Allah cümlemizin gönlüne göre versin bitanemmmm!canım benım allah gönlüne göre versin :):):):)
Günaydın canı. Benim eşimin de 1,5 milyon lökositi vardı,bir sürü antibiyotik kullandı ama geçmedi,sonra ay başında fakültede test yaptırdık,onda aynı eşinin testindeki gibi 8-10 lökosit yazıyordu. Dr umuza dedik bu lökosit neden geçmiyor,dedi ki lökositler yuvarlak hücrecikler,beyaz kan hücresi ama bu kadar antibiyotiğe rağmen geçmediyse bunlar lökosit değil yeni oluşmaya başlayan spermlerdir,antibiyotik kullanımı yeni oluşmaya başlayan spermlerle beyaz kan hücrelerini öldürdüğü için sayı azalır ama sizdeki lökosit değil yeni spemciklerdir dedi.arkadaşlar eşimin sperm testinde morfoloji çok iyi çıktı ama sayı ve hareketlilik az çıktı.
Her sahada 8-10 lökosit, her sahada 1-2 eritrosit bulundu yazıyor. Normalde lökosit 1 milyonun altında olmas lazım. Burada farklı bir değer yazmışlar her sahada 8-10 lökosit nedir. sınırın altında mı üstünde mi anlayamadık. birde 1-2 eritrosit nedir bilgisi olan var mı?
Kızzzzz yumurtladın mı sen,maşallah maşallah. Yumurtluyorsun işte,hele kalk bir test yap pozitiftir büyük ihtimal. Kızzzzz senle aynı bekleyeceğiz desene. sen şimdi 14 gün çatlarsın beklemekten.26 cnm bugün 12.cü günü dün 12 ydi dün sabah değerlendirebldm esm bazn gece gelemym eve bugunde aksm degerlndrcm cnm.ama o testi gece 11 gbi yapmak zornda kaldm bsy olmaz dimi bde 8 gbi çay icmstm inş onun etkisi dgldir sıvı tüketimine dikkat edn diyalrya zatn dün geceden beri sol.kasik mi desem karnimn sol tarafında fena halde sancı varkimyager1508
26 cnm bugün 12.cü günü dün 12 ydi dün sabah değerlendirebldm esm bazn gece gelemym eve bugunde aksm degerlndrcm cnm.ama o testi gece 11 gbi yapmak zornda kaldm bsy olmaz dimi bde 8 gbi çay icmstm inş onun etkisi dgldir sıvı tüketimine dikkat edn diyalrya zatn dün geceden beri sol.kasik mi desem karnimn sol tarafında fena halde sancı varkimyager1508
Canım bugün akşamı değerlendir,yeni test yap şimdi bakalım duruma. Eğer dün ağrın varsa bugün çatlar muhtemelen. hadi bakalım akşama hazırlıklar başlasınAy N3 bilm kz smdi yumurtlams mi olyorum ben 3 gün degerlendircemkeklik_58
Canım bozma moralini,kaynının değerleri nasıl? Hatırlarsan ben de geçen haftalarda salak bir dr a gitmiştim,adam neredeyse tüp bile olmaz diyecekti. Uğraşmak istemeyen dr bozuntuları hemen tüp diyorlar,ne de olsa para daha bolllll!Tm cnm degerlndrcm ama acayip moralim bozuk kızlar kaynm bi hastanye gtms dün özel ist en iyi hastnlerndn biri miş hatta Dr a yurt dışında gelme bi Dr Muş isinde uzman kaynıma dems bunun çaresi yok tup bebekten başka dems sperm yumurtya gider ama asla tutunamz durmnz baya kötü dems eltim söyledi sabah vakit kaybetmeden tup bebek yapn dems
vallahi canım öyle köhne yerlerde kıyıda köşede dr lar var ki,en iyi dr lardan daha iyi. Benim gittiğim d ru da öve öve bitiremediler ama ben gittim bu kadar iğrenç bir dr görmedim dedim hatırlarsanız,adamlar biliyor paranın kimde olduğunu o yüzden sömürüyorlar!Tm cnm degerlndrcm ama acayip moralim bozuk kızlar kaynm bi hastanye gtms dün özel ist en iyi hastnlerndn biri miş hatta Dr a yurt dışında gelme bi Dr Muş isinde uzman kaynıma dems bunun çaresi yok tup bebekten başka dems sperm yumurtya gider ama asla tutunamz durmnz baya kötü dems eltim söyledi sabah vakit kaybetmeden tup bebek yapn dems
Aaa olur mu kız dünkü testim seninkinden koyuydu,belki kaldığı için soluk görünüyordur aha bak dünkü böyleydiCanm ben pek anlmym ama benmki.kadr koyu olmams ama bak bi tandgm böyle çıkınca bile esyle birlikte olms ay hamile kalms ti degerlndr bnce boş geçme bu günlerikeklik_58
ya canım kafanda büyütme,benim eşimin sayısı senin eşinden daha kötü,o zaman oturup ağlayayım ben. Sizin ileri hareket ve morfoloji düşük hepsi bu,niye kendi kendini karamsarlığa,mutsuzluğa itiyorsun? 2 ay önce yapılan teste bakıp bakıp kendini bunalıma sokmaOkudum evt ama aynı oldgnu emnmsn bak benm esmn değerlerini attım çok kötü yanikek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?