meryem suresi var kuzum onuda okuyun zaten bebek isteyenler okuyor meryem suresini bi oku derim benkuzum selam hadı ınsallah hamıssındırr batın ne zaman bendede aynı durumlar var dua edıyorum hep bnmde ovu koyulastıı cok sukur ınsallah yanıltmazda sabah ılk ıdrar testıyle hamıs oldugumu ogrenrımm bat 2 gun kaldı 5 kasım bnmkısı duanda benıde ekle agla agla perısan oldumm yasınler okuyorum hep
kuzmm cok sagoll icimden dolup dolup gelıyor gozyaslarıı bır yerde arastırdım ovu testı pko yada baska kıst olmaıgı surece hamılelıgı gosterırmıs bndede ck sukur sıkıntı yokk allahıma sukur sabah ıdrar testınde gebelık sılık cıktı ama gaiptenn psıkolıjıkmen gormuyorumdur ınsaaljh arkadasıma attım oda aynısını dedı cızgı var kalktımm11 gıbı lh testı yaptım oda koyu cıktı c yeyakın t cızgısınde yarın sabah yıne test yapacagım gebelıkk. ınsallah tutunmustur kzumm minigimm ama belirtı dersen ne var hıc bır sey 8gun kal kasık ve bel agrım coktu sımdı bırsey yok gıbı egılıp kalkınca agrı oluyor bırtek sen neyaptın arstırdınmı ovu ınsallh bızı kandırmıyordur ınsallhCanım benim ağlama,dua et bol bol,bak eğer bebişin tutunduysa sana ki inşallah tutunmuştur,bebişini üzme boş yere.
sımdı yasınımı bıtırdım onaa gececgım kuzum allahın ıznıyle ınsallh rabbımmısdeyen herkese tez vakıtlı saglıklı gebelık nasıp eder rabbummeryem suresi var kuzum onuda okuyun zaten bebek isteyenler okuyor meryem suresini bi oku derim ben
ya canım yaptım ama negatif çıktı,biri dağılmış ama çizgi var.gebelik testi varsa bi yapsana ?? bakarsın erken alırız mutlu haberi
kız bize niye söylemiyorsun test yaptığını,at da bakayım hemen ayyyyyyy çok sevindim vallahi.kuzmm cok sagoll icimden dolup dolup gelıyor gozyaslarıı bır yerde arastırdım ovu testı pko yada baska kıst olmaıgı surece hamılelıgı gosterırmıs bndede ck sukur sıkıntı yokk allahıma sukur sabah ıdrar testınde gebelık sılık cıktı ama gaiptenn psıkolıjıkmen gormuyorumdur ınsaaljh arkadasıma attım oda aynısını dedı cızgı var kalktımm11 gıbı lh testı yaptım oda koyu cıktı c yeyakın t cızgısınde yarın sabah yıne test yapacagım gebelıkk. ınsallah tutunmustur kzumm minigimm ama belirtı dersen ne var hıc bır sey 8gun kal kasık ve bel agrım coktu sımdı bırsey yok gıbı egılıp kalkınca agrı oluyor bırtek sen neyaptın arstırdınmı ovu ınsallh bızı kandırmıyordur ınsallh
kuzum ya cıplak gozle goruluyor cızgı oyuzden telden olunca bellı olmuyorkıya canım yaptım ama negatif çıktı,biri dağılmış ama çizgi var.
kız bize niye söylemiyorsun test yaptığını,at da bakayım hemen ayyyyyyy çok sevindim vallahi.
