Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmmm benimmmm sakin ol ilk önce, su iç elini yüzünü yıka derin nefes al, bebişimizi üzme
canım ilaç alma, ılık suyun içine bol limon sık ve bal koy iç. o rahatlatır. bitki çayı falanda içme.

iyi yapmışsın canım,normal çaya limon sık iç. ilaca gerek yok c vitanimi al,vallahi ben geçen hafta gözlerimi açamıyordum,kendimi acı bibere,mandalina ve nara verdim. Sen akşam git kan testi yaptır,idrar testi de al evde yaparsın yarın. ama bence yarın daha da koyu çıkacak emin ol. olumlu düşün ki olumlu olsun her şey....

Kaderdaşlarımmmmmmmmmmmm,bakın geçen hafta umutsuzluk,bezginlik ve mutsuzluk içindeydinizzzzzzzzzzzzz!!! Size demiştimmmmmmmm!!! Toparlanın,silkelenin,kendinize gelin diyeeeeeeeeeeeee!!! Umut etmekten vazgeçmeyin,olumlu enerji gönderin evrene dedimmmmmmmmmmmmmmmmm!!! Şimdi evrene gönderdiğimiz bu olumlu enerjilerin mükafatını alıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!! Rabbim güzel güzel haberler gönderiyor bizeeeeeeeeeeeeee!!! Sabredin ve dua edin,size nasip edeceğim,umut etmekten vazgeçmeyin diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Kizlar isteyim aglicam nerdeyse ama kaptirmakta istemiyorum kendimi sonra uzuntusu buyuk oluyor evde bol limonlu ilik su icicem yaticam bitki cayi icmiyorum ilcedeyim canim 3-4gune anca yaptrrim testi esim hemen bilsin istemiyorum diger gebeligimde ogrendgim gun soyledim oda 7 mahalleye duyurdu nazara inaniyorum ve bebegimin gidisinde nazar olduguna inaniyorum 3 ay burasi haric kimseye soylemicem

yedi köy öte diyorsun da canım benim hepimiz ülkenin bir yerindeyiz. Bütün türkiye duydu sen ilçeden bahsediyon. Söyleme canım ilk zamanlar,hele biraz zaman geçsin. Eşine de sürpriz yaparsın.

canım söylemeyin. bizde henüz kimseye söylemedik. kalp atışını duyana kadar ailelere bile söylemicez. o zaman sende benim gibi 2-3 gün idrar testinde takip et. günden güne koyulaşacak inşaalllahhh. ben adete 4 gün kala sabah çıkınca akşam ovu testi yapar gibi 5 saatlik idrarla testi tekrarlamıştım ve çıkmıştı. eger alabiliyorsan albi yada başka marka al bebetime almamaya çalış. başka marka olsun ki kıyaslayalım.

Canım ya aklıma takıldı,kalp atışı ne kadar zamanda duyuluyor?

Canım ya aklıma takıldı,kalp atışı ne kadar zamanda duyuluyor?
canım galiba 6-7 haftalık kese görünüyor , 7-8 haftalıkkende kalp atışı duyuluyormuş. ben bu cumartesi keseyi görürüm öteki hafta yada bir sonra ki hafta kal atışları duyulur inş. Rabbim nasip ederse

Bebeklerimmm nabersiniz yorumlarinizi bekliyorummm
tatlımmm bugün çift çizgiyi yakalamışsın maşaalllahhh. bu akşamı yarını mutlaka değerlendir. jeli ilişkien 10-15 dk önce kullan. 3-4 ml kullan. ayyy hadi rastgele canım benimmm

cnm bnm ya hadi hayırlı olsun simddiden inş devamıda gelir bebegini kucagına alırsın cnm darısı bizlere ya

tatlımmm bugün çift çizgiyi yakalamışsın maşaalllahhh. bu akşamı yarını mutlaka değerlendir. jeli ilişkien 10-15 dk önce kullan. 3-4 ml kullan. ayyy hadi rastgele canım benimmm
Canim bn o tikli gordugunuz 9.gunden beri calismadayiz iyimi yaptik bilmiyorum sagol canim bnm olmadibyarinde degerlendireyim mi

Bebeklerimmm nabersiniz yorumlarinizi bekliyorummm
canım,şimdi sen bugünü ve yarını değerlendireceksin ama önceki 2 günü de değerlendirmişsin. Sperm sayınız iyiydi hatırladığım kadarıyla. eşine güç kuvvet versin rabbim,spoşlarına da hız versin inşallah. Bugünü ve yarını değerlendir ama kafam takıldı kimyager1508 4gün üst üste çalışmış olacaklar sence yarın sabah ve akşamı mı değerlendirseler acaba? hem spoşlar da 1 gün dinlenmiş olur sanki!

Canim allah soyletti heralde bnm inat kocam daha test bile yaptirmadii bn yarinide degerlendireyim adama ne bulursam yediriyorum zatiii en sonda yurk kahvesiyle sonlandiriyorum ikii gundur 6gun ust uste deneyenler var allahim bizede guc versin kicama:) jelide 2ml kullaniyorum dun 3ml kullandim

Kızlarrrr ben de benim Ovülasyon testlerimi koyayım biz pazar günü çalıştık dün ara bugün çalışacağız. Normalde 17-18-19 günde yumurtluyordum ama birkaç gündür bal çörek otu tarçın yiyorum sabahları aç karnına bit tatlı kaşığı herhelde onun sayesinde erken yumurtlayacağım. Bugün çalışırsak ve yarın yumurtlasam 3gün üst üste çalışmış olacağız eşimin sperm sayısı ml de 20 milyon toplamda da 64 dü en son. Acaba bugün çalışmayıp yarın ve diğer gün mü çalışsak

Eklentiler

• image.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 189
Canim bn o tikli gordugunuz 9.gunden beri calismadayiz iyimi yaptik bilmiyorum sagol canim bnm olmadibyarinde degerlendireyim mi

canım aslında 1 gün dinlenseniz iyi olacak. dün gece olduysa aslında bu gece ara vermeniz daha mantıklı. ben çift çizgiyi görmeden 2 gün önce olmuştu. yarın sabah yada gündüz yapma şansınız var mı?

canım bugünde çalış. yarın boş bırak öteki gün çalışırsınız. zaten yarın değil öteki gün bence çift çizgiyi yakalarsın bence.

canım bugünde çalış. yarın boş bırak öteki gün çalışırsınız. zaten yarın değil öteki gün bence çift çizgiyi yakalarsın bence.
Bugün çalışırız,yarın testin durumuna göre bakarız,eğer pozitif olursa ertesi gün sabah çalışırız.öğlen çalışma şansımız yok çünkü. Kısmet artık.... Rabbim inşallah bu ay hepimize yazmıştır bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…