Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Okudum evt ama aynı oldgnu emnmsn bak benm esmn değerlerini attım çok kötü yani @kek
Çok kötü deyip durma,beni çıldırtma Z zeynep bal sayı iyi,hareket ve morfoloji biraz düşük ama illa tüp bebek yaptıracağım ben sabredemiyorum diyorsan o başka. hem normal olsun istiyorsun hem de hemen olsun istiyorsun. hele sabret biraz Rabbim senin sabrını ölçüyor,ama sen böyle panik ve sabırsız olursan bu sınavda başarısız olursun benden söylemesi.

Başka caremiz de yok zaten keklik_58 haklsn arkadsm burda biri ile dha konstm benm esmle aynı değeri evicap uçirms adama başka hiç bişey yok düşün 1 senelik evli hamile şimdi

keklik_58 hala yumurtlama olmamis bence.kac gun bos gecti sizin bimiyorum ama iki gun ust uste olacak iliskide spermler yenilenmiyo biliyorsun. O yuzden bekle derim ben.3 gunu gectiyse bekleme sureniz o zaman bugun calisin. Cunku yarin degil bi sonraki gun de catlayabilir.Tam koyulasmamis. Iliskilerin arasinda en az bir gun olmasi iyidir.

Can'ım normalde 31-32 günde adet oluyorum bugün 19.gün yani senin söylediğine göre geç yumurtlamam lazım. Geçen ay klomen kullanmıştım bu aya etkisi devam eder diyorlar ayrıca bal ve çörekotu yaptım,yani yumurtlamış olmam lazım,sıvı alıma dikkat ettim. Kalpli olanlar ilişki olan günler 18-20-23 değerlendirdik. Bugünü de değerlendirmeyi düşünüyorum.

Ya
Canim bu testleri yaparken sici alimina dikkat ediyomusun
evet sıvı alımına dikkat ediyorum Can'ım 21-22-23 yaptığım testlerden önce sadece 1 fincan çay ya da kahve içmiş oluyorum. Normalde 19 günü geçmezdi yumurtlamalarım ya testlerim koyu çıkmıyor ya da yumurtlamadım bu ay

Tm kızma haklsn ben bebekleri çok sevyrm.ondn bu kadr isteklym keklik_58
Deli şey sanki biz bebekleri sevdiğimizden değil de kendimize meşgale aradığımızdan mı istiyoruz,tabii ki hepimiz bebekleri seviyoruz,hepimiz o kutsal duyguyu tatmak için sabırsızlanıyoruz. Ama bu uzun ve zorlunyorucu bir süreç ı yüzden kendini yıpratmadan geçir bu süreci.

Hic belli olmaz tatlim sen takip etmeye devam et ben bazi aylarda 11.gun bile yumurtlamis oluyorum 12-13. Gun gidiyorum dr yum yok yumurtlama olmasa adet olmazsin

Canm dün sabah preesed kullandm ilişkiden önce o ara biraz ckti jel smdi halen gelyo bu saate kadr durablrmi içmde ben akıntı sandm kasık ağrım var dye bi baktm bembeyaz galiba jel di keklik_58 sence böyle bsy olabilrmi

Can'ım hem yumurta akıntın hem de jel ile beraber eşinin spermleridir diye düşünüyorum hani spermler sıvılaşıyor ya sonuçta odur diye düşünüyorum,geçen gün bende de oldu ilişkiden sonra geldim koltuğa uzandım sonra bir kalktım ki taaa eşofmanım ıslanmış. Ama sonraki ilişkide de hiç akıntım olmadı. Değişiyor o Can'ım takma kafana. Yumurtlama Zaman'ı akıntı artar

Hmm aradn 1 gün geçince korktm nolyo dye smdi bida ovu testi yaptm resmni atcm cnm ama az bi su icmstm yarm bardk kadr bsy olrmu ki keklik_58

Slm kızlar ben şimdi fark ettim bu topiki ve hemen yazmak istedim .4 defa tüp bebek yaptırdık ama hiçbirinde tutmadı. Ben de problem yok eşimin de sayısı düzeldi sayılır. 15 milyon civarında ama hız ve morfoloji hala düşük. Bu ay jeli denemek istedim ama dün ilkti ve bir turlu ileri itemedim .sizler nasıl yapıyorsunuz, bugün de eşim nöbetçi yani bu ay boş geçti. Nasıl yaptığınızı anlatirmisiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…