurtanın catlamasindan bir gün önce ve ardından gelen 3 gün pes pese yakınlasmada kullanılıyor zaten icindeki kullanma klavuzu da anlatiyor şunu da unutma bu jel iki tarafta da sıkıntı yoksa hamileliği kolaylaştırır yoksa bence ise yapamaz bende olduğu gibicnm gördüm ama ben kullananların nasıl kullandıgını hangi gün kullandıgını yani tecrübelerini merak ediyorum
cnm bende sorun yok cok şükür rahim filminde iyi eşiminde herşeyi iyi sadece ileri hareketi biraz yavaş yanı sınırın biraz altındaymış sayısı fealn iyimiş bende o yüzdenn demek istedmSöyle kullanıyoruz hepimizin genelde ovulasyon testi var yumurtanın catlayacagi günü tespit edip her yakınlaşma da 3 ml içindeki aparatla vajinaya gonderiyor sun genelde yumurtanın catlamasindan bir gün önce ve ardından gelen 3 gün pes pese yakınlasmada kullanılıyor zaten icindeki kullanma klavuzu da anlatiyor şunu da unutma bu jel iki tarafta da sıkıntı yoksa hamileliği kolaylaştırır yoksa bence ise yapamaz bende olduğu gibi
Benim eşimin de ileri hareketli hiç yok ne verdi doktor hareketi artırmak icincnm bende sorun yok cok şükür rahim filminde iyi eşiminde herşeyi iyi sadece ileri hareketi biraz yavaş yanı sınırın biraz altındaymış sayısı fealn iyimiş bende o yüzdenn demek istedm
2-3 gün vaar canim daha muhtelemen 12.gun yumurtlarsin gibi gozukuyor hadi rastgelsin inşallahEki Görüntüle 1642965 Eki Görüntüle 1642965 Eki Görüntüle 1642966 Eki Görüntüle 1642965 Eki Görüntüle 1642966 kızlar merhaba bu sabah yaptım ovulasyon bugün adetten itibaren 9. Gün daha olmamış dimi tam netleşmesi gerek sanırım Eki Görüntüle 1642966
Eki Görüntüle 1642965 Eki Görüntüle 1642965 Eki Görüntüle 1642966 Eki Görüntüle 1642965 Eki Görüntüle 1642966 kızlar merhaba bu sabah yaptım ovulasyon bugün adetten itibaren 9. Gün daha olmamış dimi tam netleşmesi gerek sanırım Eki Görüntüle 1642966
Teşekkür ederim canım .Hafta sonu da şansa Ankara ya gideceğiz eşimin sınavı var Ankara da bi otelde kalacağız yani otelde yapcaz artık :)2-3 gün vaar canim daha muhtelemen 12.gun yumurtlarsin gibi gozukuyor hadi rastgelsin inşallah
Anladım canım ben sabahlari doğru olur diye yapiyorudm o zaman bende öğlen yapayım birde teşekkür ederim
Anladım canım o zaman bende öğlen tekrar yaparım daha sabah yapmam teşekkür ederimSabah ilk idrar kesinlikle yanlis olur. Zaten kullaniminda da bahseder. Mesela 9 da kahvalti yapsan 10 da WC ye gitsem 13 gibi test yapabilirsin. Ben calistigim için kendime gore saatleri ayarlamistim. Sende ona gore ayarlayabilir sin.
bişey vermedi cnm gerek yok dedi zaten cok yavaş degil varikoseldende ameliyat oldu eşim ben ona keçiboynuzu pekmezi aldım günlük 1 kaşık yeditıyorum arada yemiyo ama olsun :) ben 2,5 yıllık evliyim 1 yıldan fazla korunduk 1 yıldırda bebeğimiz olmuyo kısmet herşeyi denedim bu ayda preseed jeli rarstırıkken dikkatimi çekti kullanmaya karar verdm inşşş olur ama ben ovulasyon testi kullanmıyorum cnmmBenim eşimin de ileri hareketli hiç yok ne verdi doktor hareketi artırmak icin
bide cnm hareketi arttırmak için havuç suyu iyimiş her akşam ahvuç suyu içir eşine cnmBenim eşimin de ileri hareketli hiç yok ne verdi doktor hareketi artırmak icin
ben bu ay ilk defa aldım kullandım cnm sen kullanıyo musunSelam kızlar preseed kullanan varmı?
teşekkür ederim :) yok ya herhengi birşey vermediDrun
Drun klomen felan onerdimi yumoslar için bu arada hos geldin
hayırlı olsun cnm bnm bebeğin inşşş rabbim kucagına almayıda nasip eder saglıklı şekilde.. sen prseed ile mi hamile kaldın cnm ?Kizlar sonuç 43.8 Gebesiniz dediiiiii
Bence ovulasyon ile kullanan sanki daha iyi olur bende 2.5 yıldır evliyim 1 yıl bizde koruduk güya ama korunmasak da olmazmisbişey vermedi cnm gerek yok dedi zaten cok yavaş degil varikoseldende ameliyat oldu eşim ben ona keçiboynuzu pekmezi aldım günlük 1 kaşık yeditıyorum arada yemiyo ama olsun :) ben 2,5 yıllık evliyim 1 yıldan fazla korunduk 1 yıldırda bebeğimiz olmuyo kısmet herşeyi denedim bu ayda preseed jeli rarstırıkken dikkatimi çekti kullanmaya karar verdm inşşş olur ama ben ovulasyon testi kullanmıyorum cnmm
Geçen yıl onun için katı meyve sıkacağı aldım ama içmedi midesi kaldırmıyormusbide cnm hareketi arttırmak için havuç suyu iyimiş her akşam ahvuç suyu içir eşine cnm
öyle deme cnm bilemezsin bunu benm arkadasımında doktorlar normal yolla olmaz esinin ameliyat olası gerek demişler. tüp dediler şimdi 1 bebeği oldu kızı 4 yasında şimdi 2 ye hamile erkek oluyo yeterki rabbim istesin bizde cokkk istemeliyiz sürekli dua et cnm olur inşşş allahın izni ile.... bide bu ovulasyon testleri hangi günler kullanıylıyo nasıl kullanıyoBence ovulasyon ile kullanan sanki daha iyi olur bende 2.5 yıldır evliyim 1 yıl bizde koruduk güya ama korunmasak da olmazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?