Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar 1,5 sene önce bir düşük yaşadım ve kürtaj oldum.Sonrasında 7,8 ay bebek için uğraştım ve hep hüsran.Sonra burda kullananlardan pressed jeli öğrenip aldım ve geçen ay sadece iki kez kullandım.Ayrıca bal çörek otu tarçın kürü yaptım 9 gün ve bugün inanılmaz bir bel ağrısı ve kasıklarımda batma hissi göğüslerimde sancı çektim her an adet olucam diye tuvalet yoluna düştüm.Ancak bişey yoktu.Eve gelince bi test yapıp bakayım dedim.Bide baktım ki çift çizgi yani HAMİLEYİM.Allahım burda bebek isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.Rabbim bana da evladımı kucağıma almayı nasip etsin inşallah.Şimdi kan testi için hastaneye gidip kan vericem.1 saate çıkıyor ordanda inşallah olumlu sonuç alırım.Ve sonra ultrasonda da yavrumu görürüm inşallah.
waaaooowwww süper bi haber daha, haftaya bomba gibi başladık :KK71::KK71::KK71:

tatlım tebrik ederim, Rabbim güzel bir gebelik geçirip sağlıcakla hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin :KK73:

anlat bakalım preseedi nasıl kullandın?

Benim lekelenmeler başladı, muhtemelen de devamı gelecek. Umutlar bir sonraki aya kaldı :cry:
hayırlısı olsun tatlım. hiç üzülme vardır elbet bi zamanı. bende hala ilaç kullanıyorum ilaçlar bitince adet olup çalışmalara başlıcam yeniden :-)

@mibudi mini87 mini87 @mugecicek @nehirimmm24 @danem28 @simayus @han_i

Kızlar var mı gelen giden? Güzel haberler bekliyoruz sizden :KK36:

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1mibudi303. deneme4 Temmuz (Dinleniyor) :KK75:(Beklemede) :KK51:
2mini87 283. deneme14 Temmuz (Beklemede) :KK51:
3mugecicek-2. deneme14 Temmuz(İlk deneme kimyasal) :KK43: (Beklemede) :KK51:
4nehirimmm24-1. deneme18 Temmuz (Beklemede) :KK51:
5danem28-1. deneme18 Temmuz (Beklemede) :KK51:
6simayus-1. deneme18 Temmuz (Beklemede) :KK51:
7han_i-1. deneme20 Temmuz (Beklemede) :KK51:
8edss231. deneme25 Temmuz
9suemer401. deneme26 Temmuz
10bestbaby-1. deneme28 Temmuz
11rima85295. deneme30 Temmuz
12lamb-h301. deneme30 Temmuz
13sebastianderki311. deneme30 Temmuz
14keklik_58271. deneme7 Ağustos
15demir6133272. deneme8 Ağustos
16sendenbebegimolsunesra263. deneme9 Ağustos
17firstjiffy271. deneme16 Ağustos
18sukret224. deneme16 Ağustos (Yeniden sahalarda :KK73:)

BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:

1panikmucver241. denemeBelirtilmemiş
2gul3737332. denemeBelirtilmemiş (İlk deneme kimyasal :KK43: )
3aybirgen283. denemeBelirtilmemiş
4EsraOlmez282. denemeBelirtilmemiş
5Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
6bebekozlemicekiyorum302. denemeBelirtilmemiş
7melidya-2. denemeBelirtilmemiş
8SNOWLAND-1. denemeBelirtilmemiş
9daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
10xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
11anatolya9 391. denemeHisteroskopiyi bekliyor :KK75:
12kimyager1508294. denemeHisteroskopi oldu. Ağustos'ta bizimle...:KK75:
13aXhi272. denemeBir süre bekleme kararı aldı. :cry:
14firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek:KK46:

Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir.

