Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adet bitiminden sonra başlanıyor iki çizgi de aynı koyulukta gelince yum catliyor zaten içinde kullanım şekli var

Adet bitiminden sonra başlanıyor iki çizgi de aynı koyulukta gelince yum catliyor zaten içinde kullanım şekli var
tmm cnm sagol ama benm adetlerim hep düzenli mesela 14 akim adet günüm yarın kesin yumurtam catlar ama ben bugün ve yarını degerlendirecem cnm bakalım inşşş çatlarr

ne güzel cnm peki nasıl kaldın bu ay kendiliğinden mi cnm
Hsg rahim filmi çektirdim. Eşim 2 kutu kadar klomen kullandı. Ben de 5 adet 5 gun kullandım. TaBi ovulasyon testleri önemli. Çalışmalar adetin 12 13 15 18 21 de oldu ama hangisi tuttu neyden sebep tuttu . Bilmiyorum. 1 aşilama yaptım tutmam işti. Rabbim zamanını bu zaman uygun görmüş demek .

ne güzel cnm zamanı gelmiş demekki..... bende bu ay rahim filmi çektirdim şükür temiz çıktı ama jelde aldım bu ay inşşş iyi olurrr ya bende sizin gibi hamiş olurum bebeğime kavusurum

ne güzel cnm zamanı gelmiş demekki..... bende bu ay rahim filmi çektirdim şükür temiz çıktı ama jelde aldım bu ay inşşş iyi olurrr ya bende sizin gibi hamiş olurum bebeğime kavusurum
Ay inşallah. Rahim filminde kisa süreli ama canım çok acimisti. Senin doktorun sana korun dedi mı. Adetin kaçıncı günü çektirdin

Ay inşallah. Rahim filminde kisa süreli ama canım çok acimisti. Senin doktorun sana korun dedi mı. Adetin kaçıncı günü çektirdin
yok cnm benm adet bitti 3 günü gittim çekildi çünkü adettim cuma bitti cumartesi pazar gitmedim pazartesi gittim yani adetimin 8 gübü gittim cnm acımadı çünkü anestzili oldum korun demedi sadece 4 gün korun dedi cuma ilişkiye başlayın 2 günde 1 dedi o kadar cnm bende jeli söyledim doktora dene dedi

Ben de jeli alacaktım artık . Çünkü hız sınırda ydı bizim. Ben de 9. Günü çekindim. Bana bu ay hep korun dedi. Klomen icme dedi . Sessiz kaldım dinlemedim. çünkü araştırdim. Çoğu doktor korun demio. É biliom yum . Günümü ..neden koca bi ayı fos olsun dedim. İyi ki de demişim. Dua et değerlerim artsın sağlıklli bebis olsun .sana da nasip etsin allahım. Bu ay senden çok umitliyim o halde.

inşşş cnm bnm yaaa bakalım olurrr... sende inşşş rabbimin izni ile bebeğini saglıklı hayırlı şekilde kucagına alırsın cnm

günaydınnn kızlar bi sorum olacaktı jel kullanan arkadaslara ben jeli kullanıyorum 2 gr şeklinde ama mesela cıkıyo geri ilişki sırasındafelan ben mi beceremiyorum kullanmayı yoksa sizdede oluyo mu cvp verirseniz cok sevırım

sizin sperm sayısı hızı kaçtı cnm peki

arkadaşlar dün adet olmam lazımdı ama 4 gündür az az geliyor. kahverengiydi gün kırmızıya göndü ama az. adet olamadım o yüzden çok karnım ağrıyor. hatta oldum mu adet olmadım mı anlayamadım. tutunma lekesi kan kırmızı gibi olmaz dimi.

cnm yerleşme kanaması kahverengi yada pembe oluyomuş ben hiç yasamadım ama eger şüphen varsa test yap cnm

bende bu ay ilk defa jelden kullandım.bir defa 3 gr.bizim hem hızda hemde morfolojide sorun var.kasıma kadar olmaz ise tüp bebek için randevu alıcaz kısmet.benim bat 10 ekim.benide listeye ekler misiniz

bende bu ay ilk defa jelden kullandım.bir defa 3 gr.bizim hem hızda hemde morfolojide sorun var.kasıma kadar olmaz ise tüp bebek için randevu alıcaz kısmet.benim bat 10 ekim.benide listeye ekler misiniz
mrb cnm benmde bat 14 ekim :) bende ilk defa bu ay kullandm 3 kez bakalım bu akşamda kullanıcam son olarak inşş işe yrar cnm

inşallah tutunur bebeğin canım.benim çok umudum yok ama belki sebep olur diye yaptım.sizin hızınız ve morfolojiniz kaç?
cnm bizim sayı 48 milyon morfoloji galiba % 55 tam hatırlamıyorum ama ileri hareketi % 15 eşimin inşş işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…