• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar hepimiz anne adayiyiz inşallah hepimizin başımızın tacı olan annelerimizin biz gibi anne adaylarının anneler günümüz kutlu olsun ♡♡♡ inşallah tez vakitte bizde o duyguyu tadar gerçek anlamda bebislerimizle kutlarız bu güzel günü ♡♡♡ onların sevgisi bi güne sigdirilmaz Allah basimizdan eksik etmesin (aamin) :KK74:

Tam size göre :)

Hoşgeldin canımmm :KK74:
Sizin durumunuzda olan kişilerde de işe yarıyor. İlk sayfadan detaylı bilgi alabilirsin :KK39:

merhaba ....aynı durumdayız biz de....ileri hızlı özellikle düşük ama bu aşılamaya ve tüp bebeğe engel değil .... doğal gebelikte serviks ciddi bir bariyer oluşturuyor ileri hızda spermleri olmayanlar için....Bu uzun maratonda ileri hızlı yeterli olmayınca gebe kalmamız da zorlaşıyor bir de yaş faktörü var ise çifte kavrulmuş oluyor işte .....Ben öyle sanıyorum ki preseed spermlerin serviks bariyerini aşmalarına yardımcı oluyor bir nevi....ben de bu ay deneyeceğim inşallah ....

Kızlar sağolun cevapladığınz için, bugün reglimin 3 günü bende alıp kullanıyım bakalım inşallah faydasını görürüz hep birlikte. Yaşım 25 BAT 8 Haziran, preseed ile ilk denemem olucak listeye beni de alın :KK25: Bu topic bana uğur getirecek inanıyorum :KK36:

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNickDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_timeBelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015 :nazar:
99zehsel2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015 :nazar:
100pelinedb87BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
101merice35İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
102eliziiİlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015 :nazar:
103saqelengeİlk deneme21/11/2015 :nazar:
104sedebuİlk deneme23/11/2015 :nazar:
105funda16İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
106Gnr842. deneme29/11/2015 :nazar:
107jeosevdaİlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015 :nazar:
108polyanna23İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015 :nazar:
109paytipo3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015 :nazar:
110vitaminsevimliİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
111dilek temizİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
112kankamankaİlk deneme29/12/2015 :nazar:
113Piyensesssİlk deneme27/12/2015 :nazar:
114sevgi03İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickDeneme sayısıBAT
1firuze895. deneme30 Nisan (Beklemede) :KK51:
2umutlu201. deneme6 Mayıs (Beklemede) :KK51:
3kimyager15083. deneme10 Mayıs (Beklemede) :KK51:
4Amelie p2. deneme12 Mayıs
5agresifportakal1. deneme13 Mayıs
6ada_sahil1. deneme16 Mayıs
7mibudi2. deneme17 Mayıs
8sendenbebegimolsunesra3. deneme21 Mayıs (Bu ay dinleniyor) :KK75:
9mini87 2. deneme24 Mayıs
10demir61331 deneme25 Mayıs (Bu ay dinleniyor) :KK75:
11bebekozlemicekiyorum1. deneme30 Mayıs
12rima854. deneme5 Haziran
13aXhi2. deneme7 Haziran
14sukret4. denemeKist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
15emkubBelirtilmemişBelirtilmemiş
16zmfazeBelirtilmemişBelirtilmemiş
17mina333. denemeBelirtilmemiş
18amayaa1. DenemeBelirtilmemiş
19mavi-383. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak:KK73:
20sirine82 BelirtilmemişBelirtilmemiş
21hoppacuppa2. denemeBelirtilmemiş
22orgfrg1. denemeBelirtilmemiş
23anatolya9 1. denemeBelirtilmemiş
]
[/td]
Canim ellerine sağlık ama yukaridaki hamis tarihleri 2014 olmasi gerekmiyormu daha 2015 in sonlarina gelmedik ki :KK33:

Yeni gelen arkadaşlar aramiza hosgeldiniz inşallah burda mutlu haberleri alır hep birlikte seviniriz :KK68: S sukret canim bu ay ikimizinde ayni bu ay dinlenelim öbür ay tam gaz devam :KK28:
Evet canım bu ay dinlenmeye aldık kendimizi:KK75::KK75::KK75: diğer ay bomba gibi kaldığımız yerden devam edicez :KK73: araya ramazan girecek ama nasıl olacak bilmiyorum Ramazan ayinda ben çok çekimser oluyorum aman günah aman geç oldu aman sahura az var nezaman duş alınacak diye bakalim nolcak:KK69::KK69::KK69:

Sirami kimseye kaptirmam :KK11:en sonda ben varım bu ay da boş geçiyor en son ben hamile kalcam bu gidişle:KK70::KK70: listenin sonunu çekiyorum:KK70: ya bu adamlarda olmasa varya timarhaneye kadar gidecez heral :-) bu hamilelik olaylarindan sonra bi kez daha anladim Rabbim erkekleri niye soğuk kanlı yaratmış :KK70:Düşünsenize onlarinda bi köşeye çekilip hüngür hüngür agladiklarini:-):-)
Ahahahha alemsin yaa Allahta seni güldürsün bu pozitif haliniz olmasa hepten karalar bağlardım heralde çok yaşayın emi
:D

