Tıpkısının aynısından bende de var canım. Kendimi hamileliğe şartlandırmak istemediğimden havalardandır diyorum ama İnşallah bebişlerdendir :))
Aramıza hoşgeldin canımmmm
En doğrusunu yapıyorsun. Ne olursa olsun umudu kesmemek lazım. 2100 küsür sayfayı okudun mu bilmiyorum ama geçmiş sayfalarda birine tüp bebekle dahi çocuğun olmaz demelerine rağmen preseedle hamile kaldığını yazmıştı. Ölüm dışında herşeyin çaresi olduğuna inanıyorum ben o yüzden hiç vazgeçmeden olana kadar ne varsa denemeyi planlıyorum.
Canım; preseed bir kayganlaştırıcı aslında. Ama o diğer kayganlaştırıcılar gibi değil. Uygulandıktan sonra, kadınlarda ovülasyon (yumurtalama) dönemlerinde vücut tarafından salgılanan Servikal mukus sıvısı gibi hareket eder. Bilindiği üzere Servikal mukus, spermlerin rahime tutunmasını sağlayan bir sıvıdır. Pre-Seed' in pH değeri, kadının üreme sistemine ve Servikal mukus sıvısına en uygun değerdedir. İlk sayfalardan detaylı bilgi edinebilirsin.
Ben isim olarak listeye ekleyeceğim şimdi seni. Kullanmaya başladığında BAT'ını da söylersen onu da eklerim.
İnşallah senin bebeğin için de vesile olur.