Sağol canim cok Sagoll bn bugün çalışma yapayım diyorum çünkü dün çatlama olmuş büyük ihtimal bugünü yarini çizgilere göre degerlendireyim jel kullanıyorum 2ml kadar çok değil zaten fazlasını atıyor vücut. Bugunde yaptığım test konudan sonra acildicnm o zaman sen 8,10,12,14,16 günlerde ilişkide bulunun ama sadece 8 gün biraz koyu yarın yap bi yarınada bakalım
cnm yap işte boş durmayın 2 günde bir yapın :) inşş kavusursun bebegine bende 2 ml kullanıyorum zatenSağol canim cok Sagoll bn bugün çalışma yapayım diyorum çünkü dün çatlama olmuş büyük ihtimal bugünü yarini çizgilere göre degerlendireyim jel kullanıyorum 2ml kadar çok değil zaten fazlasını atıyor vücut. Bugunde yaptığım test konudan sonra acildi
Sağol kuzum allahım hakkımızda hayirlis ini versin birtek bu ay ilk defa teste göre hareket ediyorum bende buu yüzden biraz dikkatli gitmek isdedim :) inşallah tutar bu ay minigimcnm yap işte boş durmayın 2 günde bir yapın :) inşş kavusursun bebegine bende 2 ml kullanıyorum zaten
inşş cnm jeli ilk defa mı kullanıyorsunSağol kuzum allahım hakkımızda hayirlis ini versin birtek bu ay ilk defa teste göre hareket ediyorum bende buu yüzden biraz dikkatli gitmek isdedim :) inşallah tutar bu ay minigim
Gecen ay kullanmadım bayramdan dolayi iki defa kullandım oda tutmadı ama bu ay kullanıyorum düzenli olarakinşş cnm jeli ilk defa mı kullanıyorsun
Daha 26.gundeyim canim adetlerim 4 aydir cok duzensiz o yuzden bisey diyemiyorum bugun test yaptimda ben hayali gordum galiba gecen ayda yaniltmisti acaba buharlasma cizgimi dedimtest mi yaptın ayy hamile misin yoksa
cnm bence ilk 15 dakika diyolar ama mesela gebelik yeni olusuyorsa yarım saat sonrada ikinci cizgi cıkanlar var
senin günü kaç gün geçti ne zamandı adet tarihin :çok sordum ya
Hayirlisi olsunn birtanem bnmmmm hadibinsallahhh o cizgi yanitmaz seni ama bu ay muciEn minigin seninle olsunn saglikliDaha 26.gundeyim canim adetlerim 4 aydir cok duzensiz o yuzden bisey diyemiyorum bugun test yaptimda ben hayali gordum galiba gecen ayda yaniltmisti acaba buharlasma cizgimi dedim
Canım hemen çıkıyorsa eğer buharlaşma değildir,buharlaşma saatler sonra belli oluyor. Sabah idrarınla yap bakalım,bazen İnternet yavaş olunca hata veriyor o yüzden olabilir. tekrar test yap ve gönder bakalım,ben bile heyecanlandım,sabah uyanır uyanmaz tlf baktım resim yolladın mı diye.Daha 26.gundeyim canim adetlerim 4 aydir cok duzensiz o yuzden bisey diyemiyorum bugun test yaptimda ben hayali gordum galiba gecen ayda yanıltmıştı acaba buharlaşma çizgimi dedim
canımmm ne yaptın? silik çizgi falan demişsin????
cnm msj olarak at bi bize dene yani
cnm sanki 2 çizgi hafif var ya ben görüyorumEki Görüntüle 1662093 resmi kirptim heralde boyutundan hata veriyordu iste kizlar test bu ama yine değil galiba cizginin rengi bile yok bugun ise ekran sapsari olmus ayni testin yine husranmi ne dersiniz
canım çizgiyi görüyorum ben de ama şu var,bu testi yaptıktan kaç dk sonra böyle çıktıEki Görüntüle 1662093 resmi kirptim heralde boyutundan hata veriyordu iste kizlar test bu ama yine değil galiba cizginin rengi bile yok bugun ise ekran sapsari olmus ayni testin yine husranmi ne dersiniz
canımm ben sanki görüyorum bişeyler? adetin ne zaman???? birde ovu varsa yapsana ben ovu da yapıyordum. 2 gün kala kopkoyu çıkmıştıEki Görüntüle 1662093 resmi kirptim heralde boyutundan hata veriyordu iste kizlar test bu ama yine değil galiba cizginin rengi bile yok bugun ise ekran sapsari olmus ayni testin yine husranmi ne dersiniz
benim adete 4 gün kala böyle çıkmıştı canım. 2. çizgi hemen belirdi mi? ne kadar sonra belirdi?Eki Görüntüle 1662093 resmi kirptim heralde boyutundan hata veriyordu iste kizlar test bu ama yine değil galiba cizginin rengi bile yok bugun ise ekran sapsari olmus ayni testin yine husranmi ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?