Kuzummmmm üzme kendini nolur. Boşver iğneyle boşaltmayı falan, 1 ay kullan doğum kontrol hapını erir gider hepsi. 4 yıl önce bende 2 tane vardı diane35 ile eridi gitti. Aynı zamanda soğan kürüne de başla onun da yardımı olur mutlaka. Allah dermansız dert vermesin yeter ki. Kafanda biraz dinlenmiş olur belki...
Pes etmek yok, umutsuzluğa kapılmakta... Yaşadıkların çok zor ama iyi tarafından bak en azından hamile kalabilmişsin, bazılarımız onu bile göremedi (bende dahil).
Kist olmasa da biz stres yaptıkça, umutsuzluğa düştükçe bünyemiz farklı tepkiler veriyor bebişler yine gelmiyor. Biliyorum anlayışsız o kadar insan varken çevremizde sabretmek çok zor ama napalım bu da bizim sınavımız işte...

Güzel haberler alana kadar mümkün olduğunca uzak dur o tip insanlardan, birşeyler bahane et katılma aralarına çağırsalarda. Sonra nasıl olsa göbişini gere gere katılırsın
Ne zaman canın sıkılırsa da bırak başkalarını gel bizimle paylaş. Bizi bizden başka kimse daha iyi anlayamaz. Eşlerimiz bile...
Bir doktorun önerdiğini başka bir doktor önermeyebiliyor. Forumlarda doktora danışmadan alıp kullananlar da var ama doktor kontrolünde almak daha iyi olur diye düşünüyorum canım.
Bu ne hız canım

Hayırlı ve şifa olsun size inşallah. Evet, 4 paket içiyorlarmış. 2. kutudan sonra etki etmeye başladığını yazanlarda vardı bilgin olsun hayatım.
Bir de tadı nasıl? Kimileri midesini bulandırdığını yazmış. Sende bir etki yaptı mı? Ona göre toz ya da tablet siparişi vericem
Eşine solgarın omega3'ünü mü verdi? Bende almayı düşünüyorum da ne alsam bilemedim.
Bu takviyelerle senden bomba haberler bekliyoruz ona göre