- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi benim kayınvalidem ve görümcem bakıyordu ikizlere eltim hemşire,doğru düzgün işe bile gitmiyor nöbete gidiyor bir gün 3 gün evde buna rağmen çocuğun birini bırakır birini götürürdü eve,annesi de ben bakamam demişti düşün yani, ama benim olsa ben kayınvalideme değil anneme baktırırım çünkü kayınvalidem aşırı şımartıyor,düzensiz ve şımarık çocuklar,bizimkilerse hiç sevmez şımarıklığı,annem yapıştırır poposuna.cnm biliyorum zor olur tabi ana annem yanımda kaynananm var yardım ederler ama ben kendim bakarım ikisinede inşşş tabi olsunda 1,2 ne fark eder yeterki saglıklı olsun hayırlı olsun rabbim nasip etsin cnm
cnm bence yarın daha koyu olur yaın ve diğer günü iyi degerlendirArkadaşlar test yaptım ama dünküne yakın çıktı yine tam pozitif değil sanki Can'ım sıkıldı kafam karıştı ya yarın mı yumurtlayacağım yoksa? Stres olurum şimdi! Zaten tam da belirti yok yumurtlamadım galiba,çünkü yumurtlayacağım Zaman acayip şişkinlik ve gaz oluyor,akıntı da cabası!
canım senin yumurtlamana daha 3 gün var,acele etme,soğan suyu kullanma şimdi,3gün daha geçsin,sabırsızlanıp kendini strese sokma boşuna,aceleci davranıyorsun bu da iyi değil,bak benimki 17.günde olurdu bugün olmadı,yarını bekleyeceğim artık.
en güzeli cnm disiplin bende disiplinliyim sımarık cocukları sorumluluk alamayan cocukları sevmiyorum özgüven sorunu oluyor çünküVallahi benim kayınvalidem ve görümcem bakıyordu ikizlere eltim hemşire,doğru düzgün işe bile gitmiyor nöbete gidiyor bir gün 3 gün evde buna rağmen çocuğun birini bırakır birini götürürdü eve,annesi de ben bakamam demişti düşün yani, ama benim olsa ben kayınvalideme değil anneme baktırırım çünkü kayınvalidem aşırı şımartıyor,düzensiz ve şımarık çocuklar,bizimkilerse hiç sevmez şımarıklığı,annem yapıştırır poposuna.
bence de canım. akşam bakalım nasıl çıkacak ama tahminen yarın yumurtlarım. yalnız şöyle bir durum var,benim iki tarafımda da hafif sancı var,acaba iki yumurtam mı oldu? Geçen ay klomen kullanmıştım,bir de üstüne bu ay gecikmeli de olsa bal-tarçın-çörekotu yedim 7-8 gün.cnm bence yarın daha koyu olur yaın ve diğer günü iyi degerlendir
biliyorum canım o akıntıyı,hatta benim fazla ilgili kocama bahsetmişti,m çatlayıca akıntı olur diye,soruyor akıntın oldu mu diye. Ben hassasım adam benden hassascnm akıntı zaten yogun degil çatladıgı gün seffaf uzan bi akıtı yumurta akı gibi yani cnm
cnm klomenin etkisi diğer ayda devam ediyor. bide bal.çörekotu.tarcın gercekten etkili ben kullandıgım zamanda sancım agrım cok olmuştu inşşş işe yaramıştı kız bide ikiz oluyomuşbence de canım. akşam bakalım nasıl çıkacak ama tahminen yarın yumurtlarım. yalnız şöyle bir durum var,benim iki tarafımda da hafif sancı var,acaba iki yumurtam mı oldu? Geçen ay klomen kullanmıştım,bir de üstüne bu ay gecikmeli de olsa bal-tarçın-çörekotu yedim 7-8 gün.
