• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynı şeyleri yaşamışız canım benim eşimde tam adapte olamadım demişti :) ortam çok pisti tiksindim çok zorlandım dedi. bunun %100 etkisi var tabiki. aglünitasyon için keçiboynuzu içirebilrsin eşine. herkes diyoki erkeğin problemleri daha kolay çözülüyo.kadında sıkıntı olmasın yeter diyolar. bende hormonlara baktırdım sıkıntı yok çok şkür.preseed i araştırıyorum daha kararsız kaldım sonuçta kimyasal ya insan korkuyo ister istemez. biraz daha araştırayım bakıcam duruma göre. burdan da yazarım zaten :)
İnşallah onlarında sıkıntıları çabucak çözülürde gelir bebişler :) preseed i kullanacağım canım ben bu ay Allah neyi vesile kılır bilinmez belki preseed sayesinde gelir bebişler burada bebek sahibi olan çok , inanarak kullanırsak olumlu sonuç alırız umarım :) Keçiboynuzu kürüne başlayacağız bizde evde keçiboynuzu özü var onuda vereyim eşime faydalı olur inşallah

Canım benim eşimde de hareket az ve aglütinasyon var o zaten mikrop anlamına geliyormus eşim o yüzden 4 ay boyunca antibiyotik kullandi
Bende araştırıyorum aglütinasyonu bazı doktorlar önemsiz diyormuş bakalım bizim ki ne diyecek :) hayırlısı inşallah hal olur tüm sorunlar , kaç ay oldu sizin denemeler ?

İnşallah onlarında sıkıntıları çabucak çözülürde gelir bebişler :) preseed i kullanacağım canım ben bu ay Allah neyi vesile kılır bilinmez belki preseed sayesinde gelir bebişler burada bebek sahibi olan çok , inanarak kullanırsak olumlu sonuç alırız umarım :) Keçiboynuzu kürüne başlayacağız bizde evde keçiboynuzu özü var onuda vereyim eşime faydalı olur inşallah
Bwnde siparisi verdim kullanicam bu ay. Keçiboynuzu özü nasıl canim. Soguk pres olmasi lazımmış. Pekmezini bile tavsiye etmiyo saraçoğlu etkisi ölüyomus. Aklinda olsun bu püf noktaları. Bide doğal e vitamini icir eşine.

Bende araştırıyorum aglütinasyonu bazı doktorlar önemsiz diyormuş bakalım bizim ki ne diyecek :) hayırlısı inşallah hal olur tüm sorunlar , kaç ay oldu sizin denemeler ?
Bir yıldan fazla oldu canım bizim denemeler hayırlısı artik

Bwnde siparisi verdim kullanicam bu ay. Keçiboynuzu özü nasıl canim. Soguk pres olmasi lazımmış. Pekmezini bile tavsiye etmiyo saraçoğlu etkisi ölüyomus. Aklinda olsun bu püf noktaları. Bide doğal e vitamini icir eşine.
Bizde ki soğuk pres canım ben daha Şubat ayında almıştım başlarda eşime her sabah 1 tatlı kasığı veriyordum sonra bıraktık öyle ama yine başlayacağız birde iyi bir vitamin alsak iyi olacak herhalde. Çok sıkıntıdayım ya hala kabullenemedim ben çok ağlayasım var bugün dışarı çıktık bebek görünce ağlayasım geliyor :( 10 aylık evliyiz 5 aydır deniyoruz 23 yaşındayım aslında baksan yolun başındayım ama bana çok ağır geldi :( Allah kimseye dayanamayacağı yük vermesin bekarken en korktuğum şeydi herkes sormaya başladı bebek var mı diye off offf eşimede pek bişey diyemiyorum üzülmesini istemiyorum ama çok kötüyüm canım Allah yardımcımız olsun

Can
Bizde ki soğuk pres canım ben daha Şubat ayında almıştım başlarda eşime her sabah 1 tatlı kasığı veriyordum sonra bıraktık öyle ama yine başlayacağız birde iyi bir vitamin alsak iyi olacak herhalde. Çok sıkıntıdayım ya hala kabullenemedim ben çok ağlayasım var bugün dışarı çıktık bebek görünce ağlayasım geliyor :KK43: 10 aylık evliyiz 5 aydır deniyoruz 23 yaşındayım aslında baksan yolun başındayım ama bana çok ağır geldi :KK43: Allah kimseye dayanamayacağı yük vermesin bekarken en korktuğum şeydi herkes sormaya başladı bebek var mı diye off offf eşimede pek bişey diyemiyorum üzülmesini istemiyorum ama çok kötüyüm canım Allah yardımcımız
canım hiç üzülme başlarda bende öyleydim zamanla geçiyor bak ben 28 yasindayim 2 bitti evleneli problemler hiç bitmiyor o yüzden hiç sıkma canını

