• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
enbisevdigim enbisevdigim demir6133 demir6133 aXhi aXhi ve diğer yoldaslarim bugun kontrolume gittim ve ilacsiz adetle beraber yok olup gitmis KİSTCİK:KK49::KK9: her iki yumurtaliginda güzel dedi drum inşallah bu ay yine böyle bi durum yasamam iyiki hapi reddetmisim zaten 5 ayima m@l oldu bu kistler bu ay en azindan bi umudum olacak Rabbime sonsuz şükürler olsun ve bu süreçte aslinda ne kadar cok sevinip sukredecegimiz seyler oldugunu farkettim UMUDUMUZ var Hoppa Rabbim burda olan herkese nerde dileyen varsa onlara benle beraber hayirli vakitte hayirli saglikli salih evlat nasip etsin inşallah(amin)
Yeni arkadaşlar gelmis hosgelmisler :KK54:konunun basini okuyup listeye bakarsaniz belki ikna olmanizda yardimci olur aXhi aXhi arkadasimiz cok guzel bi tablo yapti hamileler ve hala deneyenler olarak ordan net anlasiliyor zaten inşallah vesileniz olur mujdeli haberleri aliriz :anneadayı:
aXhi aXhi canim muhtemel BAT:16 ağustos tabi 5 aydir duzenim bozuldu biliyorsun bu takvimim programinda gozuken muhtemel tarih ekleyebilirsin canim :KK68: durumumda herhangi bi degisiklik olursa haber ederim
Herkese iyi bayramlar cok guzel gecirecegimiz bi bayram olsun inşallah:KK68:

Selam canlar,

Bu ara işler yoğun olduğundan eve geldiğimde de direk yattığımdan pek giremedim. Sadece listeyi düzenleyip kaçıyordum. :) Hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum :KK60:

kızlar selamlar ben ilk kez yazıyorum daha önce 2 düşüğüm var ve son düşükten sonra 6 aydır deniyoruz ama olmuyor malesef preseed i yeni duydum ondan sizlere danışmak istedim bu tarz şeyleri kullanmak doğru mu bilemedim ama denemekte istiyorum şifanın nerden geleceği belli olmaz kullanıp hamile kalan oldu mu?yazarsa çok sevinirim bi de ben biryerde okudum preseed kullananlar genelde kayıp yaşıyomuş bebekte olumsuz bir etkimi yapıyor döllenme aşamasında kafamda deli sorular anlayacağınız ama artık ne yapacağımı da bilmiyorum tutturamadık 6 aydır :KK43:

Öncelikle hoşgeldin canım,

Ben kullanmadan önce uzun uzun araştırıp, doktoruma danışmıştım. Bir sorun olmayacağını, onlarn da vajinal muayenelerde ultrason cihazlarının üzerinde kullandığını söyledi. Kaldı ki bahsettiğimiz aslında kuruluk sorunu için çıkarılmış ve hamileliği engellemeyen bir jel. Çoğumuz bu tip durumlarda zaten O.K. , Durex vb şeyleri kullanıyoruz. Hamile kalanlar ve şu an deneyenler ile ilgili bir listemiz var. İstersen orada nickini gördüklerinle yazışıp detaylı bilgi de alabilirsin.

Düşük konusuna gelince ise bunun jelle bir alakası olduğunu açıkçası sanmıyorum. Sağlıksız spermler jelle de olsa döllenemezler. Deneyip düşük yapan arkadaşların çoğu ne yazık ki düşüklerinin nedenini araştırmadı, direk jele bağladı. Bir kısmı ise araştırdığında kan pıhtılaşması olduğunu öğrendi. Düşükler genellikle hormonal yetmezlikler, bebeğin yapısal anomalileri, rahmin fiziksel anomalileri, rahim ağzı yetmezlikleri, kan pıhtılaşması vs.. nedenlerle oluşmaktadır. Senin bundan önce jel kullanmamana rağmen 2 düşüğün olmuş. Bu düşüklerinin nedeni araştırıldı mı? Eğer araştırılmadıysa bence ilk etapta bunun üzerine düşmen ve eğer tedavi gerektiren bir durum varsa başlayıp o şekilde denemeye devam etmen daha sağlıklı olacaktır.

