Hmm anladim cnm benim bugün yumurtlama zamanım kabul ederse çalışma yapacağız ve ben jeli kullancam habersiz inş olurBak Can'ım işte ne güzel demiş,biz de ilk Zaman'lar istemediğimiz için eşim dikkat etti ama sonra abisinde akrabalarında var diye ne olur ne olmaz diye bıraktık dikkat etmeyi. 2-3 ay yumurtlama Zaman'ı falan tam bilmeden denedik sonra Dr a gittim eşin de görünsün dedi test sonucu olumsuz olunca başladı bir hengame. Doğru düzgün yumurtlama Zaman'ı falan 7-8 aydır deniyoruz işte. Ama toplamda 14 aydır uğraşıyorUz
Kabul ederse ne demek Can'ım? İlişkiye karşı mı isteksiz yoksa bebiş için mi isteksizHmm
Hmm anladim cnm benim bugün yumurtlama zamanım kabul ederse çalışma yapacağız ve ben jeli kullancam habersiz inş olur
Yok cnm küstuk ya biz ondan bakalım yaniKabul ederse ne demek Can'ım? İlişkiye karşı mı isteksiz yoksa bebiş için mi isteksiz
Can'ım küsseniz eğer gitme üzerine o da sen de sakinleşin biraz ayrıca yumurtlama günün değil zaten bugün şimdi küs küs ilişki olursa stres olacak o yüzden bugün es geçin yarın bakarsın duruma göre artık kullanırsın jeliYok cnm küstuk ya biz ondan bakalım yani
Cnm kuşluk bugün bitti o yüzden dedim gönlü olursa dedimCan'ım küsseniz eğer gitme üzerine o da sen de sakinleşin biraz ayrıca yumurtlama günün değil zaten bugün şimdi küs küs ilişki olursa stres olacak o yüzden bugün es geçin yarın bakarsın duruma göre artık kullanırsın jeli
Yok Can'ım olmadım,kan testim de negatif çıktıCnm.sen halen adet olmadnikeklik_58
Canim yasadigim sehirde(isim vermk istemiyorum:)) devlette tup yok.biz de ozelde yaptirdik tutmadi.bir sonraki adetime kadar preseedle fln hamile kalmazsam biseyler daha deniycez bakalim :)cnm sen devlette tüp aşılama yaptırsana
Bizim asilama olarak basladi tup tedavimiz.ozelde yaptiriyorduk.ignelere dvm ederken 15 tane yumurtam olustu.bu durumda asilama taparsak ohss durumu ortaya cikablr dedi doktorum.ya tup yapalim yada tedavuyi sinlandiralim dedi.biz de pahali diye tup yaptiramiycaktik ama asilamadan donus yapiyoruz diye %55-60 indirim yaptilae ve 2500e mal oldu.tabi tutmadi.maalesef 2 yumurta dollendi ve bir tane bolundugu icin tek transfer yapildi.hic dondurulamadi.. umudumuz onumuzdeki tedavilerde yada preseedde :) Allahim hepimize dogal yada tup yada asilama en kisa zamanda nasip etsin saglikla hayirla canim :)Öyle mi canım,... Tüpte başarısızlık korkutuyor beni. Rabbim doğal yoldan nasip eder inşallah... O da olmazsa tüp denerken güç versin bize... Sizin tüp toplamda kaça oldu canım peki? Bir de dondurulmuş embriyo falan var mı şu an?
resim atsana canım benim öbür konuya da yazdım ben çok ümitlendim hakkında hayırlısı ile pozitif çıkar inşalllahhh yaaaKızla günaydın sabah şeytan dürttü ilk idrarımla değilse sonraki idrarla test yaptım çoook silik çizgi var elim ayağım titriyor resimde görebilir misiniz bilmiyorum 10-15 dk falan ancak olmuştur testi yaptım koydum bakmayı unutmuşum
kekliğim bulanık çıkmış pek görünmüyor ama orda bi karartı var resmen! yarın sabah ilk idrarla tekrar yap kuzum inşallah pozitif bu!canlarım resimde pek görünmez belki size ama atayım yine de
Hn resm at balmmKızla günaydın sabah şeytan dürttü ilk idrarımla değilse sonraki idrarla test yaptım çoook silik çizgi var elim ayağım titriyor resimde görebilir misiniz bilmiyorum 10-15 dk falan ancak olmuştur testi yaptım koydum bakmayı unutmuşum
Kz ellerin titrems ama.bnde gördüm sanki yaa bida at düzgün çek heyecanlndmcanlarım resimde pek görünmez belki size ama atayım yine de
ne el titremesi canım,suratım ateş içinde resmen,kalbim ağzımda atıyor sanki.Kz ellerin titrems ama.bnde gördüm sanki yaa bida at düzgün çek heyecanlndm
Canm emin olamadm ya var gbi de tmda göremiyorumne el titremesi canım,suratım ateş içinde resmen,kalbim ağzımda atıyor sanki.
ben gördüm canım yarın sabah ilk idrarla tekrarını yap inşallah daha net çıkacak inşallah!Kızlar görün lütfen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?