Ahahahha alemsin yaa Allahta seni güldürsün bu pozitif haliniz olmasa hepten karalar bağlardım heralde çok yaşayın emi
:KK70:
Hepimizi aynı sebepten güldürsün inşallah :KK46::KK46: üzülmek yok yaşıyorsak umut var demektir:KK39: kızlar bingonun reklamını izlesenize çook duygulandim anneligi o kadar güzel anlatmış ki göz yaslarimi tutamadim :KK43: Rabbim o anlari yaşamayı bizede nasip etsin:anneadayı:

Hepimizi aynı sebepten güldürsün inşallah :KK46::KK46: üzülmek yok yaşıyorsak umut var demektir:KK39: kızlar bingonun reklamını izlesenize çook duygulandim anneligi o kadar güzel anlatmış ki göz yaslarimi tutamadim :KK43: Rabbim o anlari yaşamayı bizede nasip etsin:anneadayı:
Amin cnm inş
evet yaa onu bende izledim içimde bişeyler eridi sanki çok duygulandım tuhaf oldum :(

Evet canım bu ay dinlenmeye aldık kendimizi:KK75::KK75::KK75: diğer ay bomba gibi kaldığımız yerden devam edicez :KK73: araya ramazan girecek ama nasıl olacak bilmiyorum Ramazan ayinda ben çok çekimser oluyorum aman günah aman geç oldu aman sahura az var nezaman duş alınacak diye bakalim nolcak:KK69::KK69::KK69:
bizde erkenden yaparız ramazan sevap ayı daha cok yapar daha cok sevap kazaniriz :KK66:

Anneler gününüz kutlu olsun fıstıklarım. Bu son buruk anneler günümüz olsun inşallah. Bir sonraki anneler gününde hepimiz çok daha mutlu bir şekilde kutlayalım anneler günümüzü
xenforo-smilies-kk68.gif

Yihuuuu :KK28:Inşallah canim benim boş durma bu arada sogan kürü yap ben yaptim şifa olur insallah:KK39:
Basliycam bende yarin adetim bitiyor yarin sabah basliyim diyorum bi an önce erisin gitsin kistcik:KK54: sen ne zaman kullandin canım topiklere baktım cok farkli zamanlarda kullanmislar emin olamadim adet bitimi iyimidir acaba:KK17:

Basliycam bende yarin adetim bitiyor yarin sabah basliyim diyorum bi an önce erisin gitsin kistcik:KK54: sen ne zaman kullandin canım topiklere baktım cok farkli zamanlarda kullanmislar emin olamadim adet bitimi iyimidir acaba:KK17:
valla canim adetimin 3.günü gittim doktor kist olabilir dedi doğum kontrol hapi verdi bende hemen ertesi gün başladım 2 hafta yaptim sabah aksam sende hemen basla bir an önce gider inşallah yerine bebis gelir:KK68: bide benim haptanmi yoksa kürdenmi bilmiyorum geç yumurtladim :KK33: seninde öyle olabilir aklinda bulunsun

valla canim adetimin 3.günü gittim doktor kist olabilir dedi doğum kontrol hapi verdi bende hemen ertesi gün başladım 2 hafta yaptim sabah aksam sende hemen basla bir an önce gider inşallah yerine bebis gelir:KK68: bide benim haptanmi yoksa kürdenmi bilmiyorum geç yumurtladim :KK33: seninde öyle olabilir aklinda bulunsun
Bende yarın basliyim sabah akşam yapiyim hemen:KK55:amin inşallah canım:KK16: doğum kontrol hapı Yumoş gelisimini durdurmuyormu zaten canım hangisini kullanıyorsun kac gun kkullandin çok soru sordum yavv :oops:

Bende yarın basliyim sabah akşam yapiyim hemen:KK55:amin inşallah canım:KK16: doğum kontrol hapı Yumoş gelisimini durdurmuyormu zaten canım hangisini kullanıyorsun kac gun kkullandin çok soru sordum yavv :oops:
Estağfurullah canim öyle herhalde ismi desolett ama sadece 3 gün kulladim 3 günde yumurtlamam gecikti :KK58: doktor bitir dedi ama ben soğan kürü işe arar diye icmedim :confused:

Estağfurullah canim öyle herhalde ismi desolett ama sadece 3 gün kulladim 3 günde yumurtlamam gecikti :KK58: doktor bitir dedi ama ben soğan kürü işe arar diye icmedim :confused:
20150510_210038.webp
bunu kullanıyorum ben canım çok kararsız kalmıştım ama 6.6.30 cmlik kist dahabüyür ameliyata sürükler ve iice aksar diye kullanıyorum 4 gündür yaninda kurede baslarim ama senn iyi olmuş çünkü tam kist dememiş sana o halde sen bu ay hamis kalabilirsin canim :anneadayı:

Eki Görüntüle 1522970 bunu kullanıyorum ben canım çok kararsız kalmıştım ama 6.6.30 cmlik kist dahabüyür ameliyata sürükler ve iice aksar diye kullanıyorum 4 gündür yaninda kurede baslarim ama senn iyi olmuş çünkü tam kist dememiş sana o halde sen bu ay hamis kalabilirsin canim :anneadayı:
Ahh canim inşallah umarim hepimiz kaliriz sen klomen yada benzeri bi ilac kullandinmi neden olusmus kist

Ahh canim inşallah umarim hepimiz kaliriz sen klomen yada benzeri bi ilac kullandinmi neden olusmus kist
Canim bu ay hurma poleni kullanmıştım büyük ihtimal o yaptı çünkü başka bişey kullanmadim 14.gunde catlatma iğnesi oldum tesadüfen kontrole gitmiştim dr yumurtan aşırı büyümüş catlatalim dedi hurma poleni mahvetti

Back
X