Merhaba canlar Nasılsıniz yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz... aXhi aXhi tatlım benim tren kaçmıştır dün itibariyle vaktinde kırmızılar el salladı bana bakalım bu ay ne olacak yeni bat 8 ağustos

Ahhh vaktinde olmak ne kadar da güzel. Ben yaklaşık 3 aydır hep gecikiyorum :KK43: Tamam bebeğim ekledim ;) Bu ay güzel haberlerle gelirsin inşallah :KK36:

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. 2,5 yıllık evliyim. 1 yıldır bebek istiyoruz. İlk ay hamile kaldım ve kimyasal gebelik yaşadım daha sonrada hamile kalamadım. Bu jel gerçekten faydalı mı acaba kullanmak istiyorum ama teraddütteyim:KK64:

Bende benzer şeyler okudum düşük yaşayanlar oluyormuş acaba sağlıksız spermleri de yumurtaya ulaştırıp sağlıksız gebelik olmasını mı sağlıyor. Bu düşüncelerden dolayı kullanmakta çekimser kalıyorum. Fikri olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Selam canım,

Öncelikle hoşgeldin :KK74: Eşin ve sen değerlerinize baktırdınız mı? YA da bu konu ile ilgili doktora danıştınız mı hiç?

İlk sayfada jelle ilgili bilgileri, yukarıda da tereddütlerinle ilgili yazdıklarımı bulabilirsin. İstersen doktoruna danışıp o şekilde de karar verebilirsin ;)

aXhi aXhi canim kırmızı kartı yedim hic sasmadi gününde geldi at beni listenin sonuna:KK61: yeni bat 9 ağustos :KK66:

Sağlık olsun canım yaa. Ne güzel seninki hep gününde geliyor. Benimki 1 hafta - 2 hafta beni bekletip, meraklandırıp öyle geliyor. :KK43: Ekledim listeye ;) Bu ay güzel haberlerle gelirsin inşallah :KK36:

Kizlarr preseedi kullanmaya basladim catlatma ignemi de vurundum insallah bu ay olur artikk

Hayırlı olsunnnnn. 15 gün sonra güzel haberler verirsin bize inşallah :KK36:

enbisevdigim enbisevdigim demir6133 demir6133 aXhi aXhi ve diğer yoldaslarim bugun kontrolume gittim ve ilacsiz adetle beraber yok olup gitmis KİSTCİK:KK49::KK9: her iki yumurtaliginda güzel dedi drum inşallah bu ay yine böyle bi durum yasamam iyiki hapi reddetmisim zaten 5 ayima m@l oldu bu kistler bu ay en azindan bi umudum olacak Rabbime sonsuz şükürler olsun ve bu süreçte aslinda ne kadar cok sevinip sukredecegimiz seyler oldugunu farkettim UMUDUMUZ var Hoppa Rabbim burda olan herkese nerde dileyen varsa onlara benle beraber hayirli vakitte hayirli saglikli salih evlat nasip etsin inşallah(amin)
Yeni arkadaşlar gelmis hosgelmisler :KK54:konunun basini okuyup listeye bakarsaniz belki ikna olmanizda yardimci olur aXhi aXhi arkadasimiz cok guzel bi tablo yapti hamileler ve hala deneyenler olarak ordan net anlasiliyor zaten inşallah vesileniz olur mujdeli haberleri aliriz :anneadayı:
aXhi aXhi canim muhtemel BAT:16 ağustos tabi 5 aydir duzenim bozuldu biliyorsun bu takvimim programinda gozuken muhtemel tarih ekleyebilirsin canim :KK68: durumumda herhangi bi degisiklik olursa haber ederim
Herkese iyi bayramlar cok guzel gecirecegimiz bi bayram olsun inşallah:KK68:

Kuzummmm süper bir haber bu :KK73: Yeniden sahalara dönüyorsun :KK49: Bence artık çatlatma iğnesi falan vurdurma, bırak kendi haline. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten :KK51: İnşallah 16 Ağustosta güzel bir haber alırız senden. :KK60:

