• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yaa bnm başım hala dönmeye devam ediyo çalışıyorum ayakta durmak zor oluyo bu progestanın yan etkisimi hala yaa

Tıpkısının aynısından bende de var canım. Kendimi hamileliğe şartlandırmak istemediğimden havalardandır diyorum ama İnşallah bebişlerdendir :))

selam kızlar....
3 negatif tüp denemesi yapmış erken menopoz riski olan ve buna rağmen (nedense) doğal gebelikten de umudunu kesmeyen; bide bunu deniyim diyen biriyim....
bugün verdim siparişimi. nedir ne değildir hiç bilmiyorum....

listeniz ne güzel... inşallah bende girerim o listeye:))))

Aramıza hoşgeldin canımmmm :KK60:

En doğrusunu yapıyorsun. Ne olursa olsun umudu kesmemek lazım. 2100 küsür sayfayı okudun mu bilmiyorum ama geçmiş sayfalarda birine tüp bebekle dahi çocuğun olmaz demelerine rağmen preseedle hamile kaldığını yazmıştı. Ölüm dışında herşeyin çaresi olduğuna inanıyorum ben o yüzden hiç vazgeçmeden olana kadar ne varsa denemeyi planlıyorum.

Canım; preseed bir kayganlaştırıcı aslında. Ama o diğer kayganlaştırıcılar gibi değil. Uygulandıktan sonra, kadınlarda ovülasyon (yumurtalama) dönemlerinde vücut tarafından salgılanan Servikal mukus sıvısı gibi hareket eder. Bilindiği üzere Servikal mukus, spermlerin rahime tutunmasını sağlayan bir sıvıdır. Pre-Seed' in pH değeri, kadının üreme sistemine ve Servikal mukus sıvısına en uygun değerdedir. İlk sayfalardan detaylı bilgi edinebilirsin.

Ben isim olarak listeye ekleyeceğim şimdi seni. Kullanmaya başladığında BAT'ını da söylersen onu da eklerim. :KK66:

İnşallah senin bebeğin için de vesile olur. :anneadayı:

