• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar listemize yaşlarımızı da ekledim. Profilinde yaşını belirtmeyen arkadaşlarınkini mecburen boş bıraktım. Bildikleriniz varsa, ya da kendileri söyleyebilirlerse listeyi güncellerim.

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick Yaş[/TH[TH]Deneme sayısıDurum/Tarih
98only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015 :nazar:
99zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015 :nazar:
100pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
101merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
102elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015 :nazar:
103saqelenge30İlk deneme21/11/2015 :nazar:
104sedebu34İlk deneme23/11/2015 :nazar:
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
106Gnr84312. deneme29/11/2015 :nazar:
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015 :nazar:
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015 :nazar:
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015 :nazar:
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
112kankamanka-İlk deneme29/12/2015 :nazar:
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015 :nazar:
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
[/TH] [TH]

[/th]
[TH]

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1kimyager1508293. deneme10 Mayıs (Beklemede) :KK51:
2Amelie p322. deneme12 Mayıs
3ada_sahil-1. deneme16 Mayıs
4mibudi302. deneme17 Mayıs
5sendenbebegimolsunesra-3. deneme21 Mayıs (Bu ay dinleniyor) :KK75:
6mini87 -2. deneme24 Mayıs
7demir6133271 deneme25 Mayıs (Bu ay dinleniyor) :KK75:
8bebekozlemicekiyorum301. deneme30 Mayıs
9rima85294. deneme5 Haziran
10aXhi272. deneme7 Haziran
11Neseli_Hatun251. deneme8 Haziran
12agresifportakal-1. denemeBelirtilmemiş
13sukret224. denemeKist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
14firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek:KK46:
15umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş
16emkub27BelirtilmemişBelirtilmemiş
17zmfaze-BelirtilmemişBelirtilmemiş
18mina33-3. denemeBelirtilmemiş
19amayaa-1. DenemeBelirtilmemiş
20mavi-38-3. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak:KK73:
21sirine82 -BelirtilmemişBelirtilmemiş
22hoppacuppa272. denemeBelirtilmemiş
23orgfrg261. denemeBelirtilmemiş
24anatolya9 391. denemeBelirtilmemiş
25okyanus2015 271. denemeBelirtilmemiş
]

[/td]
[/th]

Gelsin bebişler, dolsun göbişler... :anneadayı:
Ellerine sağlık canım hakkını helal et çok ugrasiyorsun Rabbim sevindirsin inşallah seni bi an önce :KK74: bu arada en küçük benim topigin küçük kızı:rolleyes::rolleyes: çok iyi olmuş yaşları eklemen canım inşallah tez vakitte alttaki liste tamamen üste geçer:KK9:

Amelie p Amelie p canım sonuçlarına baktım gayet iyi bu değerlerle doğal yoldan hamis kalma Şansın yüksek morfoloji ve ileri herkete bakarsan onların çok iyi olduğu erkekler zaten çok az esinin degerleri standartlara göre iyi tabi drun yorum yapmasi en iyisi biz sadece bildiğimiz kadariyla yorum yapiyoruz yanlış yönlendirmek istemem canım

sendenbebegimolsunesra sendenbebegimolsunesra canım soğan kurune başladım tadını her ne kadar sevmesemde tiksine tiksine içiyorum inşallah şifa olur 15 güne tamamliycam bakalim sonuc ne olacak resmini gonderiyorum rengi bolemiydi senin yaptiginin ilik iciyorum midemi bulandiriyor ve hemen üstüne bi iki lokma ekmek yiyorum dogrumu yapiyorum acaba
20150512_141508.webp

kimyager1508 kimyager1508 canım nasılsın kirmizilar ne alemde test filan yaptın mi :KK17:

F firuze89 canım sen nasılsın kirmizilar geldimi meraktayim :KK17:

Batlari gecenler durumdan haberdar edin de merakta birakmayin biziii:63::63::anneadayı:
Selam tatlım. tam bende siteye girdim bi bakayım dedim senin mesajını gördüm :KK25: hala gelmedi kırmızılar. dört gözle bekliyorum. biliyorsun adete 4-5 gün kala kan testim negatifti. 2 günde bir gebelik testi yapıyorum ama maalesef negatiffff :cool:

sendenbebegimolsunesra sendenbebegimolsunesra canım soğan kurune başladım tadını her ne kadar sevmesemde tiksine tiksine içiyorum inşallah şifa olur 15 güne tamamliycam bakalim sonuc ne olacak resmini gonderiyorum rengi bolemiydi senin yaptiginin ilik iciyorum midemi bulandiriyor ve hemen üstüne bi iki lokma ekmek yiyorum dogrumu yapiyorum acabaEki Görüntüle 1525266
Canim cok ilindirma cay gibi iceceksin o sıcaklıkta olacak Saraçoğlu ilindimi etkisi gidiyor dedi bide sogan beyaz sogan olmayacak kahverengi yemeklik sogan olacak aklinda bulunsun