2008-2014 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNickDeneme sayısıDurum
1benkibeleİlk deneme Kızı oldu :nazar:
2Menzil Gxuxlxux2. denemeOğlu oldu :nazar:
3Rockwellİlk denemeDüşükle sonuçlandı :KK43:
4Wannababy3. deneme Oğlu oldu :nazar:
5Nequelenİlk deneme Kızı oldu :nazar:
6NeriliBelirtilmediBelirtilmedi :nazar:
7 Kadus (Honeycim) İlk deneme Kızı oldu :nazar:
8 Kursatimİlk denemeKızı oldu :nazar:
9Durualya BelirtilmediOğlu oldu :nazar:
10 sevcangoksel İlk denemeKızı oldu :nazar:
11Jasmin77İlk denemeOğlu oldu :nazar:
12Bengusuİlk denemeAilevi nedenlerden düşük :KK43:
13 Duducanİlk deneme Oğlu oldu :nazar:
14Dila062. denemeKızı oldu :nazar:
15babylove2. denemeKızı oldu :nazar:
16duygubyİlk denemeKızı oldu :nazar:
17viana2. denemeOğlu oldu :nazar:
18 DaddysFirstEyeİlk denemeBelirtilmedi :nazar:
19shyqueenİlk denemeKızı oldu :nazar:
20vergiciİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
21gulayyusufİlk denemeOğlu oldu :nazar:
22Lapaİlk denemeKızı oldu :nazar:
23Aysouk2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
24Watersİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
25NevyasBelirtilmemişOğlu oldu :nazar:
26Selmas882. denemeOğlu oldu :nazar:
27Johnnybravoİlk denemeKızı oldu :nazar:
28LilyumBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
2935.ayİlk denemeOğlu oldu :nazar:
30Buzma_viİlk denemeKızı oldu :nazar:
31Sezen10İlk denemeKızı oldu :nazar:
32Papatyaa10BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
33MaviumutolsunBelirtilmemişOğlu oldu :nazar:
34KrishazelBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
35MurebduBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
36Emineuİlk denemeKan pıhtılaşması nedeniyle düşük :KK43:
37Baby78İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
38Çiğdem_55İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
39GamzeliKizBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
40Miranda2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
41Polyanna232. denemeBelirtilmemiş :nazar:
42Gunes88İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
43Masal_nazİlk denemeKızı oldu :nazar:
44Zerdalİlk denemeOğlu oldu :nazar:
45Sensen99İlk denemeKızı oldu :nazar:
46Senemgyİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
47Ommanİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
48Ysmnnnnnnİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
49Ozumegeİlk denemeOğlu oldu :nazar:
50Ayen1986İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
51Blume84İlk denemeOğlu oldu :nazar:
52Sumakİlk denemeKızı oldu :nazar:
53Ozge_nurİlk denemeOğlu oldu :nazar:
54Brnynsİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
55Elbebekgulbebekİlk denemeKızı oldu :nazar:
56Smrmİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
57Kardelen1985İlk denemeKızı oldu :nazar:
58Seyadeİlk denemeKızı oldu :nazar:
59Naz8İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
60Albena_gyİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
61Beautyflakeİlk denemeOğlu oldu :nazar:
62Funda4İlk denemeKızı oldu :nazar:
63Ezgi09095. denemeKızı oldu :nazar:
64Durusel24İlk denemeKızı oldu :nazar:
65Melinnazİlk denemeKızı oldu :nazar:
66Sevo24İlk denemeOğlu oldu :nazar:
67Gkckdlİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
68cigdemycrocus13İlk denemeKızı oldu :nazar:
69gzm2628İlk denemeKızı oldu :nazar:
70topidikİlk denemeKızı oldu :nazar:
71serender0013. denemeOğlu oldu :nazar:
72BALIM862. denemeBelirtilmemiş :nazar:
73Zeynep83İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
74MehtapTokİlk denemeKızı oldu :nazar:
75Kelebek088İlk denemeKızı oldu :nazar:
76Mayabebekİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
77Pln06İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
78Gormiti2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
79Cankaya06İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
80Mihrimah842. denemeBelirtilmemiş :nazar:
81Tubiskoİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
82Kİtmit2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
83ytrn42İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
84Lilyumİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
85zehselİlk denemeOğlu oldu :nazar:
86zealea15. denemeOğlu oldu :nazar:
87demoneye2001İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
88beyaz-melek-31İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
89naciyemtncymtncy2. denemeOğlunu bekliyor:nazar:
90cevizbademİlk deneme-Çoğul gebelikKızları oldu :nazar:
91aslisimsek3442İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
92Amazonİlk denemeOğlu oldu :nazar:
93alicesemra6. denemeBelirtilmemiş:nazar:
94naz8İlk denemeOğlu oldu:nazar:
9535deniz2. denemeOğlu oldu :nazar:
96burpİlk denemeOğlu oldu :nazar:
97hican872. denemeBelirtilmemiş :nazar:

