[QUOTE"bebekozlemicekiyorum, post: 40874682, member: 652837"]merhaba arkadaşlar 31 yaşındayım bizde yaklaşık 4 yıldır bebek özlemi çekiyoruz ve birçok tedavi geçirdik bu süreçte ,ilk bebek kendiliğinden oldu fakat 6 haftalıkken düşükle sonuçlndı ,daha sonra 2 tüp bebek denemesi (düşükle sonuçlandı) ve en son düşüğüm ocak 2015 de olmuştı bu arada pco luyum... ogünden bugune bizde eşimle kendi çapımızda çalışmalar yaptık fakat sonuç alamadık bende uzun süredir bu siteyi zaten takip ettiğim için bu topik dikkatimi çekti ve bende bu ay ovulasyon testine başladım... adetim biter bitmez eşimle temasta bulunduk sonra internetten sipariş verdiğim ovulasyon testlerini adetin 8.günü yani dün kullanmaya başladım 2.çizgiler silik çıktı bugun 9.günüm sabah 11 gibi yaptım 2.çizgi sanki daha belirgin anlayamadım ?? bugunde sabahtan beri kasıklarımda ağrı var sizce nedendir ?
bakalım heyecanla bekliyorum bende arkadaşlar ama testi yorumlamayı bilmiyorum bu yüzden tecrübeli arkadaşlardan bana yardım etmelerini bekliyorum yorumlama konusunda ,şimdiden teşekkürler arkadaşlar umarım herşey istediğimiz gibi olur

yaptığım testleri de sizinle paylaşmak istedim sizce umut varmı kızlarr