Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meryem suresi var kuzum onuda okuyun zaten bebek isteyenler okuyor meryem suresini bi oku derim ben

Canım benim ağlama,dua et bol bol,bak eğer bebişin tutunduysa sana ki inşallah tutunmuştur,bebişini üzme boş yere.
kuzmm cok sagoll icimden dolup dolup gelıyor gozyaslarıı bır yerde arastırdım ovu testı pko yada baska kıst olmaıgı surece hamılelıgı gosterırmıs bndede ck sukur sıkıntı yokk allahıma sukur sabah ıdrar testınde gebelık sılık cıktı ama gaiptenn psıkolıjıkmen gormuyorumdur ınsaaljh arkadasıma attım oda aynısını dedı cızgı var kalktımm11 gıbı lh testı yaptım oda koyu cıktı c yeyakın t cızgısınde yarın sabah yıne test yapacagım gebelıkk. ınsallah tutunmustur kzumm minigimm ama belirtı dersen ne var hıc bır sey 8gun kal kasık ve bel agrım coktu sımdı bırsey yok gıbı egılıp kalkınca agrı oluyor bırtek sen neyaptın arstırdınmı ovu ınsallh bızı kandırmıyordur ınsallh

gebelik testi varsa bi yapsana ?? bakarsın erken alırız mutlu haberi
ya canım yaptım ama negatif çıktı,biri dağılmış ama çizgi var.
kız bize niye söylemiyorsun test yaptığını,at da bakayım hemen ayyyyyyy çok sevindim vallahi.

ya canım yaptım ama negatif çıktı,biri dağılmış ama çizgi var.

kız bize niye söylemiyorsun test yaptığını,at da bakayım hemen ayyyyyyy çok sevindim vallahi.
kuzum ya cıplak gozle goruluyor cızgı oyuzden telden olunca bellı olmuyorkı

ya inşallah kist falan olmamıştır,korktum şimdi

sımdı yasınımı bıtırdım onaa gececgım kuzum allahın ıznıyle ınsallh rabbımmısdeyen herkese tez vakıtlı saglıklı gebelık nasıp eder rabbum
bende hafta içi 9:00-18:30 çalışıyorum akşam eve gidip yemekten sonra okuyorum. okuyuncadatek tek bebek isteyen burdaki arkadaşlarımın isimlerini söylüyorum. rabbim dualarımızı kabul etsin..

ya tatlım sen madem yaptın niye bize söylemin :) deli ya bizede atsana testin resmini merak ettim ya :)

Kizlar bn hastalima 8gun kaladan berj ovu yapiyorum ovuda hep koyu ciGi olduuu dua edin abanada yarin size teyzosllarrr diyyeeee hamileyim diye testimi atayim

Eklentiler

• 20151103_151811.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 74

Kizlar bn hastalima 8gun kaladan berj ovu yapiyorum ovuda hep koyu ciGi olduuu dua edin abanada yarin size teyzosllarrr diyyeeee hamileyim diye testimi atayim

anaammmm ne güzel bi haber, hadi bakalım bugünlerde de 3-5 tane hamiş haberi alalımmm

bacım bildiğin koyu işte bence gebelik testinde de birdene ya bakarsın çıkar belli mi olur :) heycanlandım şimdi :)

Lh testim kuzucuklarim

Eklentiler

• 20151103_152307.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 59
var galiba canımmm.vallahi. İnşallah yarın buradan seslenirsin bize kızlarrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…