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015 :nazar:
99zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015 :nazar:
100pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
101merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
102elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015 :nazar:
103saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015 :nazar:
104sedebu34İlk deneme Oğlunu bekliyor. 23/11/2015 :nazar:
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
106Gnr84312. deneme29/11/2015 :nazar:
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015 :nazar:
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015 :nazar:
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015 :nazar:
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
112kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015 :nazar:
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015 :nazar:
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
116sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
117Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
118umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
119aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş :nazar:
120gokkusagi1 251. denemeBelirtilmemiş :nazar:

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1mibudi303. deneme4 Temmuz (Dinleniyor) :KK75:(Beklemede) :KK51:
2mini87 283. deneme14 Temmuz (Beklemede) :KK51:
3mugecicek-2. deneme14 Temmuz(İlk deneme kimyasal) :KK43: (Beklemede) :KK51:
4firstjiffy-1. deneme15 Temmuz (Beklemede) :KK51:
5nehirimmm24-1. deneme18 Temmuz
6danem28-1. deneme18 Temmuz
7simayus-1. deneme18 Temmuz
8han_i-1. deneme20 Temmuz
9edss231. deneme25 Temmuz
10suemer401. deneme26 Temmuz
11rima85295. deneme30 Temmuz
12lamb-h301. deneme30 Temmuz
13sebastianderki311. deneme30 Temmuz
14keklik_58271. deneme7 Ağustos
15demir6133272. deneme8 Ağustos
16sendenbebegimolsunesra263. deneme9 Ağustos
17sukret224. deneme16 Ağustos (Yeniden sahalarda :KK73:)

BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1panikmucver241. denemeBelirtilmemiş
2gul3737332. denemeBelirtilmemiş (İlk deneme kimyasal :KK43: )
3aybirgen283. denemeBelirtilmemiş
4EsraOlmez282. denemeBelirtilmemiş
5Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
6melidya-1. denemeBelirtilmemiş
7bebekozlemicekiyorum302. denemeBelirtilmemiş
8daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
9xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
10anatolya9 391. denemeHisteroskopiyi bekliyor :KK75:
11kimyager1508294. denemeHisteroskopi oldu. Ağustos'ta bizimle...:KK75:
12aXhi272. denemeBir süre bekleme kararı aldı. :cry:
13firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek:KK46:

[/td]

Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir.

Gelsin bebişler, dolsun göbişler :anneadayı:

Selam canım,

Öncelikle hoşgeldin :KK74: Eşin ve sen değerlerinize baktırdınız mı? YA da bu konu ile ilgili doktora danıştınız mı hiç?

İlk sayfada jelle ilgili bilgileri, yukarıda da tereddütlerinle ilgili yazdıklarımı bulabilirsin. İstersen doktoruna danışıp o şekilde de karar verebilirsin :KK66:

Eşimde de bende de bir sorun görünmüyor doktor kontrolümüz oldu. Fazla da doktor doktor dolaşıp kafaya takmak istemiyorum böyle kendimce yollar bulmaya çalışıyorum. Bilgiler içinde teşekkürler bu ay sanırım deniycem çünkü her bebek gördüğümde içim çız ediyor.

Eşimde de bende de bir sorun görünmüyor doktor kontrolümüz oldu. Fazla da doktor doktor dolaşıp kafaya takmak istemiyorum böyle kendimce yollar bulmaya çalışıyorum. Bilgiler içinde teşekkürler bu ay sanırım deniycem çünkü her bebek gördüğümde içim çız ediyor.

