Amin canım,inşallah olmazsın,bak benim 2-3 gündür kasık ve hafif göğüs ağrım var ama gelen giden yok henüz,ne yapsam da adetim gelse acaba yaaa???hoşgeldin hatunkız bnmde yarın adet günüm kesin olucam diğer ay adet günümde 13 aralık birlikte bekleriz cnm inşşş hamile kalırız ya rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşş
cnm gögüs agrım hiç yok ilk defa olmadı ama kasıgım hafif agrıyo ve ben biliyorum yarın adet olucam cnm kesin bak kısmet cnm ne yapayım kiAmin canım,inşallah olmazsın,bak benim 2-3 gündür kasık ve hafif göğüs ağrım var ama gelen giden yok henüz,ne yapsam da adetim gelse acaba yaaa???
Doğru söylüyorsun canım,kısmetimizde ne varsa kaşığımızda o çıkar. üzülme ama ,sevin ki adetin gününde geliyor,ya benim gibi vücudun sana oyun oynasa ne yapardın? Bak hiç günü şaşmayan ben 6 gündür adetim gelmiyorcnm gögüs agrım hiç yok ilk defa olmadı ama kasıgım hafif agrıyo ve ben biliyorum yarın adet olucam cnm kesin bak kısmet cnm ne yapayım ki
oda dogru cnm cok şükür adetlrim düzenli yumurtam büyüuo catlıyo ne bilim sorun yok gibi ama kısmet rabbim bana hayırlı saglıklı versin bende istemesini bileyim zamanı vardır bekliyorum cnm tabiki cokk üzülüyorum ama hakkımzıda hayırlı olanda buymuş cnm bnmDoğru söylüyorsun canım,kısmetimizde ne varsa kaşığımızda o çıkar. üzülme ama ,sevin ki adetin gününde geliyor,ya benim gibi vücudun sana oyun oynasa ne yapardın? Bak hiç günü şaşmayan ben 6 gündür adetim gelmiyor
neden cnm hayırdırBenm canm sıkkın bu aralar kzlar
yok canım gitmedim dr a falan,adet de olmadım test de yapmadım,17 sine kadar bekleyeceğim,gidersem ondan sonra gideceğim dr a.keklik_58, cnm naptın test yaptın mı doktora gidecek misin
Kendine bunu yapma lütfen,sonuçta eşin psikolojik sorunlar yaşıyor,benimki de sık sık ayrılalım benim çocuğum olmuyor diyor,senin durumun daha nahoş ama eşin hatasını anlayacak. Hele biraz sen istemiyormuş gibi davran,çocuk olmuyor sen de istemiyorsun zaten boş yere sevişmenin anlamı yok dersinBenm canm sıkkın bu aralar kzlar
kocası yüzünden canımneden cnm hayırdır
a hocam mrb :) bide hızı için emodex deneyin cnm hocam :) akşamlarıda huvaç suyu içsin sıkınKizlar bende pko var esimde morfoloji % 1. Esim proxeed plus , arisutu bal polen propolisli karisim yiyor.hergun 2 ceviz 2 kuru incir. Bende inofolic combi çörek otu bal ve tarcin karışımı incir ve ceviz yiyorum. Adetlerim son 4 aydir duzensiz. Oncedeb 31 gunde okuyorum . Sogan kuru yaptım dengem sasti. 43 47 41 oldu. Enson. Bu ay preseed kullanıyorum iste bakaljm. Daha yumurtlamaya var. Ovulasyon testi aldum bide. Bu ar ad a cok sık giremiyorum. Ogretmebjm sabah okul var aksam yuksek lisans derslerim var.
anladm cnm hayırlısı olsun ama önce catlayan yumurtana ne oldu peki hala anlamadım vallayok canım gitmedim dr a falan,adet de olmadım test de yapmadım,17 sine kadar bekleyeceğim,gidersem ondan sonra gideceğim dr a.
Havuc sikmiyoruzda yiyoruz ikimizde :)a hocam mrb :) bide hızı için emodex deneyin cnm hocam :) akşamlarıda huvaç suyu içsin sıkın
Bizim de 37 ay olmuş :) Üzülmeyin kızlarSıkma canını bak 25 aydr da ben beklym
Canım acaba her tüp bebek merkezi yapıyor mudur bunu? Ve fiyatı farklı mıdır?canım tüp bebekle elde edilen embriyoların dnasına bakılıyor. kromozomal olarak en sık görülen hastalıklara bakılıyor ve sağlam çıkanlar transfer ediliyor. bende sebebi belli olmayan 3 düşük var ya malum.. kromozomal bozukluktan şüphelendiğimiz için normal tüp değil pgt li tüp bebek istiyoruz...
Canım henüz detaylı araştırmaya gitmedim. Ama bir konu vardı burda takip ettiğim orda anlatan arkadaşlardan biliyorum. Ben tüp bebek merkezi olarak trabzonda fakülteninkini düşünüyorum hem maliyet hem ulaşım açısından. Fiyat olarak tüpün çok üstünde maalesefCanım acaba her tüp bebek merkezi yapıyor mudur bunu? Ve fiyatı farklı mıdır?
cnm sen devlette tüp aşılama yaptırsanaBizim de 37 ay olmuş :) Üzülmeyin kızlarAma umut devam ediyor!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?