- 5 Eylül 2015
- 617
- 339
- 23
- 36
P
2.5yillik evliyim evlendigimden beri çocuk istiyoruz 2014 kasimda gebelik oluştu 10 haftalikken kalbi durdu zorunlu kürtaj oldum 9 ay oldu tum dengelerim bozuldu kistler olustu son 3 aydr dr gitmiyorum iki aydir 23 gunde bir oldum bugün 31.gundeyim normal dongulerim ise 28 gunde bir artik cok yoruldum yiprandim zaten kurtaj mahvetti yerini doldurmak icin cabaliyorum ama yok yok yok olmuyor kafayi yemek uzereyim
Ama bir sorun yok sanırım dimi. Canım bak ne dicem; bende daha önce hic duymamistim. Rahim dönmesi diye bisi var. Rahim çekme de diyorlar. Bilmiyorum sen duydun ya da baktırdın mi hic kendine bu yönde ama bi de onu dene istersen.
Bana bu ay tevafuk komşum bahsetti. İstanbulda hic duymamistim. 1 senedir iskenderunda yaşıyorum. Burada bilinen bisi. Gittim kadın baktı ve uzun zamandır donukmus rahmin dedi.3 gün ona gittim. Düzelmiş insaAllah bi kaç aya kalırsın dedi. Bende bu ay hem klomen hem rahim çektirme yad adım yanı. Sonuç ne olacak bilmiyorum. Ama dediğim gibi belki ole biseydir?