• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Morfoloji %3 en son ki testte. Öncekilerde 1 yada 2 çıkardı hep. İleri hareket %10. Hareketsizlik %60.
bizden iyisiniz yinede.morfoloji 4 olmasını yeterli buluyorlar.hareket sayınızda biraz artış olursa inşallah bebeğiniz olur.Allah gönlünüze göre versin inşallah

Merhabalar, bende bu ay ilk olarak kullanıcam preseed i inşallah bu ay sonuç pozitif çıkar. İlacın kullanımı ile ilgili önerisi olan arkadaşlar var mı?

Merhabalar, bende bu ay ilk olarak kullanıcam preseed i inşallah bu ay sonuç pozitif çıkar. İlacın kullanımı ile ilgili önerisi olan arkadaşlar var mı?
cnm kullan ama 15 dakika içinde eşin boaşlsın yani jelden 5 dakika sonra başlayın bence inşş iyi olur cnm bnm sorununuz ne ne zamandan beri istiyosunuz bebek

Milletin dili çekilmiyor yaa. Yine de çok düşünmemeye çalış canım.
öylede cnm ister istemez moral kalmıyo stres oluyo bide benm görümcem haziranda evlendi hemen ilk ayında hamile kaldı şimdi 17 haftalık erkek bebeişi olacak bunlar etkiliyo beni rkadaslarım hep hamile yada dogum yaptılar :(

Kizlar merhaba nasilsiniz.bende jel kullaniyorum hamile kalabilmek icin kuruluk icin ama adi degisik acaba bende bunu birakip.preseed mi kullansam..yaziklariniz beni etkiledi olumlu sonuc alan cok bu jelden..sizce ne yapmaliyimm

Kizlar merhaba nasilsiniz.bende jel kullaniyorum hamile kalabilmek icin kuruluk icin ama adi degisik acaba bende bunu birakip.preseed mi kullansam..yaziklariniz beni etkiledi olumlu sonuc alan cok bu jelden..sizce ne yapmaliyimm
mrb cnm sen ilk defa mı kullandın adı ne peki bu jel ile hamile kalan cokmuş cnm kısmet bazılarına bu jel vesile olmuş bende ilk defa bu ay denedim 3 kez denedm ama yumurtamın catladıgı gün ilişki olmadı malesefff bnm bat 14 ekim inşş adet olmam :D

Ya gercekten ise tarar mi benimde bebegim olmuyor daha 9 ay oluyor doktor 1 yildan once bisey yapamam 1 yil dene dedi

bizden iyisiniz yinede.morfoloji 4 olmasını yeterli buluyorlar.hareket sayınızda biraz artış olursa inşallah bebeğiniz olur.Allah gönlünüze göre versin inşallah
Amin canım. 2 tane kadın doğum uzmanına sorduk ikiside normal yoldan zor bir ihtimal dedi.

ESTRIOL VAJINAL Krem bana iliskiden once kullan hem kuruluguna cozum olur dedi..fakat gebelik konusunda nekadar etkili oda tartisilir..bu krem hakkinda bilginiz varsa paylasabilirsiniz.memnun olurum

Ya gercekten ise tarar mi benimde bebegim olmuyor daha 9 ay oluyor doktor 1 yildan once bisey yapamam 1 yil dene dedi
Ya ben en önce erkeklerin doktora gitmesi taraftarıyım. Bizde de ilk olarak ben gittim bir yılın dolmasını bekleyin dediler. Eşimi zorladım gittik eşimde problem çıktı. 17 aydır da uğraşıyoruz bir düzelme yok.

öylede cnm ister istemez moral kalmıyo stres oluyo bide benm görümcem haziranda evlendi hemen ilk ayında hamile kaldı şimdi 17 haftalık erkek bebeişi olacak bunlar etkiliyo beni rkadaslarım hep hamile yada dogum yaptılar :KK43:
Öyle ya. Bizde de durum aynı. Benimle aynı yıl evlenenlerin çocuğu 1 yaşına girdi. Benden sonra evlenenler de ya yeni doğum yaptı ya hamile. İnsan onları görünce daha çok stres oluyor zaten.