deli ya maşallh kocan herşeyi biliyobiliyorum canım o akıntıyı,hatta benim fazla ilgili kocama bahsetmişti,m çatlayıca akıntı olur diye,soruyor akıntın oldu mu diye. Ben hassasım adam benden hassas![]()
Kayınvalidem çocukları sadece şehriyeli yayla çorbası,pilav ve et köfteyle büyüttü,eltim sağlıkçı olmasına rağmen aptal gibi,oysa sebze tüketmeliler,çeşitli çorbalar içmeliler,her tada alışmalılar,Çocuklar patatesle benim sayemde tanıştılar düşünün yani. 8 aylıklardı ilk kez ev ve kayınvalidemler haricinde bize gelmişlerdi çocuklar (kız bakmaya) o derece yani.en güzeli cnm disiplin bende disiplinliyim sımarık cocukları sorumluluk alamayan cocukları sevmiyorum özgüven sorunu oluyor çünkü
hahaha anladm cnm ya cok üstüne düşmeleride iyi olmuyo herşeyden yemeleri gerek tabiki et sebze baklagil meyve daha var cokKayınvalidem çocukları sadece şehriyeli yayla çorbası,pilav ve et köfteyle büyüttü,eltim sağlıkçı olmasına rağmen aptal gibi,oysa sebze tüketmeliler,çeşitli çorbalar içmeliler,her tada alışmalılar,Çocuklar patatesle benim sayemde tanıştılar düşünün yani. 8 aylıklardı ilk kez ev ve kayınvalidemler haricinde bize gelmişlerdi çocuklar (kız bakmaya) o derece yani.
ya canım sen adetten sonra başlamıştın galiba ama ben adet bittikten 2-3 gün sonra başlamıştım. Bende hafif sancılar oluyor batma gibi,sanki adet olacakmışım gibi.Herkes bana ikiz diye dua eder nedense AmA Rabbim sağlıklısını versin de canım 1-2 önemli değil. hele biri bulalım da ikiye allah kerim :)cnm klomenin etkisi diğer ayda devam ediyor. bide bal.çörekotu.tarcın gercekten etkili ben kullandıgım zamanda sancım agrım cok olmuştu inşşş işe yaramıştı kız bide ikiz oluyomuş![]()
banada öyle cok dua ediyolar ikiz olsun diye aminnn diyorum hayırlı saglıklı olsunda :) kız zaten 3 gününden itibaren kullan zaten 7,8 gün kullansan yine yeterli etkisini gösterir cnmya canım sen adetten sonra başlamıştın galiba ama ben adet bittikten 2-3 gün sonra başlamıştım. Bende hafif sancılar oluyor batma gibi,sanki adet olacakmışım gibi.Herkes bana ikiz diye dua eder nedense AmA Rabbim sağlıklısını versin de canım 1-2 önemli değil. hele biri bulalım da ikiye allah kerim :)
Göğüsleri sarkar diye eltimin emzirmemesi de cabası. Ayy benim göğüslerim zaten büyük,eşime diyorum ki bebek de olursa sırtıma atarım gezerim diye,gülme krizine giriyor,Kayınvalideme derim normal doğum olacak olursa,evde sancı çeker hastahaneye öyle giderim diye bayılıyor vallahi...hahaha anladm cnm ya cok üstüne düşmeleride iyi olmuyo herşeyden yemeleri gerek tabiki et sebze baklagil meyve daha var cok
vallahi bu ay denk gelmedi sonradan öğrendim o kürü,ama önümüzdeki ay adetin 3.günü başlarım. belki de aşılama yaptırırım belli mi olur.banada öyle cok dua ediyolar ikiz olsun diye aminnn diyorum hayırlı saglıklı olsunda :) kız zaten 3 gününden itibaren kullan zaten 7,8 gün kullansan yine yeterli etkisini gösterir cnm![]()
hahaha cnm ne demek gögüs sarkar diye emzrimemek ya ne sacma bebeğin ya o senin canın kanın orda gögüsünü mü düşüünüyor ianamıyorum ya tövbe tövbe milletin sütü olmuyr emzirmiyor diye üzülüyor buda gögsüm sarkar diyoGöğüsleri sarkar diye eltimin emzirmemesi de cabası. Ayy benim göğüslerim zaten büyük,eşime diyorum ki bebek de olursa sırtıma atarım gezerim diye,gülme krizine giriyor,Kayınvalideme derim normal doğum olacak olursa,evde sancı çeker hastahaneye öyle giderim diye bayılıyor vallahi...
kızmet cnm ama iişe yararmıştr mutlaka etkisini gösterir cnmvallahi bu ay denk gelmedi sonradan öğrendim o kürü,ama önümüzdeki ay adetin 3.günü başlarım. belki de aşılama yaptırırım belli mi olur.