• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar sabahki test negatif dedim ama şimdi böyle çıkmış uçuşma ya da kendi çizgisi mi acaba?
Canim en doğrusu 14.günü bekleyip kan testi yaptirmak en garantisi bu testler bazen yaniltiyor gecen ay benide umutlandirdi ertesi gün kirmizilar geldi sabirla 14.gunu bekle derim canim

Aşılama mi yaptırdın ben aşılama yaptirdigimda dojtor 14.gün test yaptır demişti öncesinde ne sonuç olursa olsun yanlış olur demisti
Hayır aşılama değil çatlatma iğnesi yaptırdım Can'ım! Geçen iğne yaptırdığımda 8.gün negatif çıkmaya başladı taa ki hastalanana kadar.

cnm bu testte 2 çizgi var daha adete 2 gün varmış bekle cnm yarın tekrar sabah yap testi bence gebelik var cnm :) sende mi jel kullandn kacıncı denemen
Klomen ve ovitrelle kullandım bu ay Can'ım,sadece bir gün jel kullanabildim o da iğneyi yaptırdığım gün. Emin Değilim iğnenin etkisi mi yoksa testin çizgisi mi!

Evet
Canim en doğrusu 14.günü bekleyip kan testi yaptirmak en garantisi bu testler bazen yaniltiyor gecen ay benide umutlandirdi ertesi gün kirmizilar geldi sabirla 14.gunu bekle derim canim
Can'ım haklısın beni de bir kere yanılttı o yüzden umutlanmamak için çabalıyorum ama umutsuz da olmuyor. Yarın 14.gün. Pazartesi tekrar test yaparım.

image.webp

kızlar bu ay ben de pre-seed jel denedim. adetime 1 hafta var. gebelik testi yaptım. eşim de ben de silik çizgi görüyoruz. ya siz de baksanıza hamilemiyim sizce

arkadaşlar bi bakın nolur ya. 2 kez tüp bebek denedik ama olmadı maalesef. bi tüpüm bağlandı. laparoskopi ameliyatı oldum. iyice ümidim kaybolmaya başlamıştı. ama pre-seed jeli okudum aldım kullandım ama işe yaramışmıdır ya. çok şaşkınım çizgi var ama dimi ya

arkadaşlar bi bakın nolur ya. 2 kez tüp bebek denedik ama olmadı maalesef. bi tüpüm bağlandı. laparoskopi ameliyatı oldum. iyice ümidim kaybolmaya başlamıştı. ama pre-seed jeli okudum aldım kullandım ama işe yaramışmıdır ya. çok şaşkınım çizgi var ama dimi ya
ikinvi cizgi yan mı cnm ya tam net degil göremiyorum

yok kuzum yan olan değil. o yan olanı kesen bi çizgi var. yani sanki yan T gibi olmuş. bide öyle baksana bi. ya eşim de gördü. hani benim göz yanılsamam mı dedim ama

yok kuzum yan olan değil. o yan olanı kesen bi çizgi var. yani sanki yan T gibi olmuş. bide öyle baksana bi. ya eşim de gördü. hani benim göz yanılsamam mı dedim ama
Canim cok erken bikac gun daha bekleyip sabah ilk idrarla yap canim hakkinda hayirlisi olsun baktim ama net bisi diyemiyorum

Can'ım jel ile hamile kalanlar listesine bakarsan anlarsın yardımcı olduğunu. Ben gitti gidiyordan almıştım 110 TL ye. Ovülasyon testi işe yumurtlama Zaman'ını belirleyip ilişkilerden 15 dk önce uyguluyorsun ki spoşlar daha rahat ilerlesin. Sizde sorun nedir? Ne kadardır uğraşıyorsun?
Canim ben 2m5 yıllık

Can'ım jel ile hamile kalanlar listesine bakarsan anlarsın yardımcı olduğunu. Ben gitti gidiyordan almıştım 110 TL ye. Ovülasyon testi işe yumurtlama Zaman'ını belirleyip ilişkilerden 15 dk önce uyguluyorsun ki spoşlar daha rahat ilerlesin. Sizde sorun nedir? Ne kadardır uğraşıyorsun?
Canim ben 2.5 yıllık evlym bir sorun yok eşim de de bende de eşimin in spermleri çok ii Dr psikolojik diyor 3 kez aşılama yaptırdım tek yumurtam var tek sorun bu ama tek yumurtam kendiliğinden oluşur ve çatlar yani Dr lara göre olmaması için bir sorun yok ben pek birlikte olamıyorum korkum var halen çok zor birleşim oluyor o yüzden biz aşılama yaptırdı k bende bu jeli kullansam mi acaba diyorum o listeye baktım da pek bişe anlayamdm

Can'ım gebelik için en önemli şey stres yapmaman. Neredeyse hamile kalan bütün arkadaşlarımız Bebek fikrini kafalarından çıkardıkları an hamile kaldı. Bebek fikriyle temasta bulunmaya devam ettikçe bebeklerimiz bizden uzak duruyor. Temasta bulunamamana gelince destek alsan daha iyi olur çünkü eşinle bir ömür geçireceksin ve bu sorunla bir ömür yaşamak ikinizi de yorar.

bu ay bende kullandım jeli.26.gündeyim adet ağrısı gibi ama değil gibi bel ağrım var.kasığımda da seğirme var.acaba bunlar belirtimi yoksa üşüttümmü

inş olmazsın cnm siz ne kadardır istiyosunuzsorununuz avr mı neler kullandın bu ay
biz aralık ayından beri istiyoruz ama miyom ameliyatı oldum yasak sürem vardı.mayıs ayından beride korunmuyor uz.bizde hızda ve morfoloji sorunu var.kasım ayına kadar bekleyip tüp bebek görüşmeye gidicez.son kez bunuda denemek istedim.denemediğim bir şey kalmadı.bakalm nasip artık

biz aralık ayından beri istiyoruz ama miyom ameliyatı oldum yasak sürem vardı.mayıs ayından beride korunmuyor uz.bizde hızda ve morfoloji sorunu var.kasım ayına kadar bekleyip tüp bebek görüşmeye gidicez.son kez bunuda denemek istedim.denemediğim bir şey kalmadı.bakalm nasip artık
anladm cnm bnm zor gercekten bende 14 aydır istiyorum ama olmuyo benmde denemedğim kalmadı bunu aldım bu ay rahim filmi çektirdim ve jel kullnadm bakalım bat 14 ekim benmde sizin hareket morfoloji kaç cnm

Back
X