Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hmm
Hmm anladim cnm benim bugün yumurtlama zamanım kabul ederse çalışma yapacağız ve ben jeli kullancam habersiz inş olur

Yok cnm küstuk ya biz ondan bakalım yani
Can'ım küsseniz eğer gitme üzerine o da sen de sakinleşin biraz ayrıca yumurtlama günün değil zaten bugün şimdi küs küs ilişki olursa stres olacak o yüzden bugün es geçin yarın bakarsın duruma göre artık kullanırsın jeli

Cnm kuşluk bugün bitti o yüzden dedim gönlü olursa dedim

Bizim asilama olarak basladi tup tedavimiz.ozelde yaptiriyorduk.ignelere dvm ederken 15 tane yumurtam olustu.bu durumda asilama taparsak ohss durumu ortaya cikablr dedi doktorum.ya tup yapalim yada tedavuyi sinlandiralim dedi.biz de pahali diye tup yaptiramiycaktik ama asilamadan donus yapiyoruz diye %55-60 indirim yaptilae ve 2500e mal oldu.tabi tutmadi.maalesef 2 yumurta dollendi ve bir tane bolundugu icin tek transfer yapildi.hic dondurulamadi.. umudumuz onumuzdeki tedavilerde yada preseedde :) Allahim hepimize dogal yada tup yada asilama en kisa zamanda nasip etsin saglikla hayirla canim :)

Kızla günaydın sabah şeytan dürttü ilk idrarımla değilse sonraki idrarla test yaptım çoook silik çizgi var elim ayağım titriyor resimde görebilir misiniz bilmiyorum 10-15 dk falan ancak olmuştur testi yaptım koydum bakmayı unutmuşum

resim atsana canım benim öbür konuya da yazdım ben çok ümitlendim hakkında hayırlısı ile pozitif çıkar inşalllahhh yaaa

canlarım resimde pek görünmez belki size ama atayım yine de

Eklentiler

• image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…