arkadaşlar merhaba.Benim çok yakın bir arkadaşım yaşadığı ilçede bulamaz diye ona ovülasyon testi göndermiştim ama onların 6 ay olmuştu çalışmaya başlayalı,tabii haberi yok test nasıl kullanılıyor ne zaman yapılmalı diye,inanır mısınız testi ben mi o mu yapıyor anlamıyordum :) ilk ay hamile kaldı ve o kadar sevindim ki sanki ben hamileydim. Üzülmedim mi diye soracaksınız HAYIR tabii ki mutluluktan uçtum çünkü bir arkadaşım daha hamileydi. Sürekli bana ultrason resimlerini yollar ve ben daha da mutlu olur şükrederim Rabbim çok şükür en azından derdimizin dermanı var diye,ya eşim azospermi olsaydı ya benim tüplerim tıkalı olsaydı ya da pko lu olsaydım ya da başka bir şey diye. Evet hepimiz istiyoruz ama zamanı var her şeyin, rabbim her şeyi doğru zamanda verir inanın buna. Ya hamile kalsak düşük yapsak,ya bebeğimiz karnımızda büyüdükten sonra bir şey olsa, Allah korusun ya sağlıksız olsa. Öyle mi iyi olur yoksa sabretmek mi??? İsyan etmeyin,her gördüğünüz hamileyle birlikte bunalıma girmeyin,veren de rabbim alan da unutmayın. Bakın ne canlar gidiyor,ne anaların bağırlarına ateş düşüyor. Hayırlısı isteyin kaderdaşlarım hayırlısını. Rabbim hepimizin kucağına hayırlı evlatlar almayı nasip etsin inşallah.