ya inşallah kist falan olmamıştır,korktum şimdikuzmm cok sagoll icimden dolup dolup gelıyor gozyaslarıı bır yerde arastırdım ovu testı pko yada baska kıst olmaıgı surece hamılelıgı gosterırmıs bndede ck sukur sıkıntı yokk allahıma sukur sabah ıdrar testınde gebelık sılık cıktı ama gaiptenn psıkolıjıkmen gormuyorumdur ınsaaljh arkadasıma attım oda aynısını dedı cızgı var kalktımm11 gıbı lh testı yaptım oda koyu cıktı c yeyakın t cızgısınde yarın sabah yıne test yapacagım gebelıkk. ınsallah tutunmustur kzumm minigimm ama belirtı dersen ne var hıc bır sey 8gun kal kasık ve bel agrım coktu sımdı bırsey yok gıbı egılıp kalkınca agrı oluyor bırtek sen neyaptın arstırdınmı ovu ınsallh bızı kandırmıyordur ınsallh
bende hafta içi 9:00-18:30 çalışıyorum akşam eve gidip yemekten sonra okuyorum. okuyuncadatek tek bebek isteyen burdaki arkadaşlarımın isimlerini söylüyorum. rabbim dualarımızı kabul etsin..sımdı yasınımı bıtırdım onaa gececgım kuzum allahın ıznıyle ınsallh rabbımmısdeyen herkese tez vakıtlı saglıklı gebelık nasıp eder rabbum
gönder gönderrrrkuzum ya cıplak gozle goruluyor cızgı oyuzden telden olunca bellı olmuyorkı
ya tatlım sen madem yaptın niye bize söylemin :) delikuzmm cok sagoll icimden dolup dolup gelıyor gozyaslarıı bır yerde arastırdım ovu testı pko yada baska kıst olmaıgı surece hamılelıgı gosterırmıs bndede ck sukur sıkıntı yokk allahıma sukur sabah ıdrar testınde gebelık sılık cıktı ama gaiptenn psıkolıjıkmen gormuyorumdur ınsaaljh arkadasıma attım oda aynısını dedı cızgı var kalktımm11 gıbı lh testı yaptım oda koyu cıktı c yeyakın t cızgısınde yarın sabah yıne test yapacagım gebelıkk. ınsallah tutunmustur kzumm minigimm ama belirtı dersen ne var hıc bır sey 8gun kal kasık ve bel agrım coktu sımdı bırsey yok gıbı egılıp kalkınca agrı oluyor bırtek sen neyaptın arstırdınmı ovu ınsallh bızı kandırmıyordur ınsallh
Canım birisi ovülasyon diğeri de gebelik de miKizlar bn hastalima 8gun kaladan berj ovu yapiyorum ovuda hep koyu ciGi olduuu dua edin abanada yarin size teyzosllarrr diyyeeee hamileyim diye testimi atayim
kuzmm cok sagoll icimden dolup dolup gelıyor gozyaslarıı bır yerde arastırdım ovu testı pko yada baska kıst olmaıgı surece hamılelıgı gosterırmıs bndede ck sukur sıkıntı yokk allahıma sukur sabah ıdrar testınde gebelık sılık cıktı ama gaiptenn psıkolıjıkmen gormuyorumdur ınsaaljh arkadasıma attım oda aynısını dedı cızgı var kalktımm11 gıbı lh testı yaptım oda koyu cıktı c yeyakın t cızgısınde yarın sabah yıne test yapacagım gebelıkk. ınsallah tutunmustur kzumm minigimm ama belirtı dersen ne var hıc bır sey 8gun kal kasık ve bel agrım coktu sımdı bırsey yok gıbı egılıp kalkınca agrı oluyor bırtek sen neyaptın arstırdınmı ovu ınsallh bızı kandırmıyordur ınsallh
Kizlar bn hastalima 8gun kaladan berj ovu yapiyorum ovuda hep koyu ciGi olduuu dua edin abanada yarin size teyzosllarrr diyyeeee hamileyim diye testimi atayim
bacım bildiğin koyu işteKizlar bn hastalima 8gun kaladan berj ovu yapiyorum ovuda hep koyu ciGi olduuu dua edin abanada yarin size teyzosllarrr diyyeeee hamileyim diye testimi atayim
evet kuzumm hatta nokta koydum kı belkı gorursunuz dıye bellı degıl teldenCanım birisi ovülasyon diğeri de gebelik de mi
ayy hadıı ınsallah kuzummınsallahh ya ınsallhhh bellımı gercektennbacım bildiğin koyu iştebence gebelik testinde de birdene ya bakarsın çıkar belli mi olur :) heycanlandım şimdi :)
dua ett bbegım benımm dua ettde yarıne bu cızgıler bana oyun oynuyor olmasın umutlanmak ısdemıyorum hıc hemdewanaammmm ne güzel bi haber, hadi bakalım bugünlerde de 3-5 tane hamiş haberi alalımmm
var galiba canımmm.vallahi. İnşallah yarın buradan seslenirsin bize kızlarrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmm diyeKizlar bn hastalima 8gun kaladan berj ovu yapiyorum ovuda hep koyu ciGi olduuu dua edin abanada yarin size teyzosllarrr diyyeeee hamileyim diye testimi atayim
kız deli misin tabikide belliayy hadıı ınsallah kuzummınsallahh ya ınsallhhh bellımı gercektenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?