cetrefilli sen de bul şu sinabı artık opuyorumnanaktan
ebrucum bu ay da kaçtı sanırım sincap

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cetrefilli sen de bul şu sinabı artık opuyorumnanaktan
uhdeciğim ebay dan alırsın. yanında bir sürüde ovulasyon ve gebelik testi veriyorlar. hadi bakalım kolay gelsin. Allah yardımcın olsun..
canım benimm inşallah o tebessümüüüüü bizlere sende yaşatıcaksınn canım benimmmmm:)))) yüzümde tebessümle okudum yazını:) Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip kısmet etsin. uzun ömürlü hayırlı bir evladın olur inşallah. canım benim ya.. bak aslında bu ay kafadan çıkarmışsın sen olayı. Allah bebeğinle kıbelenin ki gibi resimlerini görmeyi nasip etsin bizlerde.. çok öpüyorum seni. dikkat et kendine.
canım benimmmmmmm AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNçiçekciik daha erken tabi değerin elbette düşük olacak, inşallah istikrarla yükselecek, allahım bir daha hayatında preseed olmasın, ovulasyon yumurtlama ateş ölçme, gebelik belirtileri, takıntıları olmayacak, olmasın inşallah...
eşini seni aileni tekrar tekrar tebrik eder,m canım benim
ay çok sevindim tatlım yaaaaaaaaaaa zemuszemus ben de iş yerinde gözgezdiriyorum bu siteye arada ve hadi yaaaaaa diye bir çığlık yükseldi azönce allahtan kimse duymadı...
tatlım inşallah Allah hiç sorunsuz gebelik ve sapasağlam bir bebecik verir sana Aminnnnnnnnnnnnnnn........ :Saruboceq:
Bu arada preseed kullanmadın mı yani şimdi bu ay ???
canım benimmmmmmmmmmmmm çok saol kuşummmmmm yaaaaaa evet yaa donuğum halaaa anlamaya çalışıyorum yaa şaka gibi sankii değil şaka demi yaaa kaydirigubbakcemile3çiçeğiiiiiiiimmmmmm,gözünaydın bitanem ya,nasıl sevindim anlatamam sana.o kadar mutlu ve heyecanlıyımki.sen uzun süre yazmayınca moralini bozmamak için sana sormak istemedim.ama hep aklımdaydın kuşum yaa,,yaşasın aramıza biri daha katıldıı.eee nasılsın.benim gibi sende önce bi donmuşsun:)))))))
Çiçekcim neler duyuyorum süper ya allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsinİşte buduropuyorumnanaktan
hehee eferin eferin yeni fikfikçibaşı olabilirsin bak seni atayabilirimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Efeeeet ben bu gazla mesaiyi bitirip eve gidiyom, akşam daha enerjik bi şekilde mesai yaparım artık :)
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN canım benimmmm çok çok saoll darııs sizleirn başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktançiçekcik canım çok mutlu oldum...selma msj atmış bana oradan haberim oldu...Allah kucağına sapasağlam almanı nasip etsin
darısı bebiş hasretiyle yanan diğer güzel anne adaylarına...bana da...amin
canım şu an evde değilim evden okurum detayları
çok öptm
babaya nasıl sürpriz var yaz
cicekcik cok sevindim adina, allah tamamini erdirsin
benimde arkadaslara tavsiyem hicbir belirti aramasinlar, bende hic olmadi.vede umud edip beklemeyi biraksinlar.kafa mesgul olursa akliniza gelmez
benimde bu ay kursum vardi, baya yogundum ummadigim bir anda oldu
simdi 6haftalik halen hicbir belirti yok,sadece goguslerim sis.oyle akintim felan da yok daha
ama cok agir grip oldum.ben normalde kendime iyi bakarim 1senedir grip olmamistim.,ama hamileligi ogrendigim hafta oldum grip halende devam ediyo.sanirim bunye zayifliyor o yuzden oldum
günaydın arkadaşlar uzun zamandır bu topiğe gelemiyodum
şimdi gelebildim süper bi haberle karşılaştım
çiçekçik hamileymiş he çok sevindim :lepi: tebrikler canım
sağlıkla kucağınada alırsın inşallah:teytey: :dance: :dance: :dance: :dance::teytey:
darısı başımıza inşallah
bu arada benim beklenmeyen adet tarihim 25 ekim kıslar
günaydın kızlar, dün akşam ilk defa preseed kullandım. Ovülasyon yarın veya Perşembe bekliyorum (clearplan monitör kullanıyorum). Beklenmeyen adet tarihim 30 Ekim.
çiçeğiiiimmmmmmmmmm.....canım benim süpr bir haber bu...canımmm çok tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh...allahım darısı bizim başımıza inşallah..çok sevindim yaa bize de dua et nolurrr...
ya arkadaşlar bu arada bu ay hamile kalan arkadaşlar, aysouk ve çiçekcik bizi en iyi anlayan sizlersiniz ve bu ay neler yaptınız lütfen bizimle paylaşır mısınız? ne denediniz? ne kullandınız ? ya da eşiniz ne kullandı?
Pelly hayırlı olsun, inşallah güzel haberler verirsin bize, bu arada monitörü ebayden mi aldın?
Ceylancım o tüpü 6 şırıngada bitirmenin imkanı yok bence, ben de şırıngaları kaynattım tekrar kullanıcam, ikinci aya da kullanırım ben o tüpü, inşallah gerek kalmaz diyeyim yaaaa :):sm_cool:
slm kızlar.bende bu ay preseed kulanmayı düşünüyorum.ama nette bulamadım.ggda ürün kapanmış diyo siz nerden alıyosunuz.
selam gulus, ben ebay'den aldım. 1 tüp, 6 aplikatör ve 25 gebelik testi hepsi 29,90 $. 1 haftada elime ulaştı. 25 gebelik testi yerine ovülasyon testi de isteyebiliyorsun. Belirtmen yeterli..
canım benimm ben önceki sayfalarda bi yere uzun uzun yazdım eşimde uzundur bi hap vardı burda duymuştum hatta onu içiriyordum neydi yaa unuttum eve gidince bakarım adına
ben adaçayı içtim ama her ay içiyom zaten kür gibi yapmadım ama içtim bi kaç gün aksatmışımdır incir yedim her gece yatmadan bi kase yoğurt yedim birde ben 2 ay önce koşu bandı almıştım düzenli spor yapmaya başlamıştım belkim oda etkili olmuştur kafam dağılıyorduu hem iyi olmuştuu yani bebekim inşallah faydası olur sizde ama birine iyi gelen diğerine gelmiyor en güzeli kendini telkin etmen rahat olman konusundaa opuyorumnanaktan