Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm o zaman sen 8,10,12,14,16 günlerde ilişkide bulunun ama sadece 8 gün biraz koyu yarın yap bi yarınada bakalım
Sağol canim cok Sagoll bn bugün çalışma yapayım diyorum çünkü dün çatlama olmuş büyük ihtimal bugünü yarini çizgilere göre degerlendireyim jel kullanıyorum 2ml kadar çok değil zaten fazlasını atıyor vücut. Bugunde yaptığım test konudan sonra acildi

cnm yap işte boş durmayın 2 günde bir yapın :) inşş kavusursun bebegine bende 2 ml kullanıyorum zaten

cnm yap işte boş durmayın 2 günde bir yapın :) inşş kavusursun bebegine bende 2 ml kullanıyorum zaten
Sağol kuzum allahım hakkımızda hayirlis ini versin birtek bu ay ilk defa teste göre hareket ediyorum bende buu yüzden biraz dikkatli gitmek isdedim :) inşallah tutar bu ay minigim

Sağol kuzum allahım hakkımızda hayirlis ini versin birtek bu ay ilk defa teste göre hareket ediyorum bende buu yüzden biraz dikkatli gitmek isdedim :) inşallah tutar bu ay minigim
inşş cnm jeli ilk defa mı kullanıyorsun

test mi yaptın ayy hamile misin yoksa
cnm bence ilk 15 dakika diyolar ama mesela gebelik yeni olusuyorsa yarım saat sonrada ikinci cizgi cıkanlar var
senin günü kaç gün geçti ne zamandı adet tarihin : çok sordum ya
Daha 26.gundeyim canim adetlerim 4 aydir cok duzensiz o yuzden bisey diyemiyorum bugun test yaptimda ben hayali gordum galiba gecen ayda yaniltmisti acaba buharlasma cizgimi dedim

Daha 26.gundeyim canim adetlerim 4 aydir cok duzensiz o yuzden bisey diyemiyorum bugun test yaptimda ben hayali gordum galiba gecen ayda yaniltmisti acaba buharlasma cizgimi dedim
Hayirlisi olsunn birtanem bnmmmm hadibinsallahhh o cizgi yanitmaz seni ama bu ay muciEn minigin seninle olsunn saglikli

Daha 26.gundeyim canim adetlerim 4 aydir cok duzensiz o yuzden bisey diyemiyorum bugun test yaptimda ben hayali gordum galiba gecen ayda yanıltmıştı acaba buharlaşma çizgimi dedim
Canım hemen çıkıyorsa eğer buharlaşma değildir,buharlaşma saatler sonra belli oluyor. Sabah idrarınla yap bakalım,bazen İnternet yavaş olunca hata veriyor o yüzden olabilir. tekrar test yap ve gönder bakalım,ben bile heyecanlandım,sabah uyanır uyanmaz tlf baktım resim yolladın mı diye.

Kizlar foto atmaya calisiyorum ama olmuyor galiba yine bosa heveslendim teste baktim gecen ayki soluk renksiz bi cizgi yarin sabah tekrarliyim diyorum en guvendginiz gebelik testi hangisi

resmi kirptim heralde boyutundan hata veriyordu iste kizlar test bu ama yine değil galiba cizginin rengi bile yok bugun ise ekran sapsari olmus ayni testin yine husranmi ne dersiniz

Eki Görüntüle 1662093 resmi kirptim heralde boyutundan hata veriyordu iste kizlar test bu ama yine değil galiba cizginin rengi bile yok bugun ise ekran sapsari olmus ayni testin yine husranmi ne dersiniz
canımm ben sanki görüyorum bişeyler? adetin ne zaman???? birde ovu varsa yapsana ben ovu da yapıyordum. 2 gün kala kopkoyu çıkmıştı

Eki Görüntüle 1662093 resmi kirptim heralde boyutundan hata veriyordu iste kizlar test bu ama yine değil galiba cizginin rengi bile yok bugun ise ekran sapsari olmus ayni testin yine husranmi ne dersiniz
benim adete 4 gün kala böyle çıkmıştı canım. 2. çizgi hemen belirdi mi? ne kadar sonra belirdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…