Nasip bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
Vardır bir hayır elbet canım öyle düşünüp rahatlıyorum aslında benim bu hafta sınavım var öğretmenim atamalar için uğraşıyorum belki de sınav geçtikten sonra güzel bir süpriz olacak güzel düşünmek istiyorum artık bakalım bu preesed in faydası olur umarım :) hepimize uğurlu gelir bu topic ve preseed :KK200:

Vardır bir hayır elbet canım öyle düşünüp rahatlıyorum aslında benim bu hafta sınavım var öğretmenim atamalar için uğraşıyorum belki de sınav geçtikten sonra güzel bir süpriz olacak güzel düşünmek istiyorum artık bakalım bu preesed in faydası olur umarım :) hepimize uğurlu gelir bu topic ve preseed :KK200:
Bende öğretmenim inşallah canım bunaldim bu sınavlara para vermekten atanamadim diye 2 yıllık bi bölüm daha okudum ama bu kez ondan atanamiyormusuz insanın kısmeti kit olmayı versin

Bende aynı durumdayım canım. içim içimi yiyo kullan diye. ama bi yandan da korku var işte. daha kötüye giderse diye. yumurtlama günlerimde yaklaşıyo hala kararsızım
kızlar bende dün ilk kez kullandım. bende bazen kurulukta oluyordu. başka hiç bi kayganlştrıcı kullanamadğm için,bunu alayım dedim. sizin gbi korktm ama kayganlğı okdr güzel ve doğalki. kendi ıslaklığın sanki. okdr kolaylaştrdı ilişkiyi. ama sizler gbi bende korkuorm, ama allahın işi bunu kullanıp sağlıklı bebekler dünyaya getirende çok insan var. bende çok okudum .o yüzden kalbimi bozmuorm. rabbim hayrlısını versn hepimize inş.

kızlar bende dün ilk kez kullandım. bende bazen kurulukta oluyordu. başka hiç bi kayganlştrıcı kullanamadğm için,bunu alayım dedim. sizin gbi korktm ama kayganlğı okdr güzel ve doğalki. kendi ıslaklığın sanki. okdr kolaylaştrdı ilişkiyi. ama sizler gbi bende korkuorm, ama allahın işi bunu kullanıp sağlıklı bebekler dünyaya getirende çok insan var. bende çok okudum .o yüzden kalbimi bozmuorm. rabbim hayrlısını versn hepimize inş.
Evet o yönüyle bende çok beğendim

selam kızzlllaarrrrr :KK200::KK200::KK200: nasılsınız? bayağıdır uğramıyordum. bu arada ben adet oldum ve histeroskopi için gün aldım. 6 Temmuz yani haftaya pazartesi operasyon olacak inş.

Canim o kuruluk bende de oluyo. Sürekli olunca malesef islaklik olmuyo.bende bugün alicam inşallah. Ya nasip deyip kullanıcaz. Ama tüp bebek kadar masraf yaptık bu işe. Olsun da inşallah parasında da degiliz. Ama su beklemek cok yipratiyo insanı. Spermleri besliyo diye okudum ben baska bi topikte. Zarari olmaz diye düşünüyorum.

Axhi geçmiş olsun canım, inşallah önümüzdeki ay aliriz güzel haberini, benim bat 11 temmuz bu arada.

Sağol hayatım. :KK74:

Listeyi güncelledim. ;)

Selamlar bayanlar aXhi aXhi canım sana çok geçmiş olsun .kırmızı kart yedim ben bu ay. Eşim de pazartesi varikosel ameliyat olacak hayırlısıyla geçsin inşallah dualarınızı istiyorum . Bana bu ay ameliyat dolayısıyla full tatil değerler en kısa zamanda düzelir inşallah da çalışmalara tekrar başlarız.

