Adet bitiminden sonra başlanıyor iki çizgi de aynı koyulukta gelince yum catliyor zaten içinde kullanım şekli varöyle deme cnm bilemezsin bunu benm arkadasımında doktorlar normal yolla olmaz esinin ameliyat olası gerek demişler. tüp dediler şimdi 1 bebeği oldu kızı 4 yasında şimdi 2 ye hamile erkek oluyo yeterki rabbim istesin bizde cokkk istemeliyiz sürekli dua et cnm olur inşşş allahın izni ile.... bide bu ovulasyon testleri hangi günler kullanıylıyo nasıl kullanıyo
tmm cnm sagol ama benm adetlerim hep düzenli mesela 14 akim adet günüm yarın kesin yumurtam catlar ama ben bugün ve yarını degerlendirecem cnm bakalım inşşş çatlarrAdet bitiminden sonra başlanıyor iki çizgi de aynı koyulukta gelince yum catliyor zaten içinde kullanım şekli var
Yok canım bu ay olmasaydı onu sipariş edecektimhayırlı olsun cnm bnm bebeğin inşşş rabbim kucagına almayıda nasip eder saglıklı şekilde.. sen prseed ile mi hamile kaldın cnm ?
ne güzel cnm peki nasıl kaldın bu ay kendiliğinden mi cnmYok canım bu ay olmasaydı onu sipariş edecektim
Hsg rahim filmi çektirdim. Eşim 2 kutu kadar klomen kullandı. Ben de 5 adet 5 gun kullandım. TaBi ovulasyon testleri önemli. Çalışmalar adetin 12 13 15 18 21 de oldu ama hangisi tuttu neyden sebep tuttu . Bilmiyorum. 1 aşilama yaptım tutmam işti. Rabbim zamanını bu zaman uygun görmüş demek .ne güzel cnm peki nasıl kaldın bu ay kendiliğinden mi cnm
ne güzel cnm zamanı gelmiş demekki..... bende bu ay rahim filmi çektirdim şükür temiz çıktı ama jelde aldım bu ay inşşş iyi olurrr ya bende sizin gibi hamiş olurum bebeğime kavusurumHsg rahim filmi çektirdim. Eşim 2 kutu kadar klomen kullandı. Ben de 5 adet 5 gun kullandım. TaBi ovulasyon testleri önemli. Çalışmalar adetin 12 13 15 18 21 de oldu ama hangisi tuttu neyden sebep tuttu . Bilmiyorum. 1 aşilama yaptım tutmam işti. Rabbim zamanını bu zaman uygun görmüş demek .
Ay inşallah. Rahim filminde kisa süreli ama canım çok acimisti. Senin doktorun sana korun dedi mı. Adetin kaçıncı günü çektirdinne güzel cnm zamanı gelmiş demekki..... bende bu ay rahim filmi çektirdim şükür temiz çıktı ama jelde aldım bu ay inşşş iyi olurrr ya bende sizin gibi hamiş olurum bebeğime kavusurum
yok cnm benm adet bitti 3 günü gittim çekildi çünkü adettim cuma bitti cumartesi pazar gitmedim pazartesi gittim yani adetimin 8 gübü gittim cnm acımadı çünkü anestzili oldum korun demedi sadece 4 gün korun dedi cuma ilişkiye başlayın 2 günde 1 dedi o kadar cnm bende jeli söyledim doktora dene dediAy inşallah. Rahim filminde kisa süreli ama canım çok acimisti. Senin doktorun sana korun dedi mı. Adetin kaçıncı günü çektirdin
Ben de jeli alacaktım artık . Çünkü hız sınırda ydı bizim. Ben de 9. Günü çekindim. Bana bu ay hep korun dedi. Klomen icme dedi . Sessiz kaldım dinlemedim.yok cnm benm adet bitti 3 günü gittim çekildi çünkü adettim cuma bitti cumartesi pazar gitmedim pazartesi gittim yani adetimin 8 gübü gittim cnm acımadı çünkü anestzili oldum korun demedi sadece 4 gün korun dedi cuma ilişkiye başlayın 2 günde 1 dedi o kadar cnm bende jeli söyledim doktora dene dedi
inşşş cnm bnm yaaa bakalım olurrr... sende inşşş rabbimin izni ile bebeğini saglıklı hayırlı şekilde kucagına alırsın cnmBen de jeli alacaktım artık . Çünkü hız sınırda ydı bizim. Ben de 9. Günü çekindim. Bana bu ay hep korun dedi. Klomen icme dedi . Sessiz kaldım dinlemedim.çünkü araştırdim. Çoğu doktor korun demio. É biliom yum . Günümü ..neden koca bi ayı fos olsun dedim. İyi ki de demişim. Dua et değerlerim artsın sağlıklli bebis olsun .sana da nasip etsin allahım. Bu ay senden çok umitliyim o halde.
sizin sperm sayısı hızı kaçtı cnm pekiBen de jeli alacaktım artık . Çünkü hız sınırda ydı bizim. Ben de 9. Günü çekindim. Bana bu ay hep korun dedi. Klomen icme dedi . Sessiz kaldım dinlemedim.çünkü araştırdim. Çoğu doktor korun demio. É biliom yum . Günümü ..neden koca bi ayı fos olsun dedim. İyi ki de demişim. Dua et değerlerim artsın sağlıklli bebis olsun .sana da nasip etsin allahım. Bu ay senden çok umitliyim o halde.
cnm yerleşme kanaması kahverengi yada pembe oluyomuş ben hiç yasamadım ama eger şüphen varsa test yap cnmarkadaşlar dün adet olmam lazımdı ama 4 gündür az az geliyor. kahverengiydi gün kırmızıya göndü ama az. adet olamadım o yüzden çok karnım ağrıyor. hatta oldum mu adet olmadım mı anlayamadım. tutunma lekesi kan kırmızı gibi olmaz dimi.
mrb cnm benmde bat 14 ekim :) bende ilk defa bu ay kullandm 3 kez bakalım bu akşamda kullanıcam son olarak inşş işe yrar cnmbende bu ay ilk defa jelden kullandım.bir defa 3 gr.bizim hem hızda hemde morfolojide sorun var.kasıma kadar olmaz ise tüp bebek için randevu alıcaz kısmet.benim bat 10 ekim.benide listeye ekler misiniz
inşallah tutunur bebeğin canım.benim çok umudum yok ama belki sebep olur diye yaptım.sizin hızınız ve morfolojiniz kaç?mrb cnm benmde bat 14 ekim :) bende ilk defa bu ay kullandm 3 kez bakalım bu akşamda kullanıcam son olarak inşş işe yrar cnm
cnm bizim sayı 48 milyon morfoloji galiba % 55 tam hatırlamıyorum ama ileri hareketi % 15 eşimin inşş işe yararinşallah tutunur bebeğin canım.benim çok umudum yok ama belki sebep olur diye yaptım.sizin hızınız ve morfolojiniz kaç?
bide ebn bu ay rahim filmi çektirdm cnmcnm bizim sayı 48 milyon morfoloji galiba % 55 tam hatırlamıyorum ama ileri hareketi % 15 eşimin inşş işe yarar
sizin maşallah bizden iyi sonuçlarınız.bizim morfoloji sıfır.hız 2 .sayı 42 milyoncnm bizim sayı 48 milyon morfoloji galiba % 55 tam hatırlamıyorum ama ileri hareketi % 15 eşimin inşş işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?