Gelsin bebişler, dolsun göbişler :anneadayı:
Merhabalar. Uzun süredir eşimin köyünde olduğum için yazamadım. İnternet yoktu malum. Şimdi okudum güzel haberler veren arkadaşlarımız var. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Allah hepinize anne olmayı nasip etsin.
aXhi aXhi canım beni listeden sil istersen. Artık normal yolla çocuk sahibi olamayacağımı düşünüyorum. Umudumu yitirdim. Eşimin de umursamaz tavırları beni bunalttı. Ara verecem bu işlere.

Bu topiği tesadüfen gördüm. Daha önce hiç duymamıştım böyle bir jelin olduğunu. Bu ay bende deneyeceğim. İnternette araştırdım baya pahalıymış. Bizim sperm sorunumuz yok ama genede deneyelim bakalım. 4 yıllık evliyim. 2 Dış Gebelik ve 7 Haftalık düşüğüm var. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririm. Geçen ay Klomen kullandım. Yumurtam gelişiyordu zaten ama şansı artırmak istedik. 3 tane yumurta oluştu ama hamilelik yok. Her adetim gelidiğinde bıraktım bu işleri, oluruna bıraktım diyorum ama sonra tekrar tedavi araştırmalarına giriyorum. SAT 27 Temmuz

Kızlar ben bir paket alsam ne kadar gider ki? Bir ay için yeterli mi? 1 paket 40 gr diyor. Her kullanmada ne kadar gidiyor? Okudum da göremedim.

canım 1 aydan fazla gidiyor diye biliyorum ama benimkide ancak bir ay yetecek gibi duruyo

kızlar hayırlı haberi vereyim dedim, adetim 3 gün geçince ve burda yazılanlar doğrultusunda bugün dayanamayıp test aldım, sonuç pozitif :) İnşallah sağlıklı bir hamilelik olur, Allah her isteyene hayırlı sağlıklı bebişler versin. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider, dualarınızı esirgemeyin

kızlar hayırlı haberi vereyim dedim, adetim 3 gün geçince ve burda yazılanlar doğrultusunda bugün dayanamayıp test aldım, sonuç pozitif :) İnşallah sağlıklı bir hamilelik olur, Allah her isteyene hayırlı sağlıklı bebişler versin. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider, dualarınızı esirgemeyin[/QUOTE

tebrikler :nazar::nazar::nazar:

kızlar hayırlı haberi vereyim dedim, adetim 3 gün geçince ve burda yazılanlar doğrultusunda bugün dayanamayıp test aldım, sonuç pozitif :) İnşallah sağlıklı bir hamilelik olur, Allah her isteyene hayırlı sağlıklı bebişler versin. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider, dualarınızı esirgemeyin
canım tebrik ederim darısı bizlere olsun ... inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın ... benimde BAT 31 bekliyorum dua et bize hamilelerin duası kabul olurmuş...
bu arada belirtilerin neydi? anlatsana biraz ;)

İcimden geciyordu senn hamile oldugunu lekelenmelerim var dediginde hayirli olsun canim Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin inşallah bizlere dua et

Kızlar benım ovulasyon gunlerınde ne kasıklarımda batma oluyor ne de akıntım şeffaf... adet bitimden sonra akıntım hep kremsi şekılde oluyor ve oyle devam ediyor acaba benım yumurtalar çatlamıyormu yaa o_O:KK43: sizlerinki nasıl oluyor

hepinize çok teşekkür ederim, dualarım sizinle. Hiçbir belirtim yoktu sadece bat dan 1 gün önce adet sancısı oldu ve 1kaç damla kan geldi, odurumuda burda paylaştım ve yeni bat tarihimi de vermiştim ancak sukret ve axhi kardeşlerimin yazısını okuyunca içimden acaba geçirdim, bugünde mide bulantısı ve baş dönmesi üzerine test yaptım. Sanırım geç yumurtlama sonrası geç döllenme oldu çünkü lekelenme bat a 1 gün kala oldu. Allah hayırlısını versin şimdi önümüze bakacağız, 2. bebeğimi geçen sene hamileliğin 20. haftasında bebişimin kalbi durması sonucu kaybetmiştim, onun için önümüzde uzun bir süreç var ve herzaman dediğim gibi Allah hepimize hayırlısını versin.