2008-2014 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNickDeneme sayısıDurum
1benkibeleİlk deneme Kızı oldu :nazar:
2Menzil Gxuxlxux2. denemeOğlu oldu :nazar:
3Rockwellİlk denemeDüşükle sonuçlandı :KK43:
4Wannababy3. deneme Oğlu oldu :nazar:
5Nequelenİlk deneme Kızı oldu :nazar:
6NeriliBelirtilmediBelirtilmedi :nazar:
7 Kadus (Honeycim) İlk deneme Kızı oldu :nazar:
8 Kursatimİlk denemeKızı oldu :nazar:
9Durualya BelirtilmediOğlu oldu :nazar:
10 sevcangoksel İlk denemeKızı oldu :nazar:
11Jasmin77İlk denemeOğlu oldu :nazar:
12Bengusuİlk denemeAilevi nedenlerden düşük :KK43:
13 Duducanİlk deneme Oğlu oldu :nazar:
14Dila062. denemeKızı oldu :nazar:
15babylove2. denemeKızı oldu :nazar:
16duygubyİlk denemeKızı oldu :nazar:
17viana2. denemeOğlu oldu :nazar:
18 DaddysFirstEyeİlk denemeBelirtilmedi :nazar:
19shyqueenİlk denemeKızı oldu :nazar:
20vergiciİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
21gulayyusufİlk denemeOğlu oldu :nazar:
22Lapaİlk denemeKızı oldu :nazar:
23Aysouk2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
24Watersİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
25NevyasBelirtilmemişOğlu oldu :nazar:
26Selmas882. denemeOğlu oldu :nazar:
27Johnnybravoİlk denemeKızı oldu :nazar:
28LilyumBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
2935.ayİlk denemeOğlu oldu :nazar:
30Buzma_viİlk denemeKızı oldu :nazar:
31Sezen10İlk denemeKızı oldu :nazar:
32Papatyaa10BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
33MaviumutolsunBelirtilmemişOğlu oldu :nazar:
34KrishazelBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
35MurebduBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
36Emineuİlk denemeKan pıhtılaşması nedeniyle düşük :KK43:
37Baby78İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
38Çiğdem_55İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
39GamzeliKizBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
40Miranda2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
41Polyanna232. denemeBelirtilmemiş :nazar:
42Gunes88İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
43Masal_nazİlk denemeKızı oldu :nazar:
44Zerdalİlk denemeOğlu oldu :nazar:
45Sensen99İlk denemeKızı oldu :nazar:
46Senemgyİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
47Ommanİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
48Ysmnnnnnnİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
49Ozumegeİlk denemeOğlu oldu :nazar:
50Ayen1986İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
51Blume84İlk denemeOğlu oldu :nazar:
52Sumakİlk denemeKızı oldu :nazar:
53Ozge_nurİlk denemeOğlu oldu :nazar:
54Brnynsİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
55Elbebekgulbebekİlk denemeKızı oldu :nazar:
56Smrmİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
57Kardelen1985İlk denemeKızı oldu :nazar:
58Seyadeİlk denemeKızı oldu :nazar:
59Naz8İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
60Albena_gyİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
61Beautyflakeİlk denemeOğlu oldu :nazar:
62Funda4İlk denemeKızı oldu :nazar:
63Ezgi09095. denemeKızı oldu :nazar:
64Durusel24İlk denemeKızı oldu :nazar:
65Melinnazİlk denemeKızı oldu :nazar:
66Sevo24İlk denemeOğlu oldu :nazar:
67Gkckdlİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
68cigdemycrocus13İlk denemeKızı oldu :nazar:
69gzm2628İlk denemeKızı oldu :nazar:
70topidikİlk denemeKızı oldu :nazar:
71serender0013. denemeOğlu oldu :nazar:
72BALIM862. denemeBelirtilmemiş :nazar:
73Zeynep83İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
74MehtapTokİlk denemeKızı oldu :nazar:
75Kelebek088İlk denemeKızı oldu :nazar:
76Mayabebekİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
77Pln06İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
78Gormiti2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
79Cankaya06İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
80Mihrimah842. denemeBelirtilmemiş :nazar:
81Tubiskoİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
82Kİtmit2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
83ytrn42İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
84Lilyumİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
85zehselİlk denemeOğlu oldu :nazar:
86zealea15. denemeOğlu oldu :nazar:
87demoneye2001İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
88beyaz-melek-31İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
89naciyemtncymtncy2. denemeOğlunu bekliyor:nazar:
90cevizbademİlk deneme-Çoğul gebelikKızları oldu :nazar:
91aslisimsek3442İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
92Amazonİlk denemeOğlu oldu :nazar:
93alicesemra6. denemeBelirtilmemiş:nazar:
94naz8İlk denemeOğlu oldu:nazar:
9535deniz2. denemeOğlu oldu :nazar:
96burpİlk denemeOğlu oldu :nazar:
97hican872. denemeBelirtilmemiş :nazar:

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNickDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_timeBelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015 :nazar:
99zehsel2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015 :nazar:
100pelinedb87BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
101merice35İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
102eliziiİlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015 :nazar:
103saqelengeİlk deneme21/11/2015 :nazar:
104sedebuİlk deneme23/11/2015 :nazar:
105funda16İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
106Gnr842. deneme29/11/2015 :nazar:
107jeosevdaİlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015 :nazar:
108polyanna23İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015 :nazar:
109paytipo3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015 :nazar:
110vitaminsevimliİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
111dilek temizİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
112kankamankaİlk deneme29/12/2015 :nazar:
113Piyensesssİlk deneme27/12/2015 :nazar:
114sevgi03İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
115sirine82 BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickDeneme sayısıBAT
1aXhi1. deneme30 Nisan
2firuze895. deneme30 Nisan
3mavi-382. deneme30 Nisan
4hoppacuppa1. deneme2 Mayıs
5umutlu201. deneme6 Mayıs
6kimyager15083. deneme10 Mayıs
7sukret3. deneme10 Mayıs (Yumoşu çatlamadı) :KK11:
8rima853. deneme11 Mayıs
9Amelie p2. deneme12 Mayıs
10agresifportakal1. deneme13 Mayıs
11ada_sahil1. deneme16 Mayıs
12sendenbebegimolsunesra3. deneme17 Mayıs (Bu ay dinleniyor) :KK75:
13mibudi2. deneme17 Mayıs
14mini87 2. deneme24 Mayıs
15demir6133Belirtilmemiş25 Mayıs
16emkubBelirtilmemişBelirtilmemiş
17zmfazeBelirtilmemişBelirtilmemiş
18mina333. denemeBelirtilmemiş
19amayaa1. DenemeBelirtilmemiş
]

