• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seninle hemen hemen her konuda aynı gidiyoruz galiba. Benimde 1,5 yıl ve preseedle ilk denemem. Hoppa

Göğüslerim baya bir büyüdü, bir hafta önce sadece uçları hassasken şimdi komple hassas hale geldiler. Akıntım oluyor. Kasıklarımdaki batma yerini alt karında ara ara sancıya bıraktı. Halsizlik var. Ara ara baş ağrılarım oluyor. Ve dün idrarda tortu gördüm. İdrar yolu enfeksiyonu olabileceği gibi hamilelik belirtisi olduğunu yazanlar da olmuş. Bilemedim yani. Hala gelen giden yok. Bu akşam kanda baktırıp en sonunda "acaba"lardan kurtulacağım. :KK68:

Sende var mı canım belirti?

Ahhhh ahhh! Ben hala test yaptırmadım bebeğim o yüzden birşey diyemeyeceğim :KK17:
Bu akşam söz :KK60:
bnde ara ara batma var canım göğslerm az byüdü azda baş dönmesi var ama akıntım hala yumurta akı kıvamında ve fazla hep adet oldum sanıyorum bakmaktan usandım artk. inşallah mutlu haberler veririz:KK49:

selam tatlımm, benim bugünkü idrar testim yine negatif :KK61: bugün iş çıkışı kan vericem

İdrara geç geçtiğinden olabilir belki canım umutsuzluğa kapılma :KK74:
En güzeli kan vermek bence de. Bende artık dayanamıyorum sürekli test yapmaya. En azından kafamızdaki soruları atar rahatlarız.

Güzel haberlerini bekliyorummmmmm :KK71:

bnde ara ara batma var canım göğslerm az byüdü azda baş dönmesi var ama akıntım hala yumurta akı kıvamında ve fazla hep adet oldum sanıyorum bakmaktan usandım artk. inşallah mutlu haberler veririz:KK49:

İnşallah bebişin habercisidir bunlar bebeğim. Kanda baktırmayı düşünüyor musun sende?

İdrara geç geçtiğinden olabilir belki canım umutsuzluğa kapılma :KK74:
En güzeli kan vermek bence de. Bende artık dayanamıyorum sürekli test yapmaya. En azından kafamızdaki soruları atar rahatlarız.

Güzel haberlerini bekliyorummmmmm :KK71:

İnşallah bebişin habercisidir bunlar bebeğim. Kanda baktırmayı düşünüyor musun sende?
inşallah bebeğim yaaa..
kanda eğer adet günüm geçerse düşünüyorum canım

Back
X