Selam canımmmm,

Çok teşekkür ederim. Listeyi düzenleyip seni dinleniyor olarak güncelledim. Dualarımız seninle... İnşallah ameliyat sonrasında mutlu haberlerini alırız. :KK36:

merhaba kızlar bizimde 5 aydır olmuyo. eşimde sperm hareketi çok az. bu jeli kullanmayı düşünüyorum ama sayımız zaten az korkutuyo açıkçası. olan spermleri de bu jel öldürmesin :) yan etkisi yok galiba, yorumlardan okudğum kadarıyla.kullanıp hamile kalırsam yazarım burdan,:KK54: bende almayı düşünüyorum artık :)

Merhaba :KK24:

İlk başlarda bende korkmuştum ama doktoruma danışınca ve doktora danışan başka insanların da olduğunu okuyunca içim rahatladı ve kullanmaya başladım. Henüz 1 ay kullanabilmiş olsam da sorun yaşamadım. Aksine ilişki sırasında faydasını da gördüm diyebilirim. Spermleri öldürüp, öldürmediği konusunda için rahat olsun çünkü sadece bu sitede bu jel yoluyla hamile kaldığını söyleyip liste oluşturduğumuz 119 kişi var. Hamile kalıp yazmayanlar da elbet vardır. Hoppa İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun :KK36:

Hanımlar merhaba 5 aydır bebek istiyoruz ama olumlu sonuç alamadık ben muayene hormon testi filan yaptırdımsonuçlar normaldi en son eşimde sperm testi yaptırdı 1 ml de 13 milyon civarı sperm çıktı toplamda 32 milyon hareketli %84 (ileri hareketli toplam %54 yerinde hareketli %30 ) morfoloji %7 çıktı henüz doktor görmedi ama araştırdığıma göre çok iyi değil sonuçlar hatta sayı kötü morelim çok çok bozuktu :KK43: bende bugün preesed jel sipariş ettim en geç salı günü elimde olur herhalde bende burada müjdeli haberler vermek isiyorum bu arada adetin 4. günündeyim 28 günde bir adet oluyorum fakat geçen ay ilk kez 5 gün geç yumurtladım adetimde gecikti pazartesi günü biter çalışmalara başlarız herhalde . Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sevgiler kızlar :)

Hoşgeldin,
Aminnnnnn canımmm. İnşallah ilk denemende bebişine kavuşursun :KK36:

merhaba bende bu ay preseed kullanmaya basladim insallah isteyen herkese rabbim evlat kokusunu nasip eder

Merhaba hoşgeldin :KK24:

Aminnnnnnn. Güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz :KK36:

kızlar ben sayfayı bastan baslayıp okudum bi çok kişi preseed kullanmış olumlun sonuc alanda var alamayan da daha önce farklı sitelerde de okumuştum ama güvenemedim bi türlü korktum sonuçta kimyasal içimde bi kurt var yani diğer sitelerde okuduğumda kendi reklamları için kendileri yazmıştır bu yorumları diye düşünmüştüm inanmamıştım yani ama burda ikna oldum sanki birazcık.... sadece aklımın bi kenarında ya daha kötü olursa hersey diye korkuyorum

Canım,

Kendi sitelerinde yayınlanan başarı yazıları buradan ve benzeri başka sitelerden alınan yazılar. Burada bir çok arkadaşımız jel vesilesiyle bebeğine kavuştu. Elbette jel kullanmasına rağmen olmayanlar da oldu. Ben doktoruma sorduğumda herhangi bir sakıncası olmadığını söyledi. Sonuçta kuruluk oluştuğunda farklı markaların kayganlaştırıcı jellerini de kullanıyoruz. Bu jelin onlardan farkı spermleri öldürmüyor olması. İçinin daha da rahatlayacaksa doktoruna danışıp o şekilde de kullanabilirsin.

