Sağol bitanem. 3 haftadır boşvermiş durumdaydım ama misafir gelecek diye artık başlamam gerektiğini düşündüm :) Bir daha mı tövbe

Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Hoşgeldin canım
Normal yollarla hamile kalabiliyorsan bence biraz daha bu şekilde dene. Soğan kürü de yapıyormuşsun zaten belki onun faydasını görürsün. Baktın o zamanda olmadı o zaman denersin bence jeli.
Bu arada karşı komşumda senin gibi üst üste düşük yaşamış. Nedeni araştırıldığında ilk etapta birşey bulunamamış sonrasında yüksek tansiyon olduğunu anlamışlar. O sırada kafasına bir şey takıyormuş ve tansiyonu fırlıyormuş o da düşüğe sebep oluyormuş. Sende de olabilir mi acaba?
Sağol hayatım. Artık dikkat ediyorum. Aklım başıma geldi.

Ahhh inşallah. Güzel haberler duymaya hasret kaldık valla.
14 günlük beklemeden sonra inşallah güzel haberler verirsin bize kuzummm
Sağol canım benim. Aman aman olmasın zaten. Kırmızılar değil bebiş gelsin. İnşallah bunlar da bebişin habercisidir.
Rica ederim kuzum. İnşallah hepimize şans olur.
Yorulmak, bıkmak, pes etmek yok canım

O bebiş göbüşe gelecek öyle bırakacağız çalışmaları.

İnşallah jel bebişine kavuşturur seni.
Korkunun ne yazık ki ecele faydası yok canım. Öyle ya da böyle testleri yapmak zorundayız. Bende dün korka korka yapıp negatifi görmüştüm ama yılmak yok.

Bu sabah yeniden tekrarlayacaktım ama unuttum. İlerleyen saatlerde tekrarlamayı düşünüyorum. Hatta bir taraftan şeytan da dürtüyor git kan testi yaptır diye ama henüz ona uymayacağım.
Canım bazen geç olabiliyor yumurtlama, bende 24. güne kadar hep silik gördüm hatta bir ara "bu ay çift çizgiyi göremeyeceğim, yumurtlamadım galiba" diye düşünmeye başlamıştım. Herşey kısmet. Bakarsın tutmuştur da başka hiçbir şeye gerek kalmaz
Hayırlısı kuzum yaaa sıkma hiç canını olur mu? Zamanı bu ay değilmiş demek ki.