Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatlim bende son 4 aydir 40 günde adet oluyordum ve yumurtamsı hep 25. Veya 26. Günde catliyordu. Belki zamanki gelmemiştir. Benim 2 günde birden testim pozitif oluyordu.

Off kızlar bu ay hamileyiz dye bagralmmmm bendn ümit yok ama neyse cnm benm adet olurken çok belim ağrır hatta hastnelik olyrum bazn o kdr yani majezik hap icrym bde göğüslerm fena acyo iki gündür buda benm adet belirtilerimden biri F fduag keklik_58 balm ya insallah inşallah hamilesndr kzlar bu arada Rabbi hebli minessalihin duasını bende hergün bin.kere okyrm szde okuyun bol.bol

Son düzenleme:
Yok Can'ım benim niye öyle düşüneyim zaten pek olumlu düşüncem yok sadece şaşırdım çğmkü Ovülasyon testimin bu tarihte pozitif gibi olması tedirgin etti beni acaba yumurtam çatlamadı kist mi oldu diye korkuyorum

Yok Can'ım benim niye öyle düşüneyim zaten pek olumlu düşüncem yok sadece şaşırdım çğmkü Ovülasyon testimin bu tarihte pozitif gibi olması tedirgin etti beni acaba yumurtam çatlamadı kist mi oldu diye korkuyorum

Günaydın kuzucuklarımmmm!!! benim evde net zayıf çekiyor,yazdığım mailler çifter çifter gitmiş,kusura bakmayın

Sabah kalktım test yaptım,önce ovülasyon sonra gebelik,ovülasyonum yumurtladığım zamanki gibi koyu çıktı,gebelik testim negatif çıktı acaba yumoşum çatlamadı da kist mi oldu?

Ovu testi baya koyu cnm ya dur baklm şurda ne kaldi dmi bat a bekleyelim dmi ama dürüst olim sanki inşallah bsey var gbi gebe testine guvenme zatn o kesn sonuc vermiyor keklik_58
Kız yumurtladığım zamanki kadar koyu,sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,adete yakın yaptığım testler hep silik ya da negatif çıkardı,ama şimdiki pozitife yakın çıkıyorrrrr

Bir bayan böyle yazmış,
bennde ovulasyıonn ile hamileliğimi 6öğrenndim ilk defa ovulasyonn kullanndım ekiminn 7 sinnde ve poziştif çıktı bnnde tamm dedim hamileyim adetiminn 20. günüydü her ihtimale karşı eşimle ilşki oldu sonnra ertesi günn yaptım yinne pozitif yinne yaptım pozitif doktora gittim kann verdim negatif çıktı dedi dedim heralde iki kere yumurtladım adetme 6 günn vardı ve adet günnü yaptım yine pozitifti gebelik testi negatif çıktı dedim geç yumurtladım 14. günnü bekledim artık herşeydenn umudu kestim adetimş bekliyordum adetminn 35.günnü elimde gebelik testi vardı çıkacak umuduyla yapmadım amann yapayım dedim ve pozitif çıktı g6özzlerime inanamadım ertesi günn hastahanneye gittim ve kannda da pozitif şu annda 5 haftalık hamişim umudunnuzu yitirmeyinn arkadaşlar kurbann olduğum Allahım hiç beklemdiğinniz bi annda verir size innşallah :) uzunn oldu hakkınnızı helal edin :)

Ovu testi baya koyu cnm ya dur baklm şurda ne kaldi dmi bat a bekleyelim dmi ama dürüst olim sanki inşallah bsey var gbi gebe testine guvenme zatn o kesn sonuc vermiyor keklik_58
Ay ağzın bal yesin,benim bir arkadaşım vardı,6 ay olmadı sonra ben kendime aldığım ovülasyon testlerinden ona d gönderdim,taaa çanakkaleye, önce o yapmaya başladı,ovülasyon testleri ilk gün yaptığında silik gibiydi,3-4 gün daha yaptı ama pozitifi yakalayamadık,sonra dedim ki al testlerini eline çek resmini yolla,bir baktık ki ilk yaptığı gün sonradan koyulaşmış,adetine 5 gün vardı,dedim yap ovülasyon bir tane,yaptı yolladı hafif renkli dedim gebelik yap,yaptı yolladı hafifffff çizgi var,sabah tekrar yap gebelik dedim,yaptı ama negatif ama ovülasyonlarında çizgi benimki kadar bile koyu değildi,3 gün sonra adet oldum dedi,üzüldük,ertesi gün ben kesildim dedi,dedim kalk test yap,yaptı negatif,dedim akşam üzeri yap tekrar yine negatif sonra adeti 2 gün geçti,ovülasyon yaptı benimki kadar koyu olmasa da koyu çıktı,gebelik yaptı ki çizgi silik bir şekilde varrrr. O arkadaşım hep beni vesilesi gördü,heppp de dua eder herkes için,doğum anında adını söyleyeceğim der hep. Ama onun ovülasyonu böyle çıktığında gebelik testinde silik çıkmıştı

Hayır canım yok,adetlerim gayet düzenli,kendimi bildim bileli sadece 1 kere gecikti o da eşimin durumunu öğrendiğimiz ilk ay,üzüntüden helak olmuştuk çünkü.
canımm pco yoksa boş yere ovu testi koyu çıkmaz hadi bakalım hergün testlerini tekrarla canımm, ben umutlandım bu ay senden, ama seni de çok umutlandırmakta istemiyorum sonradan üzülmeyesin diye

canımm pco yoksa boş yere ovu testi koyu çıkmaz hadi bakalım hergün testlerini tekrarla canımm, ben umutlandım bu ay senden, ama seni de çok umutlandırmakta istemiyorum sonradan üzülmeyesin diye
Ya canım ağzın bal yesin. Olursa sevinirim olmazsa sa üzülürüm tabi ama kendimi şartlandırmak istemiyorum ovülasyon yüzünden

Bu arada dün yaptığım gebelik testi sabah dağılmış bir şekilde çıkmış,akşam 7,35 de yaptım ama saati yanlış yazmışım

İşte dün yaptığım testlrr

Eklentiler

• image.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…