Öyle ya. Bizde de durum aynı. Benimle aynı yıl evlenenlerin çocuğu 1 yaşına girdi. Benden sonra evlenenler de ya yeni doğum yaptı ya hamile. İnsan onları görünce daha çok stres oluyor zaten.

Benimle birlikte evlenen arkadaslrm 2.yi doguruolar anaokullarina kayıt dönemleri:mad: eşimi ancak ikna edebildim diyelim 6 yıl oluyr 2 aydır dusunuyrz Suan hemen olsun istedgm için herşeyi yapmak istiorm daha fazla beklemek istemiorm:KK34:
Allah m isteyen herkese aratmadn nasip etsin inşallah daha önce doktora gittigmde herşey normal demişti test vs.yapmamsti gerçi ama bu krem bende de var kullansam mi bilemiyrm geçen ay kullanmadm yumurtalama günüm yarın olablr ovulasyon testi yapıp pozitif çıkarsa kullansam mi bilemedm

Günaydın kaderdaşlarım. ben kırmızı kartı yedim. Bugün yeni bir dr a gideceğiz,bakalım ne diyecek. Aşılama neyse de tüp der diye mideme kramplar giriyor. Bana dua edin lütfen dr iyi şeyler söylesin. :KK17:

Benimle birlikte evlenen arkadaslrm 2.yi doguruolar anaokullarina kayıt dönemleri:mad: eşimi ancak ikna edebildim diyelim 6 yıl oluyr 2 aydır dusunuyrz Suan hemen olsun istedgm için herşeyi yapmak istiorm daha fazla beklemek istemiorm:KK34:
Allah m isteyen herkese aratmadn nasip etsin inşallah daha önce doktora gittigmde herşey normal demişti test vs.yapmamsti gerçi ama bu krem bende de var kullansam mi bilemiyrm geçen ay kullanmadm yumurtalama günüm yarın olablr ovulasyon testi yapıp pozitif çıkarsa kullansam mi bilemedm
Kullan canım ya. Şansını dene. İnşallah işe yarar.

cnm kullan ama 15 dakika içinde eşin boaşlsın yani jelden 5 dakika sonra başlayın bence inşş iyi olur cnm bnm sorununuz ne ne zamandan beri istiyosunuz bebek

Canım 3 yıllık evliyiz, geçen yıl 8 ay denedik olmadı daha sonra cildimde bir rahatsızlık oldu ara verdim tedavi gördüm şimdi 4 ay oldu yine istiyoruz bakalım. hiç bir problem çıkmadı eşimdede bendede ama doğru zaman değil galiba. geçen yıl 3 defa klomen kullandım ve çatlatma iğnesi ama sonuş gebelik olmadı. Geçen ayda klomen verdi dr ama artık veremem dedi. Çünkü yumurta klomen kullanmasamda gelişiyır ve çatlıyor ama döllenme olmuyor. Hsg ve emarda çekildim tüplerde bir sıkıntı yok. eşimde tahlil oldu onun değerleri güzel çıktı. Bu ay doktorumu değşştiriyorum. 19 ekimde muayenem var. preseedden çok ümitliyim inşallah bu ay hayırlı haberler alırım bakalım kızlar.

Canım keşke hemen olacak diye düşünüp bu kadar ertelemeseymişsiniz. Ben 2 sene istemiyorum diyordum ama dayanamayıp erkene aldık olmaz falan diye, çünkü eşimin ailesinde normal yolla yok denecek kadar az.iyi ki de erken düşünmüşüz şimdi eşim tedavi görüyor,ben de her ay acaba bu ay oldu mu diye düşünüp umutlanıyorum. Ama 9 ay geçti,sorunu öğreneli de 5 ay. Allahım doğru getirsin inşallah. Öncelikle bir dr a görün,eşin de görünsün ve test versin. Sorun olmadığından emin olun. Madem zaman kaybetmek istemiyorsun,kontrollü yol alın. Ona göre de jel kür falan,bildiklerimizi paylaşırız rabbim de tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip eder.

Back
X