sendenbebegimolsunesra sendenbebegimolsunesra canım soğan kurune başladım tadını her ne kadar sevmesemde tiksine tiksine içiyorum inşallah şifa olur 15 güne tamamliycam bakalim sonuc ne olacak resmini gonderiyorum rengi bolemiydi senin yaptiginin ilik iciyorum midemi bulandiriyor ve hemen üstüne bi iki lokma ekmek yiyorum dogrumu yapiyorum acabaEki Görüntüle 1525266
He bide ilindi mi tadi kötü oluyor sıcakken anlasilmiyor o zaman tiksinmezsin :KK66:

şifa olsun inşaallaahhh tatlımm. canım sıcağa yakın ılık içmen gerekiyor. birde dayanabilirsen üstüne bişey yeme. zaten 2-3 gün sonra alışırsın.

Selam tatlım. tam bende siteye girdim bi bakayım dedim senin mesajını gördüm :KK25: hala gelmedi kırmızılar. dört gözle bekliyorum. biliyorsun adete 4-5 gün kala kan testim negatifti. 2 günde bir gebelik testi yapıyorum ama maalesef negatiffff :cool:
Bugun yaptinmi bi foto koy bizde bakalim belki heycandan silik çizgiyi gorememis olabilirsin :KK70: hakkinda hayırlısı canım bekle bakalim biraz daha olmazsan kan testini yenilersin

Bugun yaptinmi bi foto koy bizde bakalim belki heycandan silik çizgiyi gorememis olabilirsin :KK70: hakkinda hayırlısı canım bekle bakalim biraz daha olmazsan kan testini yenilersin
tatlım yaptım ama foto çekmedim ki. şimdide işteyim.testi göz bebeğimin içine kadar soktum ama yookkkkk o lanet olası 2. çizgi :-) cumaya kadar gelmezse kan testini tekrarlıcam. ama yine negatif sonucu almadan önce gelsin artık kırmızılar yaaa :mad:

kimyager1508 kimyager1508 sendenbebegimolsunesra sendenbebegimolsunesra kızlar soylediklerinizi yapicam ama çok kötü tadı kusmassam iyi:KK70: bebis için icmedigim kötü başka ne var merakediyorum çöplük gibi oldu midem:KK70: inşallah şifa olur dediğin gibi çay gibi yudum yudum iceyim burnumu tikayarak:KK70:
afiyet bal şeker olsun, şifa olsun inşaallaahhh :-) dediğim gibi 2-3 güne alışırsın merak etme.:KK39:

tatlım yaptım ama foto çekmedim ki. şimdide işteyim.testi göz bebeğimin içine kadar soktum ama yookkkkk o lanet olası 2. çizgi :-) cumaya kadar gelmezse kan testini tekrarlıcam. ama yine negatif sonucu almadan önce gelsin artık kırmızılar yaaa :mad:
Hayırlısı neyse o olsun canım çok diretmemek lazım bak halime Yumoş buyutcem diye kiste çevirdim :KK70: şimdi 2 ay boşa gitti :KK70: herşeyin hayırlısı bu ay olmazsa öbür ay olur bizi merakta bırakma ama test yaparsan foto Paylaş

Hayırlısı neyse o olsun canım çok diretmemek lazım bak halime Yumoş buyutcem diye kiste çevirdim :KK70: şimdi 2 ay boşa gitti :KK70: herşeyin hayırlısı bu ay olmazsa öbür ay olur bizi merakta bırakma ama test yaparsan foto Paylaş
tamam canım yarın sabah yine yaparım. atarım fotoyu :KK37:

Amelie p Amelie p canım sonuçlarına baktım gayet iyi bu değerlerle doğal yoldan hamis kalma Şansın yüksek morfoloji ve ileri herkete bakarsan onların çok iyi olduğu erkekler zaten çok az esinin degerleri standartlara göre iyi tabi drun yorum yapmasi en iyisi biz sadece bildiğimiz kadariyla yorum yapiyoruz yanlış yönlendirmek istemem canım

Canimm çok sağol yorumun icin :)
Eşime gecen yil doktor normal dedigi için aylar gectikce sorunu hrp kendimde aradim.
bu nedenle erkeklerin degerleriyle ilgili hicbir bilgim yoktu.
bu morfoloji kafami karistirmisti biraz.
hepimize musmutlu guzrl haberli bayramli biryaz gelsin insallah.
:KK49:

Back
X