Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
malesef canım bir fikrim yok ama sen ona takma silik de olsa çalışmalara devam edin bence

sabırsızım istersen aşağıdaki linki tıkla oradaki arkadaşlar sana yardımcı olabilrler belki

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-testleri-hakkinda-merak-ettikleriniz-40.html
CANIM ÇOK SAĞOL DIPTISIN AÇTIĞI KONU O EVET direkt dıpla irtibata geçtim sağolsun açıkladı bugün yumurtlamışım ben hihoyyyt ay tavuk gibi hissettim kendimi :kedi: ama yinede testi yapmaya ve çalışmalara preseedle devam edicem tabikide vereliniortak Şeniz

kızlar bu jeli nerden temin edebilirim bulunduğum ilde hiçbir eczanede yok siz nerden aldınız neresi güvenilir burda yazmanız sakıncalıysa özelime yazarmısınız :çok üzgünüm:

:teytey: :teytey:Tebrik ederim canım gözünüz aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah kaydirigubbakcemile5
Kızlarrrr bir hamişş daha çıktı nerdesinizzzzzzzzzz
:teytey:

kızlar bu jeli nerden temin edebilirim bulunduğum ilde hiçbir eczanede yok siz nerden aldınız neresi güvenilir burda yazmanız sakıncalıysa özelime yazarmısınız :çok üzgünüm:
canım ben fertilshop tan aldım bi göz at istersen buyrunnnnnnnnn

tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. dua et bizler içinde hamişlerin duası kabul olur...:teytey:

Preseed ile hamiş kalanlar
1- kibele
2- rockwell
3- menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4- wannababy
5- nequelen
6- nerili
7- kursatim
8- kadus
9- durualya
10-sevcangoksel
11-jasmin77 (12.6.09) mayıs ta ilk kez

preseed kulananlar
kadrish28
irem74
^^sabirsiz^^ (haziran ilk deneme)
cicekcik
ayrederya (haziran ilk deneme)
minipisi
bengusu

Son düzenleme:
arkadaşlar preseed i nereden temin ediyorsunuz?nette kendi sitesi var oradan mı?eczaneler bilmiyor.tanıdık bir eczane bize mantıklı gelmedi bu ürün diyor.ama ben yine de burada ki yorumlara dayanarak alsam mı diyorum.....

internetten alabilirsiniz,sitenin ismini veremiyorum yasak olduğu için ancak ipucu vereyim hani şu herşeyin gittiği bir site var ya adı üstünde anlayın işte ben oradan almıştım,umarım yardımcı olabilmişimdir sositososito

:lepi:

canim cok sagol. bence tukurukle yapilan testi normal zamanda da yap, cunku uzmanlasirsin sekiller konusuda. farkliligi sip diye farkedersin.

belirtilere gelince bende de hic belirti olmadi, sivilcem cikti, goguslerim normal zamanki zamanda sisti, regl olacagim gun ayni kasik agrilari oldu. reglim geldi gelecek derken hamileymisim.

normal dogum istiyorum insallah. bebegim daha donmedi. dua edin hanimlar. benim de sizin dualriniza ihtiyacim var.

ben yapiyordum canim listeyi ama uzun zamandir ilgilenemedim. ellerine saglik güzel olmus.

jasmin77 tebrikleri canim, Allah tamamina erdirsin. bizede umut oldun. :teytey:

bende kullaniyorum arkadaslar preseed.kendimi de ekliycem simdi listeye. insallah bu listenin hepsi bu ay hamile kalir:Saruboceq:

1- kibele az kaldiiii dogum yapacak
2- rockwell
4- wannababy
5- nequelen
6- nerili
7- kursatim
8- kadus
9- durualya
10-sevcangoksel

preseed kulananlar
kadrish28
irem74
cicekcik
minipisi
bengusu
sadeceMeyra

kibelecim insallah bebegin yoluna girer diledigin gibi normal dogum yaparsin, okudum cok saglikliymis. hersey gönlünce olsun arkadasim

canim yumurtlamadan bir gun once koyu cikar. o test yumurtayi catlatan hormon sayesinde koyu cikiyor. o hormon yukseldikten 24 saat sonra falan yumurta catliyor.

ama 24 saat beklemeyin. neden? cunku, hormonun yuksemesi anlik degil. yani kac saat yuksek kaliyor. ayrica 5-6 saattte de idrara geciyor. yani biz idrarla testi yaptigimizda, aslinda 6-10 saat once hormon yukselmis oluyor.bir de spermler de 5-6 satte yumurtaya ulasiyor. yani zaten cogu zamani kaybetmis oluyoruz. yani en mantiklisi hafif koyulasma goruldugunde ilsiki. gitsin spermler onceden beklesin diye. nasil olsa preseed ile yasiyorlar.

senin koyulasma olmadiysa yumurtlama gunun u yanlis biliyor olabilirsin. veya stresten yumurtlaman gecikiyor olabilir.

canim ne guzel. cok sevindim.Allah tamamina erdirsin. kac aydir deniyordunuz?

canım benim Allah yardımcın olsun,kolay bir doğum olur inşallah,dualarımdasın :Saruboceq:

Anladım canım zaten tedbiri elden bırakmıyorum iki günde bir preseedle kociş tepemde kaydirigubbakcemile3 anlayacağın bu ay bu yumurta ya tutacak ya tutacak başka şansı kalmadu artık :jeyyar:
inşallah sağlıkla doğumunu gerçekleştirir güzel kızını doya doya kucaklarsın canım opuyorumnanaktan duamızdasın
opuyorumnanaktan

Sağol canım moralim bu zamana kadar çoook bozuldu zaten artık alışkanlık yaptı galiba bi de bu ateş ölçmeyi deneyeyim bakalım..

Eline sağlık canım kimsenin kızacağını sanmıyorum uğur getirir İnşallah hepimize

1- kibele
2- rockwell
4- wannababy
5- nequelen
6- nerili
7- kursatim
8- kadus
9- durualya
10-sevcangoksel

preseed kulananlar
kadrish28
irem74
cicekcik
minipisi
bengusu
SadeceMeyra
babylove

allah kurtarsın canım. bir avazda mı derler yanlış söylemeyeyim.. kucğaına sağlıkla almayı nasip etsin... nazar değmesin.. darısı başımızaaaaaaa

ben ne zamandir takip edemiyorum bu konuyu. hamis arkadaslari tebrik ediyorum. Rabbim saglicakla hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insallah. diger arkadaslarinde en kisa zamanda hayirli haberlerii gelir insallah.

bu arada menzilgulu erken dogum mu yapti yoksa vaktimiydi? saglicakla buyutsun bebisini insallah.

canim, insallah bebisin doner ama donmezsede sikinti yapip strese sokma kendini. benim oglumda donmemisti. bende kendimi ona gore hazirlayarak gittim doguma ve rahat gecirdim. onemli olan beynen hazir olmak. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…