hepinize çok teşekkür ederim, dualarım sizinle. Hiçbir belirtim yoktu sadece bat dan 1 gün önce adet sancısı oldu ve 1kaç damla kan geldi, odurumuda burda paylaştım ve yeni bat tarihimi de vermiştim ancak sukret ve axhi kardeşlerimin yazısını okuyunca içimden acaba geçirdim, bugünde mide bulantısı ve baş dönmesi üzerine test yaptım. Sanırım geç yumurtlama sonrası geç döllenme oldu çünkü lekelenme bat a 1 gün kala oldu. Allah hayırlısını versin şimdi önümüze bakacağız, 2. bebeğimi geçen sene hamileliğin 20. haftasında bebişimin kalbi durması sonucu kaybetmiştim, onun için önümüzde uzun bir süreç var ve herzaman dediğim gibi Allah hepimize hayırlısını versin.
İnşallah saglikla kucagina alicaksin annesi hic gecmisi düşünüp strese sokma kendini dr kontroleerinden haberdar et bizi merak ederiz bize bol bol dua et hamis

dualarımız seninle canım sağ salim yavrunu kucağına alman dileğiyle. Allah yardımcın olsun. Bu dönemde yediğini içtiğine ve hareketlerine dikkat et. bol bol su tüket. ve bolca dinlen. Bizlere umut oldun bizim için de dua edersen çok sevinirim.

Merhabalar. Uzun süredir eşimin köyünde olduğum için yazamadım. İnternet yoktu malum. Şimdi okudum güzel haberler veren arkadaşlarımız var. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Allah hepinize anne olmayı nasip etsin.
aXhi aXhi canım beni listeden sil istersen. Artık normal yolla çocuk sahibi olamayacağımı düşünüyorum. Umudumu yitirdim. Eşimin de umursamaz tavırları beni bunalttı. Ara verecem bu işlere.

Tamam hayatım. Eşler ne yazık ki böyle bizim kadar istekli olamıyor büyük bir çoğunluğu. Elbet bir gün dank eder ona da. O zaman senden daha fazla uğraşır emin ol. Sıkma canını hiç, zamana bırak biraz hem vücudun hemde beynin dinlensin. ;)

hayırlısı olsun tatlım. hiç üzülme vardır elbet bi zamanı. bende hala ilaç kullanıyorum ilaçlar bitince adet olup çalışmalara başlıcam yeniden :-)

Aynen öyle canım herşeyin hayırlısı... Bu ay umudum yoktu zaten çünkü doğru düzgün birlikte olamamıştık bile. Gecikince yine de "acaba" demiştim ama tutmadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :KK45:

İlaçlar biter bitmez güzel haberler bekliyoruz senden... Olacağın regl son regl olsun ve bebiş gelsin :KK36:

BAT 31 temmuz test yaptım yine negatif :S

CAnım sabret biraz daha bakalım. Gecikme yaşarsan o zaman tekrar et. Çok düşününce ne yazık ki olacak regliyi de geciktiriyoruz :KK43:

Kızlar ben bir paket alsam ne kadar gider ki? Bir ay için yeterli mi? 1 paket 40 gr diyor. Her kullanmada ne kadar gidiyor? Okudum da göremedim.

3-4 ayda bitiren de var, 1 ayda bitiren de... İlk sayfada yazıyor bir ilişkide ne kadar çekilmesi gerektiği vs... Her kullanımda önerilen 2-3 gr arası. Ovu takibi yaparsan ve sadece yumoş çatladıktan sonra gün aşırı 3 kere 2-3 gr arası kullanırsan 3-4 ay kadar kullanabilirsin.

