Yok canım yaa ne sorunu. Aklımıza takılan şeyleri birbirimize soracağız ki yanlış bir şey yapmayalım
Ben kullanırken akıntım olmuyordu ama bazı arkadaşlar ertesi gün akıntıları olduğunu yazmışlardı. Aynı zamanda içinde kalan menilerde ertesi günlerde çıkabiliyormuş. Göğüslerinde hassasiyet, kasık bölgende ağrı oluyorsa yumurtlama akıntısı olabilir. Kendini dinleyerek daha kolay anlayabilirsin. Böyle seni yanıltma ihtimalimiz oldukça yüksek çünkü. Sen yine de gün aşırı ilişkini ihmal etme.
2 gün önce yaptığımda negatifti ama ilerleyen saatlerde tekrar idrardan bakar yazarım size

Muhtemelen ge yumurtladım ve ondan gecikti yine ama bakalım. Belki de bir mucize olur :)
Bu arada eşim önümüzdeki ay doktora gitme kararı aldı. Spermiogram yaptırmak istiyormuş, artık bu konuda canı sıkılmaya başlamış. O yüzden önümüzdeki ay da onun sonuçlar netleşene kadar preseedi kullanamayabilirim.
Selam canım,
Öncelikle hoşgeldin
Konuyu ben açmadım, başka bir arkadaştan devraldım. Benim bu ay 2. ayım olacaktı ama yumurtlama günümü kaçırmış olma ihtimalim olduğundan 2. ayımda deneyemedim.
Doktor kontrolünde alan da var, doktor önermese de alan da... Buradaki çoğu doktorun bilgisi yok sanırım bu jelden. Ya da tüp bebek, aşılama onlara daha çok kazandırdığı için başka alternatifleri önermiyorlar bilemedim. Ben doktoruma sorduğumda vajinal muayenelerde bu tip jellerin kullanıldığını ve sorun yaşamayacağımı söylemişti. Ara ara kuruluk sorunum olduğu için ve gebeliğe engel olmadığı için kullanma kararı aldım.
Bazı eczaneler depolarından getirebiliyor, istersen gittigidiyordan ya da kendi sitesinden de temin edebilirsin.
Siz ne kadar zamandır deniyorsunuz? Doktor eşine ya da sana herhangi bir teşhis koydu mu?
Ohhhh az kaldı desene :)
Peki histeroskopiden sonra ne kadar dinlenmen gerekecek? Bir şey söylediler mi canım?
Lekelenme çok yoğun mu peki? Yerleşme kanaması falan olamaz dimi?
Sıkma canını bebeğim, herşeyde bir hayır vardır.