aXhi aXhi ,sirine82 hamiş miymissssss ??? Cok sevindim yaaa.Bu arkadaslar ner paylaşmış hamiş haberlerini tatlım? Cogunu bu sayfadan tanımıyoruz

Bu arada konu sahibi wakeupandlive'i, benim de su an takılmakta oldugum "2015 Kasım Anneleri" topiginde gördüm,hamileymis :) Ama preseed'le olsa haberimiz olurdu herhalde

Bu arada konu sahibi wakeupandlive'i, benim de su an takılmakta oldugum "2015 Kasım Anneleri" topiginde gördüm,hamileymis :) Ama preseed'le olsa haberimiz olurdu herhalde
selam canım evet hamileyim ama preseed ile değil tahmin ettiğin gibi.
uzun süredir kalamayınca ve bu konuyu okuyunca çok heves etmiştim almaya.sonra kendiliğinden hamile kaldım.
ama kürtajla sonuçlandı.sonrasında yine geldi bebişim.:nazar:
bu konunun sahibi arkadaş pek aktif değildi o yüzden ben devralmak istedim yeni gelen ve okuyanlara destek olmak için ama kendi derdimden hiç fırsat olmadı.inşallah herkes mucizesine en yakın zamanda kavuşur.
konuyu devralmak isteyen olursa da bana mesaj atsın lütfen.

axhi arkadaşım çok güzel uğraşmışsın liste hazırlamışsın eline sağlık.eğer konuyu devralmak istersen kazen adlı üyeye mesaj at yada bana ben iletirim.
listeyi ilk sayfaya koyarsın bütün arkadaşlarımıza yardımcı olur umut olur.

axhi arkadaşım çok güzel uğraşmışsın liste hazırlamışsın eline sağlık.eğer konuyu devralmak istersen kazen adlı üyeye mesaj at yada bana ben iletirim.
listeyi ilk sayfaya koyarsın bütün arkadaşlarımıza yardımcı olur umut olur.

Çok sevindim canım tebrik ederim hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Düşüğünün nedeni ile ilgili birşey söyledi mi doktor?

Olur alabilirim. Sen yazarsan daha doğru olur gibi. Ama benim msj atmamı isterse bende gönderebilirim.

Darısı başımıza inşallah

Sedebu Sedebu evet canım burada denediğini yazıp bir süre sonra da başka bir topiğe çift çizgi gördüğünü yazmış. Bir dahada girmemişti baktığımda foruma.

Tıpkısının aynısından bende de var canım. Kendimi hamileliğe şartlandırmak istemediğimden havalardandır diyorum ama İnşallah bebişlerdendir :))

Aramıza hoşgeldin canımmmm :KK60:

En doğrusunu yapıyorsun. Ne olursa olsun umudu kesmemek lazım. 2100 küsür sayfayı okudun mu bilmiyorum ama geçmiş sayfalarda birine tüp bebekle dahi çocuğun olmaz demelerine rağmen preseedle hamile kaldığını yazmıştı. Ölüm dışında herşeyin çaresi olduğuna inanıyorum ben o yüzden hiç vazgeçmeden olana kadar ne varsa denemeyi planlıyorum.

Canım; preseed bir kayganlaştırıcı aslında. Ama o diğer kayganlaştırıcılar gibi değil. Uygulandıktan sonra, kadınlarda ovülasyon (yumurtalama) dönemlerinde vücut tarafından salgılanan Servikal mukus sıvısı gibi hareket eder. Bilindiği üzere Servikal mukus, spermlerin rahime tutunmasını sağlayan bir sıvıdır. Pre-Seed' in pH değeri, kadının üreme sistemine ve Servikal mukus sıvısına en uygun değerdedir. İlk sayfalardan detaylı bilgi edinebilirsin.

