• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar iğneden sonra bugün 12.gün dayanamadım test yaptım adetime 3 gün var tahmini kaşıklarımda adet sancısı ve göğüslerimde hassasiyet var. Ama testin üzerinden 1 saat geçti sizce testin çizgisi mi yoksa iğnenin etkisi mi? Yoksa bir şey mi var kafam karıştı!
Canim biraaz daha yakinlastirip ceksene bisey goremedim catlatma ignesimi oldun 14 gun en dogru test zamani oncesi yaniltabilir inşallah. Vardir canim hayirlisiyla

Arkadaşlar iğneden sonra bugün 12.gün dayanamadım test yaptım adetime 3 gün var tahmini kaşıklarımda adet sancısı ve göğüslerimde hassasiyet var. Ama testin üzerinden 1 saat geçti sizce testin çizgisi mi yoksa iğnenin etkisi mi? Yoksa bir şey mi var kafam karıştı!
tatlım foto biraz bulanık, ben bişey göremedimm :KK64: ama 12 gün olduysa iğnenin etkisi geçmiştir. sen bişey görüyo musun?

Kizlarrr ben bu ay ovu testi yapmamistim. Ama her ilişkide jeli kullandim. Gecen ayki periyoduna gore ovu günüm cumartesi diye tahmin etmiştim. Şali günü oylesine yaptim çok silikti heh tamam geçmiş dedim. Sonra dun aklima birden geldi yaptim baya koyu cikti sasirdim. Sonra bugün tekrar yaptim t resmen pik yapmis. Galiba yeni yumurtluyorum. O zaman dongum 40 günu bulacak. Histeroskopi oöncesi 2 ay yine 40 günde olmuştum ve 25-25. Günler testim pozitifti. simdi bu aksam ve yarin sabah yakinlasma olur. Birde yarin aksam olur. Sizce??

Eklentiler

• IMG_20151002_170527.webp
    IMG_20151002_170527.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 79
ya evet ben görüyorum ama tlf netleştirince bulanık oluyor,ellerimin titremesinden yazamıyorum bile
ayyy süper o zaman canımmm, sen görüyorsan biz göremesekte olur. bazen telde gözükmüyor çünkü. yarın sabah testi tekrarla mutlaka daha net çıkar. birde ovu testi de belli edermiş ya elinde varsa yapabilir misin?

ayyy süper o zaman canımmm, sen görüyorsan biz göremesekte olur. bazen telde gözükmüyor çünkü. yarın sabah testi tekrarla mutlaka daha net çıkar. birde ovu testi de belli edermiş ya elinde varsa yapabilir misin?
Vallahi test delisi olmayayım dye almadım bu ay,eve giderken test alayım da sabah tekrar yapayım.

canım çok net olmamakla birlikte ama sanki bişeyler görüyorummm :rolleyes:

dikkatlı baktım cnm cokkk hafif varr 2 çizgi galiba yeni hamilesin cnm :)

Kizlar Merhaba bende bu ay bu jelden almayi düşünüyorum faydasını görenler var mı aranızda ve nerde alabilirim fiyati nedir ayrıca ovulasyon testi de mi almam gerekecek önerdiğiniz bi test var mi

Günaydın kızlar! Dün akşam yaptığım testi ekliyorum ama sabah yaptığım negatif! Yani umutlar başka aya kaldı!

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 100
Kizlar Merhaba bende bu ay bu jelden almayi düşünüyorum faydasını görenler var mı aranızda ve nerde alabilirim fiyati nedir ayrıca ovulasyon testi de mi almam gerekecek önerdiğiniz bi test var mi
Can'ım jel ile hamile kalanlar listesine bakarsan anlarsın yardımcı olduğunu. Ben gitti gidiyordan almıştım 110 TL ye. Ovülasyon testi işe yumurtlama Zaman'ını belirleyip ilişkilerden 15 dk önce uyguluyorsun ki spoşlar daha rahat ilerlesin. Sizde sorun nedir? Ne kadardır uğraşıyorsun?

aXhi aXhi tatlım benim bu ay olmadı çünkü tasinma telaşında jel kullanmadım yeni bat 30 Ekim ve 4. Denemem olacak ama bu ay hiçbir şekilde atlama yapmadan bu ay tutturmaya calisacagim

Kızlar sabahki test negatif dedim ama şimdi böyle çıkmış uçuşma ya da kendi çizgisi mi acaba?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 99
Bu gebelik testi mi eğer gebelikse kaç gün gecti
Canım evet gebelik ama daha günüm geçmedi, 2 günüm var,çatlatma iğnesini 21 eylülde vuruldum,tahminen 15.gün adet olurum diye düşünüyorum ama bu testler de kafamı allak bullak ediyor.

Canım evet gebelik ama daha günüm geçmedi, 2 günüm var,çatlatma iğnesini 21 eylülde vuruldum,tahminen 15.gün adet olurum diye düşünüyorum ama bu testler de kafamı allak bullak ediyor.
Aşılama mi yaptırdın ben aşılama yaptirdigimda dojtor 14.gün test yaptır demişti öncesinde ne sonuç olursa olsun yanlış olur demisti

Günaydın kızlar! Dün akşam yaptığım testi ekliyorum ama sabah yaptığım negatif! Yani umutlar başka aya kaldı!
cnm bu testte 2 çizgi var daha adete 2 gün varmış bekle cnm yarın tekrar sabah yap testi bence gebelik var cnm :) sende mi jel kullandn kacıncı denemen

Back
X