Sağol canım teşekkür ederım RABBİM hepimize nasıp etsın yha ben bu ay kullandığımda ovi testi falan yapmadım gun takıp ederek yaptık acaba gunünü mü tutturamadım bizimde sperm sorunumuz vardı varıkosel gecirdık cok sukur ıyiye gıdıyo ama artık gelsın bbğim nolur ALLAHIM

TAtlım,

Ovu testleriyle yumurtanın çatlama gününü belirleyip kullanılmasını öneriyorlar ama Allah ol dedi mi herşey olacağından çokta dert etme. İnşallah bu ay bebiş haberlerini duyarız. ;)

2008-2014 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNickDeneme sayısıDurum
1benkibeleİlk deneme Kızı oldu :nazar:
2Menzil Gxuxlxux2. denemeOğlu oldu :nazar:
3Rockwellİlk denemeDüşükle sonuçlandı :KK43:
4Wannababy3. deneme Oğlu oldu :nazar:
5Nequelenİlk deneme Kızı oldu :nazar:
6NeriliBelirtilmediBelirtilmedi :nazar:
7 Kadus (Honeycim) İlk deneme Kızı oldu :nazar:
8 Kursatimİlk denemeKızı oldu :nazar:
9Durualya BelirtilmediOğlu oldu :nazar:
10 sevcangoksel İlk denemeKızı oldu :nazar:
11Jasmin77İlk denemeOğlu oldu :nazar:
12Bengusuİlk denemeAilevi nedenlerden düşük :KK43:
13 Duducanİlk deneme Oğlu oldu :nazar:
14Dila062. denemeKızı oldu :nazar:
15babylove2. denemeKızı oldu :nazar:
16duygubyİlk denemeKızı oldu :nazar:
17viana2. denemeOğlu oldu :nazar:
18 DaddysFirstEyeİlk denemeBelirtilmedi :nazar:
19shyqueenİlk denemeKızı oldu :nazar:
20vergiciİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
21gulayyusufİlk denemeOğlu oldu :nazar:
22Lapaİlk denemeKızı oldu :nazar:
23Aysouk2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
24Watersİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
25NevyasBelirtilmemişOğlu oldu :nazar:
26Selmas882. denemeOğlu oldu :nazar:
27Johnnybravoİlk denemeKızı oldu :nazar:
28LilyumBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
2935.ayİlk denemeOğlu oldu :nazar:
30Buzma_viİlk denemeKızı oldu :nazar:
31Sezen10İlk denemeKızı oldu :nazar:
32Papatyaa10BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
33MaviumutolsunBelirtilmemişOğlu oldu :nazar:
34KrishazelBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
35MurebduBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
36Emineuİlk denemeKan pıhtılaşması nedeniyle düşük :KK43:
37Baby78İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
38Çiğdem_55İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
39GamzeliKizBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
40Miranda2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
41Polyanna232. denemeBelirtilmemiş :nazar:
42Gunes88İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
43Masal_nazİlk denemeKızı oldu :nazar:
44Zerdalİlk denemeOğlu oldu :nazar:
45Sensen99İlk denemeKızı oldu :nazar:
46Senemgyİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
47Ommanİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
48Ysmnnnnnnİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
49Ozumegeİlk denemeOğlu oldu :nazar:
50Ayen1986İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
51Blume84İlk denemeOğlu oldu :nazar:
52Sumakİlk denemeKızı oldu :nazar:
53Ozge_nurİlk denemeOğlu oldu :nazar:
54Brnynsİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
55Elbebekgulbebekİlk denemeKızı oldu :nazar:
56Smrmİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
57Kardelen1985İlk denemeKızı oldu :nazar:
58Seyadeİlk denemeKızı oldu :nazar:
59Naz8İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
60Albena_gyİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
61Beautyflakeİlk denemeOğlu oldu :nazar:
62Funda4İlk denemeKızı oldu :nazar:
63Ezgi09095. denemeKızı oldu :nazar:
64Durusel24İlk denemeKızı oldu :nazar:
65Melinnazİlk denemeKızı oldu :nazar:
66Sevo24İlk denemeOğlu oldu :nazar:
67Gkckdlİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
68cigdemycrocus13İlk denemeKızı oldu :nazar:
69gzm2628İlk denemeKızı oldu :nazar:
70topidikİlk denemeKızı oldu :nazar:
71serender0013. denemeOğlu oldu :nazar:
72BALIM862. denemeBelirtilmemiş :nazar:
73Zeynep83İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
74MehtapTokİlk denemeKızı oldu :nazar:
75Kelebek088İlk denemeKızı oldu :nazar:
76Mayabebekİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
77Pln06İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
78Gormiti2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
79Cankaya06İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
80Mihrimah842. denemeBelirtilmemiş :nazar:
81Tubiskoİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
82Kİtmit2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
83ytrn42İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
84Lilyumİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
85zehselİlk denemeOğlu oldu :nazar:
86zealea15. denemeOğlu oldu :nazar:
87demoneye2001İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
88beyaz-melek-31İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
89naciyemtncymtncy2. denemeOğlunu bekliyor:nazar:
90cevizbademİlk deneme-Çoğul gebelikKızları oldu :nazar:
91aslisimsek3442İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
92Amazonİlk denemeOğlu oldu :nazar:
93alicesemra6. denemeBelirtilmemiş:nazar:
94naz8İlk denemeOğlu oldu:nazar:
9535deniz2. denemeOğlu oldu :nazar:
96burpİlk denemeOğlu oldu :nazar:
97hican872. denemeBelirtilmemiş :nazar:

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015 :nazar:
99zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015 :nazar:
100pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
101merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
102elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015 :nazar:
103saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015 :nazar:
104sedebu34İlk deneme Kızını bekliyor. 23/11/2015 :nazar:
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
106Gnr84312. deneme29/11/2015 :nazar:
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015 :nazar:
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015 :nazar:
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015 :nazar:
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
112kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015 :nazar:
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015 :nazar:
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
116sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
117Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
118umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
119aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş :nazar:
[/TH] [TH]

[/th]
[TH]

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1bebekozlemicekiyorum301. deneme30 Mayıs (Beklemede) :KK51:
2rima85295. deneme1 Temmuz
3mibudi303. deneme4 Temmuz (Dinleniyor) :KK75:
4gokkusagi1 251. deneme5 Temmuz
5aybirgen282. deneme11 Temmuz
6sendenbebegimolsunesra263. deneme14 Temmuz
7mini87 283. deneme14 Temmuz
8demir6133272. deneme14 Temmuz
9mugecicek-2. deneme14 Temmuz(İlk deneme kimyasal) :KK43:
10firstjiffy-1. deneme15 Temmuz
11aXhi272. deneme22 Temmuz
12Neseli_Hatun252. denemeBelirtilmemiş
13gul3737332. deneme(İlk deneme kimyasal :KK43: ) Belirtilmemiş
14daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
15xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
16kimyager1508294. denemeHisteroskopiyi bekliyor.:KK75:
17agresifportakal-1. denemeTüp bebek kararı aldı. Bebiş yakın :KK49:
18ada_sahil-2. denemeBelirtilmemiş
19EsraOlmez282. denemeBelirtilmemiş
20sukret224. denemeKist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
21anatolya9 391. denemeBelirtilmemiş
22okyanus2015 271. denemeBelirtilmemiş
23Amelie p323. denemeBelirtilmemiş
24hoppacuppa272. denemeBelirtilmemiş
25firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek:KK46:
26zmfaze-BelirtilmemişBelirtilmemiş
27mina33-3. denemeBelirtilmemiş
28amayaa-1. DenemeBelirtilmemiş
29mavi-38-3. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak:KK73:
30sirine82 -BelirtilmemişBelirtilmemiş
31orgfrg261. denemeBelirtilmemiş
32galadriel80351. denemeBelirtilmemiş
33mutluuuuu-1. denemeBelirtilmemiş
34danem28-1. denemeBelirtilmemiş
35simayus-1. denemeBelirtilmemiş
36Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
37nehirimmm24-1. denemeBelirtilmemiş
38edss-1. denemeBelirtilmemiş
39melidya-1. denemeBelirtilmemiş
[/td]

[/td]
[/th]

Gelsin bebişler, dolsun göbişler :anneadayı:

Canim o kuruluk bende de oluyo. Sürekli olunca malesef islaklik olmuyo.bende bugün alicam inşallah. Ya nasip deyip kullanıcaz. Ama tüp bebek kadar masraf yaptık bu işe. Olsun da inşallah parasında da degiliz. Ama su beklemek cok yipratiyo insanı. Spermleri besliyo diye okudum ben baska bi topikte. Zarari olmaz diye düşünüyorum.
hele kuruluk oluosa derhal al hiç düşünme :) dediğin gbi zaten arada kuruluk sorunu oluo bide sık yapmak isteynce daha zor. az bi miktarı bile okdr etkiliki çok beğenm ben.pahalı ama değer . rabbim hayrlısını versn hepimize inşallh cnm

Back
X