Ben isim olarak listeye ekleyeceğim şimdi seni. Kullanmaya başladığında BAT'ını da söylersen onu da eklerim. :KK66:

İnşallah senin bebeğin için de vesile olur. :anneadayı:
inşallah cnm bnm şafak 5 :KK49::KK49::KK15:

Gunaydin kizlar. Bu forumda vardim ama bu sayfayi bugun gordun. Buda bir isarettir diyorum. Bende infertilite tedavisi goruyorum. Pcos hastasiyim. Bu ay 2. Ayim klomen + catlatma ignesi kullandim ama basarili olamadi kirmizilandim ;( yarin tekrar dr a gidicem sanirim 3. Deneme yapilacak. Bu jel gercekten ise yariyormu? Listenizi gordum. Nereden temiz ediliyor bu jel yardimci olurmusunuz ? 3. Denemede bunuda eklemek istiyorum.

Çok sevindim canım tebrik ederim hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Düşüğünün nedeni ile ilgili birşey söyledi mi doktor?

Olur alabilirim. Sen yazarsan daha doğru olur gibi. Ama benim msj atmamı isterse bende gönderebilirim.

Darısı başımıza inşallah

Sedebu Sedebu evet canım burada denediğini yazıp bir süre sonra da başka bir topiğe çift çizgi gördüğünü yazmış. Bir dahada girmemişti baktığımda foruma.

Hayir canim sebepleri belli değil iki tane dusugum var.arastirilmadan tekrar kaldım. İnşallah bu sefer kucağıma alirim.ve isteyen herkes inşallah en yakin zamanda yavrusuna kavuşur. Tamam canim ben mesaj atip sana devredilmesini isteyecegim.

Arkadaslar bat im iki mayis dedim ama 31 gün olarak hesapladigimda 2mayis.normalde 31-35 gunde bir adet oluyorum düzensizlesti adetim :( iki gundur de sag kasigimda batma var hic bu kadar uzun surmezdi batma hissi.hamilelige yorsammi bilemedim. Tek tüpüm kapali preseed ise yaramismidir sizce :(

Gunaydin kizlar. Bu forumda vardim ama bu sayfayi bugun gordun. Buda bir isarettir diyorum. Bende infertilite tedavisi goruyorum. Pcos hastasiyim. Bu ay 2. Ayim klomen + catlatma ignesi kullandim ama basarili olamadi kirmizilandim ;( yarin tekrar dr a gidicem sanirim 3. Deneme yapilacak. Bu jel gercekten ise yariyormu? Listenizi gordum. Nereden temiz ediliyor bu jel yardimci olurmusunuz ? 3. Denemede bunuda eklemek istiyorum.

Selam canım,

Aramıza hoşgeldin :KK19:Bir çok kişide işe yaramış. Listede gördüklerinin hepsi bu jel sayesinde hamile kalanlar. Geri kalan kısmımızda hala denemedeyiz :) Bence denemekten bir zarar gelmez. gittigidiyor, ebay ve kendi sitesinden temin edebiliyorsun. Ayrıca bazı eczaneler de depolarından getirtiyormuş. İnşallah sana da vesile olur. Denemeye başladığında bilgi verirsen seni de listeye ekliyor olurum. :KK66:

Bat'ı 30 Nisan olan arkadaşlar neredeee :KK73:, hadi inşaallah güzel haberlerle gelin :KK36: ben de bugün ovulasyonda ikinci çizgiyi yakaladım çok heyecanlıyım :KK71: ...