Tebrik ederim canımmmmm:KK9: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar: Kafana hiçbirşeyi takmadan bebişine odaklan, olumsuz birşey getirme aklına hiç olur mu? Dualarımız seninle ve tüm hamişlerimizle. Darısı başımıza inşallah :KK68:

Kızlar benım ovulasyon gunlerınde ne kasıklarımda batma oluyor ne de akıntım şeffaf... adet bitimden sonra akıntım hep kremsi şekılde oluyor ve oyle devam ediyor acaba benım yumurtalar çatlamıyormu yaa o_O:KK43: sizlerinki nasıl oluyor

Canım,

Benimki de senin gibi hemen hemen. Çok nadir oluyor batmayı hissettiğim. Akıntı desen hiç denk gelmedim. Yumurta çatlamadığında kist oluşur diye biliyorum. Çatlıyordur ama biz hissetmiyoruz muhtemelen. :KK64:

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
99only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015 :nazar:
100zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015 :nazar:
101pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
102merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
103elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015 :nazar:
104saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015 :nazar:
105sedebu34İlk deneme Oğlunu bekliyor. 23/11/2015 :nazar:
106funda1629İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
107Gnr84312. deneme29/11/2015 :nazar:
108jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015 :nazar:
109polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015 :nazar:
110paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015 :nazar:
111vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
112dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
113kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015 :nazar:
114Piyensesss29İlk deneme27/12/2015 :nazar:
115sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
116hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
117sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
118Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
119umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
120aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş :nazar:
121gokkusagi1 25İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
122Umut29282. denemeBelirtilmemiş :nazar:
123edss23İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
133han_i-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
134bestbaby-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
135suemer40İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:

2015 Anne Adaylarımız:

1mibudi303. deneme4 Temmuz (Dinleniyor) :KK75:(Beklemede) :KK51:
2mini87 283. deneme14 Temmuz (Beklemede) :KK51:
3simayus-1. deneme18 Temmuz (Beklemede) :KK51:
4rima85295. deneme30 Temmuz
5lamb-h301. deneme30 Temmuz
6sebastianderki311. deneme30 Temmuz
7ilhagu281. deneme31 Temmuz
8keklik_58271. deneme7 Ağustos
9demir6133272. deneme8 Ağustos
10mugecicek-2. deneme9 Ağustos
11sendenbebegimolsunesra263. deneme9 Ağustos
12firstjiffy271. deneme16 Ağustos
13sukret224. deneme16 Ağustos (Yeniden sahalarda :KK73:)
14bir-umut251. deneme17 Ağustos
15danem28-1. deneme20 Ağustos
16aXhi272. deneme28 Ağustos

BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:

1panikmucver241. denemeBelirtilmemiş
2gul3737332. denemeBelirtilmemiş (İlk deneme kimyasal :KK43: )
3EsraOlmez282. denemeBelirtilmemiş
4Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
5bebekozlemicekiyorum302. denemeBelirtilmemiş
6melidya-2. denemeBelirtilmemiş
7SNOWLAND-1. denemeBelirtilmemiş
8nehirimmm24-2. denemeBelirtilmemiş
9daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
10xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
11anatolya9 391. denemeHisteroskopiyi bekliyor :KK75:
12kimyager1508294. denemeHisteroskopi oldu. Ağustos'ta bizimle...:KK75:
13aybirgen283. denemeKist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek :KK55:
15firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek:KK46:

Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir.

Gelsin bebişler, dolsun göbişler :anneadayı:

Canım benim kaça aldin nerden bende almak istiyorum
Kızlar bana yardım edin yum gunlerime bir hafta var en uygun JEL nerden kaça alırım cevaplarınızi bekliyorum :KK43::KK43: bende kuruluk var faydası olur diye umut ediyorum

Canım benim kaça aldin nerden bende almak istiyorum
Kızlar bana yardım edin yum gunlerime bir hafta var en uygun JEL nerden kaça alırım cevaplarınızi bekliyorum :KK43::KK43: bende kuruluk var faydası olur diye umut ediyorum

Eczanelere sorabilirsin, depolarından getirtiyorlar genelde gün içerisinde. Gittigidiyordan da bakabilirsin. Sanırım en uygun fiyatlar gittigidiyorda

Back
X