ovu testini nasıl kullanıyorsunuz cnmbenim adete 4 gün kala böyle çıkmıştı canım. 2. çizgi hemen belirdi mi? ne kadar sonra belirdi?
yumurta takibi yaparken mi?ovu testini nasıl kullanıyorsunuz cnm
evet cnm yani iki çizgide aynı koyulukta olunca ne zaman yumurta catlıyo bide ilişki ne zman oluyoryumurta takibi yaparken mi?
canım benim çift çizgi çıktığı akşam ilişki oldu, ertesi gün silikleşmişti o akşamda ilişki oldu. sonra 4-5 gün geçtikten sonra oldu. onun öncesinde de 2 günde bir ilişki oluyordu hemen hemen.evet cnm yani iki çizgide aynı koyulukta olunca ne zaman yumurta catlıyo bide ilişki ne zman oluyor
anladm cnm tşkcanım benim çift çizgi çıktığı akşam ilişki oldu, ertesi gün silikleşmişti o akşamda ilişki oldu. sonra 4-5 gün geçtikten sonra oldu. onun öncesinde de 2 günde bir ilişki oluyordu hemen hemen.
canım malum hamile değilim ama benim de testlerim geldi bugün. Çift çizgiden sonra 36 saat içerisinde yumurta çatlıyor,çizgi silikleşmeye başlayınca yumurta çatlamış oluyor,sen kullanmadın mı hiç ovülasyon testi? Peki sen jeli nasıl kullanıyorsun? Bak ben bugün testim gelir gelmez yaptım koyulaşmaya başlamış,dün jeli kayganlaştırıcı olarak kullandım 1 ml çektim,bu hafta günaşırı ilişki olacak yine böyle 1 ml çekerim, tahminen 2-3 sonra yumurtlamış olurum o zaman da 2-3 ml çekerim.evet cnm yani iki çizgide aynı koyulukta olunca ne zaman yumurta catlıyo bide ilişki ne zman oluyor
Canım öncesinde 2günde bir ilişki dedin ya,adetten hemen sonra mı başladınız?canım benim çift çizgi çıktığı akşam ilişki oldu, ertesi gün silikleşmişti o akşamda ilişki oldu. sonra 4-5 gün geçtikten sonra oldu. onun öncesinde de 2 günde bir ilişki oluyordu hemen hemen.
tatlım ben ilişkide 1 ml kullanıyordum, o iki günde 3-4 ml kadar kullandım.anladm cnm tşk
sn hangi günler jeli kullanıyordun
evet canım. adetin bittiği gün başladık.Canım öncesinde 2günde bir ilişki dedin ya,adetten hemen sonra mı başladınız?
Kizlar bu testte cizgi ilk 5-7dkda cikti sonra dolaba koyup nobete gittim bu sabah baktigimda test sapsari olmus bu nedemek acaba yine kafam karmakarisikkimyager1508 keklik_58 grpaysgl ovu testini yine herzamanki yaptigim gibimi yapicam yani sivi almadan 4 saat bekleyip mi yapayim yarin sabah bebetime marka ile tekrarliycam buarada 27. Gundeyim adetlerim normalde 29 gunde bir olurdu yaklasik 5 aydir duzensiz 21e düştüğü bile oldu
kimyager1508 canim testlerin hangi markaydi canim bide tekrar atarmisin aklimi karistirdi bu test niye sarardi acaba
Ooo maşallah bu ay sağlam çalışmışsınız Can'ım eşimin sperm sayısı senin eşininki kadar iyi değil o yüzden biz geçen hafta sadece 1 kere çalıştık ama bu hafta yumurtlama haftam dün başladık çalışmaya,günaşırı devam edeceğiz,ovülasyonda pozitifi gördüğüm günle silikleştiğini gün üst üste çalışırız sizin gibi inşallah olumlu olurtatlım ben ilişkide 1 ml kullanıyordum, o iki günde 3-4 ml kadar kullandım.
evet canım. adetin bittiği gün başladık.
Ben internetten aldım Can'ım çoğu arkadaş da internetten aldı original ürün bandrollü geldi gitti gidiyordan aldık ben eczanelerde de varmışArkadaşlar merhaba jeli nereden aldınız acaba? İnternetten satın almak güvenli midir ya da Ankara'da nerede bulabilirim bir bilginiz var mı?
Ooo maşallah bu ay sağlam çalışmışsınız Can'ım eşimin sperm sayısı senin eşininki kadar iyi değil o yüzden biz geçen hafta sadece 1 kere çalıştık ama bu hafta yumurtlama haftam dün başladık çalışmaya,günaşırı devam edeceğiz,ovülasyonda pozitifi gördüğüm günle silikleştiğini gün üst üste çalışırız sizin gibi inşallah olumlu olur
Iyiyim cnm bendee memleketten geldimm dolu doluu kisliklar flan yerlestir temizlik flann kendime gelemedim dahaİyiyiz canım. bomba gibi haberleflann r vermek için uğraşıyoruzSen ne durumdasın,ne var ne yok?
İnşallah Can'ım hepimiz güzel güzel haberler veririz,ne güzel olur böyle hepimiz peşpeşe hamile olsak peşpeşe doğum yapsak! Birlikte de büyütürüz bıcırıkları... Ayyyy heyecanladım birdenCalisin canimm calisin. 2 günü gecirmemeye calisin bu hafta. Ovu günlerinde dikkat edin mutlaka. Ayyy inş. Hadi bu ay senden de iyi haber alalim.
Ohhh maşallah ellerine sağlık canım. İnşallah canım bizlerde bolca bebiş haberi veririz.Iyiyim cnm bendee memleketten geldimm dolu doluu kisliklar flan yerlestir temizlik flann kendime gelemedim daha
insallah bolca bomba haberler alirizz bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?