Burdayımmmm. :KK54: 2 gündür pek takılamadım canım yaa. Dün anneannem rahatsızlandı annemlerde il dışında olduğundan ben gitmek durumunda kaldım. Bugünde kocişle izinleri değerlendirip gezelim dedik anca girebildim. :KK43: Ohhhh süper canım. İnşallah tutar bu ay bebişin :anneadayı:

Bende henüz gelen giden yok ama felaket bir akıntım var. Ayrıca kasıklarım ve belim hala ağrıyor. :KK43: Sürekli wcye gidip bakıyorum acaba geldi mi diye ama birşey yok. Sabah bir test yapmayı deneyeceğim hala gelmemiş olursa. İnşallah çift çizgiyi görürüm. :KK68:

Hayir canim sebepleri belli değil iki tane dusugum var.arastirilmadan tekrar kaldım. İnşallah bu sefer kucağıma alirim.ve isteyen herkes inşallah en yakin zamanda yavrusuna kavuşur. Tamam canim ben mesaj atip sana devredilmesini isteyecegim.

İnşallah canım. :KK68:

Arkadaslar bat im iki mayis dedim ama 31 gün olarak hesapladigimda 2mayis.normalde 31-35 gunde bir adet oluyorum düzensizlesti adetim :KK43: iki gundur de sag kasigimda batma var hic bu kadar uzun surmezdi batma hissi.hamilelige yorsammi bilemedim. Tek tüpüm kapali preseed ise yaramismidir sizce :KK43:

Tek tüpü kapalı olan bir çok kişide işe yaramış canım. Hatta tüp bebekle bile hamile kalamazsın diyenlere de. Yeter ki Allah "ol" desin. Sen hiç canını sıkma Hoppa

İnşallah kasığındaki batma da bebiş yüzündendir. Adetin düzenliyse biraz daha bekle bakalım. Baktın 35. günde de gelmedi reglin o zaman bir kan testi yaptırırsın :anneadayı:

Kislar 3 gündür giremiyorum şimdi girdim hala bi hamis haberi gelmemis keske bu ayşöyle 5 6 tane hamis haberi gelsede sevinsek :oops:

Ahhhh keşke canım. Hergün bende bir umut girip bakıyorum ama ne yazık ki yok. Durup durup birden yağacak belki de hamile haberleri toplu kutlama yapacağız :))

Hayırlısı bakalım tatlım ama umudum kalmadı ya arttı miktarı renginde bi değişim yok hala ama değişecek belli oldu

Fıstığım sende ne var ne yok? Devam etti mi lekelenme?

Günaydın kizceler dün hasta olmadimm bugunde olmam ins.. :))

Canımmmmm gelen giden yok değil mi? Hadi bize güzel haberler ver :KK36:

Son düzenleme:
Canım bizim ayni zamanda gidiyor Günlerimiz benimde oyle. Hayde hayırlı haberlerle buluşalım inşallah:KK68:

İnşaallah canım :KK5:, Rabbim miniklerimizi bizlere bağışlasın :KK36: bilinçli takibatın ilk ayı diyebilirim o nedenle pek heyecanlıyım :KK28: ...

Burdayımmmm. :KK54: 2 gündür pek takılamadım canım yaa. Dün anneannem rahatsızlandı annemlerde il dışında olduğundan ben gitmek durumunda kaldım. Bugünde kocişle izinleri değerlendirip gezelim dedik anca girebildim. :KK43: Ohhhh süper canım. İnşallah tutar bu ay bebişin :anneadayı:

Bende henüz gelen giden yok ama felaket bir akıntım var. Ayrıca kasıklarım ve belim hala ağrıyor. :KK43: Sürekli wcye gidip bakıyorum acaba geldi mi diye ama birşey yok. Sabah bir test yapmayı deneyeceğim hala gelmemiş olursa. İnşallah çift çizgiyi görürüm. :KK68:

Geçmiş olsun canım, inşaallah ciddi bir rahatsızlığı yoktur. Allahü Teala acil şifalar versin ...

Kafa dağıtmak iyidir hele ki bat zamanı, iyi yapmışsın canım :KK19: ... İnşaallah açılışı siz yaparsınız biz de sizin peşinizsıra Rabbimin izniyle tek tek hamilelik haberleri verebiliriz :KK36::nazar::anneadayı: ...

Sabırsızlıkla test sonucunu bekliyoruz tatlım, güzel haberlerle gel inşaallah :KK71: ...

Back
X