• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım dr seni muayene etti ve sorun olmadığını söyledi,peki eşin dr a gitti mi hiç???
canik benim kokulu akintim vardi doktor yogu.bekliyoruz ama n iltihap dedi fitil antibiyotil verdi kullandim smear testi bisey cikmadi 1yil deneyin dedi akintim kokusuz suan normal demisti doktor

Öyle ya. Bizde de durum aynı. Benimle aynı yıl evlenenlerin çocuğu 1 yaşına girdi. Benden sonra evlenenler de ya yeni doğum yaptı ya hamile. İnsan onları görünce daha çok stres oluyor zaten.
aynen cnm sizd eşinde mi sorun var sadece asılama felan oldunuz mu

ESTRIOL VAJINAL Krem bana iliskiden once kullan hem kuruluguna cozum olur dedi..fakat gebelik konusunda nekadar etkili oda tartisilir..bu krem hakkinda bilginiz varsa paylasabilirsiniz.memnun olurum
cnm bu krem hem kuruluk için iyi hemdespermlerin daha hızlı hareket etmesini saglıyomuş

Canım 3 yıllık evliyiz, geçen yıl 8 ay denedik olmadı daha sonra cildimde bir rahatsızlık oldu ara verdim tedavi gördüm şimdi 4 ay oldu yine istiyoruz bakalım. hiç bir problem çıkmadı eşimdede bendede ama doğru zaman değil galiba. geçen yıl 3 defa klomen kullandım ve çatlatma iğnesi ama sonuş gebelik olmadı. Geçen ayda klomen verdi dr ama artık veremem dedi. Çünkü yumurta klomen kullanmasamda gelişiyır ve çatlıyor ama döllenme olmuyor. Hsg ve emarda çekildim tüplerde bir sıkıntı yok. eşimde tahlil oldu onun değerleri güzel çıktı. Bu ay doktorumu değşştiriyorum. 19 ekimde muayenem var. preseedden çok ümitliyim inşallah bu ay hayırlı haberler alırım bakalım kızlar.
inşşş cnm bnm bende bu ay hsg cektirdim iyi cıktı inşşş hamile olurum işe yarar bu ay

stres yapma cnm dua et bende 14 yadır bekliyorum bu ay kalmadım bbek yok biliyorum hissediyorum ama adetten sonra yine jeli deneyecem inşş iyi olurrr yaaa kavusuruz hepimiz bebeklerimizeeee

Amin canım stres yapma durumum yokta her ay bir bekleyiş içindeyim tabi ki şimdiden daha yumurtlama günümü sayıyorum evvelki gün adet oldum bu ayda bat 31 ekim bakalım hayırlısı olur inşallah.

Günaydın kaderdaşlarım. ben kırmızı kartı yedim. Bugün yeni bir dr a gideceğiz,bakalım ne diyecek. Aşılama neyse de tüp der diye mideme kramplar giriyor. Bana dua edin lütfen dr iyi şeyler söylesin. :KK17:
İnşallah canim iyi haberlerle don bizede haber et

Canım keşke hemen olacak diye düşünüp bu kadar ertelemeseymişsiniz. Ben 2 sene istemiyorum diyordum ama dayanamayıp erkene aldık olmaz falan diye, çünkü eşimin ailesinde normal yolla yok denecek kadar az.iyi ki de erken düşünmüşüz şimdi eşim tedavi görüyor,ben de her ay acaba bu ay oldu mu diye düşünüp umutlanıyorum. Ama 9 ay geçti,sorunu öğreneli de 5 ay. Allahım doğru getirsin inşallah. Öncelikle bir dr a görün,eşin de görünsün ve test versin. Sorun olmadığından emin olun. Madem zaman kaybetmek istemiyorsun,kontrollü yol alın. Ona göre de jel kür falan,bildiklerimizi paylaşırız rabbim de tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip eder.

İnşallah cnm benim için o kadar zorlu zamanlrdi ki hiç olur die beklemedk inan Allah bilir sonuçta ama eşimi ikna edemedim asla çocuk istemiodu bunu arkadaslrm anlayamiolar cunku erkekler genelde hemen çocuk isterler bizim tersi oldu kısaca:KK43: ben doktora her ihtimale karşı gittim sorun yoktu şükür ama Suan bilemyrm tabi..eşimi de eğer bu ay olmazsa ben kendim gidicm ve arkamdn eşimi tabiki doktorlar 1 yıl korunmasız ilişki dio ya bende yalan söylemek zorunda kalcm çünkü zaman aleyhmde işliyor:KK43:

aynen cnm sizd eşinde mi sorun var sadece asılama felan oldunuz mu
Eşimde sorun var canım. Aşılama olmadık. Harekette ve morfolojide sorun var. Aşılama olması için morfolojinin en az %4 olması gerekiyormuş. Bizim morfoloji daha düşük. Bu nedenle aşılamayı hiç düşünmedik.

kusura bakma tel donuyor yazamiyorum esin muayene olsun demexi esimde bisey oldugunu sanmiyorum ama oyle biseyde diyemem
Bize de eşin de doktora gitsin, örnek versin test sonucuna bakalım vb. şeyler söylenmedi. Ben eşimi zorladım gitti doktora ve eşimde sorun çıktı. Bence doktora ilk giden erkekler olmalı çünkü tedavileri çok uzun sürebiliyor.

Bize de eşin de doktora gitsin, örnek versin test sonucuna bakalım vb. şeyler söylenmedi. Ben eşimi zorladım gitti doktora ve eşimde sorun çıktı. Bence doktora ilk giden erkekler olmalı çünkü tedavileri çok uzun sürebiliyor.
Bilmiyorum canim yani hakaret olarak algilar kizar diye korkuyorum bakalim ocaga kadar olmazsa artik bir sekilde soylerim

Kızlar sizce ovulasyon testi ne diyor.yumurtlama günüm mu acaba
İlk defa yapiorm hafif silik sanki biraz ne diosnz

Eklentiler

• 1444145311418-1678034489.webp
    1444145311418-1678034489.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 61
Kaç yerde resim çektim renkler doğru çıksın die anlatamam çok heycanlym:KK47:

Eklentiler

• IMAG7984.webp
    IMAG7984.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 78
Back