- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Kizlar Z zeynep balkeklik_58 grpaysgl kimyager1508 gecen hafta carsamba doktor iki yumurtam oldugunu ve catlamak uzere oldugu yani yeterince buyudugunu soyledi.uc gun iliski onerdi ama hergun test yapmama ragmen hic cizgi cikmadi.yani hala yumurtlamadim sanirim ve bugun 22. gunum. benim adetler bazen 40 gunu buluyor ya acaba o yuzden mi yumurtlamadim ki henuz?internette de catlamayan yumurta kiste donusur falan diyorlar... bugun baya bi korktum ama bi taraftan da gec adet gordugum icin rahatim.. carsamba gunu yani tam bir hafta sonra tekrar doktora gidicem insallah.bakalim ne diyecek ??????
Yok Can'ım benim niye öyle düşüneyim zaten pek olumlu düşüncem yok sadece şaşırdım çğmkü Ovülasyon testimin bu tarihte pozitif gibi olması tedirgin etti beni acaba yumurtam çatlamadı kist mi oldu diye korkuyorum
Yok Can'ım benim niye öyle düşüneyim zaten pek olumlu düşüncem yok sadece şaşırdım çğmkü Ovülasyon testimin bu tarihte pozitif gibi olması tedirgin etti beni acaba yumurtam çatlamadı kist mi oldu diye korkuyorum
Kız yumurtladığım zamanki kadar koyu,sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,adete yakın yaptığım testler hep silik ya da negatif çıkardı,ama şimdiki pozitife yakın çıkıyorrrrrOvu testi baya koyu cnm ya dur baklm şurda ne kaldi dmi bat a bekleyelim dmi ama dürüst olim sanki inşallah bsey var gbi gebe testine guvenme zatn o kesn sonuc vermiyorkeklik_58
Senin de testlerin adet öncesi böyle mi çıkıyordu geçen ay?Ovu testi baya koyu cnm ya dur baklm şurda ne kaldi dmi bat a bekleyelim dmi ama dürüst olim sanki inşallah bsey var gbi gebe testine guvenme zatn o kesn sonuc vermiyorkeklik_58
Ay ağzın bal yesin,benim bir arkadaşım vardı,6 ay olmadı sonra ben kendime aldığım ovülasyon testlerinden ona d gönderdim,taaa çanakkaleye, önce o yapmaya başladı,ovülasyon testleri ilk gün yaptığında silik gibiydi,3-4 gün daha yaptı ama pozitifi yakalayamadık,sonra dedim ki al testlerini eline çek resmini yolla,bir baktık ki ilk yaptığı gün sonradan koyulaşmış,adetine 5 gün vardı,dedim yap ovülasyon bir tane,yaptı yolladı hafif renkli dedim gebelik yap,yaptı yolladı hafifffff çizgi var,sabah tekrar yap gebelik dedim,yaptı ama negatif ama ovülasyonlarında çizgi benimki kadar bile koyu değildi,3 gün sonra adet oldum dedi,üzüldük,ertesi gün ben kesildim dedi,dedim kalk test yap,yaptı negatif,dedim akşam üzeri yap tekrar yine negatif sonra adeti 2 gün geçti,ovülasyon yaptı benimki kadar koyu olmasa da koyu çıktı,gebelik yaptı ki çizgi silik bir şekilde varrrr. O arkadaşım hep beni vesilesi gördü,heppp de dua eder herkes için,doğum anında adını söyleyeceğim der hep. Ama onun ovülasyonu böyle çıktığında gebelik testinde silik çıkmıştıOvu testi baya koyu cnm ya dur baklm şurda ne kaldi dmi bat a bekleyelim dmi ama dürüst olim sanki inşallah bsey var gbi gebe testine guvenme zatn o kesn sonuc vermiyorkeklik_58
Hayır canım yok,adetlerim gayet düzenli,kendimi bildim bileli sadece 1 kere gecikti o da eşimin durumunu öğrendiğimiz ilk ay,üzüntüden helak olmuştuk çünkü.keklik_58 tatlım ovu testin baya koyu çıkıyor. sende pco yok değil mi?
canımm pco yoksa boş yere ovu testi koyu çıkmazHayır canım yok,adetlerim gayet düzenli,kendimi bildim bileli sadece 1 kere gecikti o da eşimin durumunu öğrendiğimiz ilk ay,üzüntüden helak olmuştuk çünkü.
Ya canım ağzın bal yesin. Olursa sevinirim olmazsa sa üzülürüm tabi ama kendimi şartlandırmak istemiyorum ovülasyon yüzündencanımm pco yoksa boş yere ovu testi koyu çıkmazhadi bakalım hergün testlerini tekrarla canımm, ben umutlandım bu ay senden, ama seni de çok umutlandırmakta istemiyorum sonradan üzülmeyesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?