Doğru söylüyorsun. Doktor doktor dolaşmakta çok iyi değil, daha çok kafaya takıyoruz ve olacağı varsa da olmuyor. Ben hep genç anne olmak istemiştim ama 26 yaşında evlenince o hayalim suya düştü. 1,5 yıldır da istememize rağmen olmuyor. Son 2 aydır deneyemiyorum bile sağlık ve evlilik problemlerinden. Hamile ya da bebekli birilerini her gördüğümde "Ahhh" diyorum "keşke bende kavuşabilsem meleğime" :KK43:

Eğer deneyeceksen ovulasyon testlerine de başlamanı ve çift çizgiyi gördüğünde kullanmanı tavsiye ederim. :KK66:

İnşallah kısa zamanda kavuşursun bebeğine :KK36:

Aminn inşallah tüm bebek isteyenlere bekletmeden sağlıklı hayırlı evlatlar verir. Bu durumda olmayan bilemez bizim hissettiklerimizi.. Eşimin kucağında bi çocuk görsem tanıdıkların içim parça parça oluyo dayanamıyorum ben ona bu sevgiyi yaşatamıyorum bi çocuk veremiyorum diye. Biz ikimizde çocukları çok severiz ama nasip işte kimileri oluyo sokaklara atıyo kimileri de bebek hasretiyle yanıp tutuşuyo..
Evet ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum ama hiç kullanmadım adetin kaçıncı günü başlamalıyım acabao_O

aXhi aXhi sağol canim benim :KK74: bu ay mudahalesiz yumos takibi yapacak sadece gelisimileri nasil diye bakacak agustosta tatil zaten dr filan olmayacak inşallah bu surecte gelir bebislerimiz :KK71:
Sen nasil oldun kuzum nasil gidiyor herşey

Selam canlar,

Bu ara işler yoğun olduğundan eve geldiğimde de direk yattığımdan pek giremedim. Sadece listeyi düzenleyip kaçıyordum. :) Hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum :KK60:

Ben kullanmadan önce uzun uzun araştırıp, doktoruma danışmıştım. Bir sorun olmayacağını, onlarn da vajinal muayenelerde ultrason cihazlarının üzerinde kullandığını söyledi. Kaldı ki bahsettiğimiz aslında kuruluk sorunu için çıkarılmış ve hamileliği engellemeyen bir jel. Çoğumuz bu tip durumlarda zaten O.K. , Durex vb şeyleri kullanıyoruz. Hamile kalanlar ve şu an deneyenler ile ilgili bir listemiz var. İstersen orada nickini gördüklerinle yazışıp detaylı bilgi de alabilirsin.

Düşük konusuna gelince ise bunun jelle bir alakası olduğunu açıkçası sanmıyorum. Sağlıksız spermler jelle de olsa döllenemezler. Deneyip düşük yapan arkadaşların çoğu ne yazık ki düşüklerinin nedenini araştırmadı, direk jele bağladı. Bir kısmı ise araştırdığında kan pıhtılaşması olduğunu öğrendi. Düşükler genellikle hormonal yetmezlikler, bebeğin yapısal anomalileri, rahmin fiziksel anomalileri, rahim ağzı yetmezlikleri, kan pıhtılaşması vs.. nedenlerle oluşmaktadır. Senin bundan önce jel kullanmamana rağmen 2 düşüğün olmuş. Bu düşüklerinin nedeni araştırıldı mı? Eğer araştırılmadıysa bence ilk etapta bunun üzerine düşmen ve eğer tedavi gerektiren bir durum varsa başlayıp o şekilde denemeye devam etmen daha sağlıklı olacaktır.

Ahhh vaktinde olmak ne kadar da güzel. Ben yaklaşık 3 aydır hep gecikiyorum :KK43: Tamam bebeğim ekledim :KK66: Bu ay güzel haberlerle gelirsin inşallah :KK36:

Selam canım,

İlk sayfada jelle ilgili bilgileri, yukarıda da tereddütlerinle ilgili yazdıklarımı bulabilirsin. İstersen doktoruna danışıp o şekilde de karar verebilirsin :KK66:

Sağlık olsun canım yaa. Ne güzel seninki hep gününde geliyor. Benimki 1 hafta - 2 hafta beni bekletip, meraklandırıp öyle geliyor. :KK43: Ekledim listeye :KK66: Bu ay güzel haberlerle gelirsin inşallah :KK36:

Kuzummmm süper bir haber bu :KK73: Yeniden sahalara dönüyorsun :KK49: Bence artık çatlatma iğnesi falan vurdurma, bırak kendi haline. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten :KK51: İnşallah 16 Ağustosta güzel bir haber alırız senden. :KK60:
insallah canimm insallahh olsunda biii

Selam canlar,

Ahhh vaktinde olmak ne kadar da güzel. Ben yaklaşık 3 aydır hep gecikiyorum :KK43: Tamam bebeğim ekledim :KK66: Bu ay güzel haberlerle gelirsin inşallah :KK36:

Selam canım,

Sağlık olsun canım yaa. Ne güzel seninki hep gününde geliyor. Benimki 1 hafta - 2 hafta beni bekletip, meraklandırıp öyle geliyor. :KK43: Ekledim listeye :KK66: Bu ay güzel haberlerle gelirsin inşallah :KK36:

S sukret canim cok güzel bir haber bu rabbim göbeğimiZi bebekle dolduranà dek bize de sabır ihsan etsin ve her halimize hamdolsun.geçen otobüste bi kadının kucağında engelli çocuk vardı ve o an halime o kadar çok sukrettim ki o yüzden her halimize hamdolsun.@aXhi canım teşekkür ederim cevabın ve ilgin için hepimize ayrı ayrı cevap vermen gerçekten taktiré sayan bu ilgiyi bi çok başlığa girdim viktim ama hiçbirinde görmedim teşekkür ederim ilgin ve alakan için :KK200:

Selam canlar,

Selam canım,

S sukret canim cok güzel bir haber bu rabbim göbeğimiZi bebekle dolduranà dek bize de sabır ihsan etsin ve her halimize hamdolsun.geçen otobüste bi kadının kucağında engelli çocuk vardı ve o an halime o kadar çok sukrettim ki o yüzden her halimize hamdolsun. aXhi aXhi canım teşekkür ederim cevabın ve ilgin için hepimize ayrı ayrı cevap vermen gerçekten taktiré sayan bu ilgiyi bi çok başlığa girdim viktim ama hiçbirinde görmedim teşekkür ederim ilgin ve alakan için :KK200:

S sukret canim cok güzel bir haber bu rabbim göbeğimiZi bebekle dolduranà dek bize de sabır ihsan etsin ve her halimize hamdolsun.geçen otobüste bi kadının kucağında engelli çocuk vardı ve o an halime o kadar çok sukrettim ki o yüzden her halimize hamdolsun. aXhi aXhi canım teşekkür ederim cevabın ve ilgin için hepimize ayrı ayrı cevap vermen gerçekten taktiré sayan bu ilgiyi bi çok başlığa girdim viktim ama hiçbirinde görmedim teşekkür ederim ilgin ve alakan için :KK200:
Amin bitanem inşallah hepimiz saglikli bebeklere hamile kaliriz inşallah sen neler yapiyorsun canim

Merhaba arkadaşlar bende kullandım bu ay preesedi bat ım 28 Temmuz umarım yararını görürüm beni de listeye ekler misiniz,

Ayyy super bi haberrrr. Güle güle büyüt bebegini. Sen nasil kullanmistin. Ne kadardır istiyordunuz? Bi problem var miydi?
Cok sukur bir sorun yokdu ama korunmadigimiz halde olmadi bende burdan okumustum..ben hep adetden 4 .5 gun sonrayi dusunmustum.ama adetim biter bitmez denedim ve hamile kaldim

Selam kizlar benim adet 3 gecikti dün test yaptim ama negatif. Bende dedim heralde tuttu. Ama yok :( acaba erken mi sizce

Selam kizlar benim adet 3 gecikti dün test yaptim ama negatif. Bende dedim heralde tuttu. Ama yok :KK43: acaba erken mi sizce
canım bende senin gibiyim test yaptım negatif ama benim adet sancılarım var geldim geleck diyor yinede ümidim var içimdehayırlısı olsun canım

aXhi aXhi slm cnm yazamadım.geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar.. bende yedim kırmızı kartı cnm at benide liste sonuna . sonraki bat 16 ağustos,yaşımda 27 bu arada :KK19:

Back
X