Kızlar drdan geliyorum yine olumsuz kötü haberler aldım

kistim erimek yerine daha büyümeyi seçmiş 6.30 cm kocaman kistim olmuş iki yöntem var dedi biri iğneyle kisti bosaltmak pahalı ve oldukça zor bi işlem ikincisi ise doğum kontrol ilacı masrafsiz ve bu ayıda boş gecirmeme sebep olacak drum ikincisini önerdi maddi olarak şimdiden ssıkılmayin ilacla devam edelim bi küçülme olmazsa ikinci basamaga geceriz dedi bu şekilde hamile kalsam bile bi sürü sorunlara yol acabilirmis eşimle dr guvrndigimiz için ilaç yontemini seçtik ve bugün ilaca basliycam cuma tekrar kontrol bi küçülme olmazsa yine bi yol cizicez

kızlar o kadar çok yoruldum ki artık hayattan sogudugumu önceden yapmaktan zevk aldığım seylerin artik bana yük gibi geldiğini hissediyorum 5 ayda hayatım değişti 1.51.5 yıldır beklediğim mucizem daha haberine bile sevinemeden drlarin kapisini yol etmem her kapidan aglayarak dönmem çektiğim caresizligin ardindan mucize gibi minigimin kalp atışları onun sevincini yasayamadan melegimin kese içinde hareketsiz yatisi kapi kapi gezdigim halde melegimi hicbiseyin geri getiremedigi ve caresizce 8 saat sanci cekip 10 dklik bi islemden sonra gozlerimi açtığımda 2.5aylık umutla gecirdigim seruvenin koca bi hayal kırıklığı ile bitmesi

ardından herkesin anlaysiz tavirlari sözleri eve boş dönme psikolojisi iş stresi koca bi hüsran

kurtajdan sonra verdiğim sınav ve gecip gitmiş 2.5 yıl

artık napcagimi bilmiyorum hickimseye diyemiyorum annem dahil hiç kimse bilmiyor eşim hariç ve artik omuzlarima ağır geliyor kızlar nolur hakkınızı helal edin uzun yazdım ama bu yazıyı yazarken bile elim titriyor burda paylasmasam içim çıkacak artık

napsam içimdeki yangın söner nasil kendime gelirim nolur bi akil verin artik kalbim aklim bana hizmet etmiyor sanki

Rabbim sizden bin kere razi olsun inşallah tez vakitte kucaginizi doldursun Rabbim yüzümüzü guldursun inşallah