• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tm.cnm.haklsn galiba acele etmim bide klomen hap var bnde üzerinde ovulasyon Oluşturucu yazyo eşim icemez dmi benm için yani bde onu içtimi çatlatma iğnesi Vurunmam şart mı keklik_58 keklik_58

Aaa nerd3 yaptrynz aktarci dami yoksa kendnzmi yapyrsnz kzlar bde ne zamn nasl.kullanyrsnz belki bnde denrm ben gecn ay yumurtladmi hisstmistm baklm bu ay hissedcekmiym ilk defa gecn ay akıntım çok oldu kasık ağrım oldu hiç hissetmemstm dha önce grpaysgl grpaysgl

Tm.cnm.haklsn galiba acele etmim bide klomen hap var bnde üzerinde ovulasyon Oluşturucu yazyo eşim icemez dmi benm için yani bde onu içtimi çatlatma iğnesi Vurunmam şart mı keklik_58 keklik_58
Canım klomen dr kontrolünde kullanılması gereken bir ilaç,hem erkek hem de kadın kullanıyor,ben de kullanmıştım,eşime de vermişti dr hareketi için,ama dr kontrolünde olmak zorunda. Bazen kist oluşumuna sevep olabiliyor bu ilaç. Dr a gitmeden sen ve eşin bu ilacı kullanmayın.

Aaa nerd3 yaptrynz aktarci dami yoksa kendnzmi yapyrsnz kzlar bde ne zamn nasl.kullanyrsnz belki bnde denrm ben gecn ay yumurtladmi hisstmistm baklm bu ay hissedcekmiym ilk defa gecn ay akıntım çok oldu kasık ağrım oldu hiç hissetmemstm dha önce grpaysgl grpaysgl
cnm adetin 3 günü başlıyorsun işte 12 gününe kadar sen karıstırıyorsu zaten günde 1 kaşık aç karnına sabahları yiyorsun işte cnm

Kızlar bide sperm hareketliliği icin propolis polen arı sütü duydum bundn da alSam mi acba aslnda saraçoğlu nun ozl bi karışım var bunun için yani sperm hareketliliği icin ama 300 tl

Kızlar bide sperm hareketliliği icin propolis polen arı sütü duydum bundn da alSam mi acba aslnda saraçoğlu nun ozl bi karışım var bunun için yani sperm hareketliliği icin ama 300 tl
cnm gerek yok sen emodex kullansın eşin düzenli inşş işe yarar

Canım ben de önceleri hiç hissetmezdim ama aslında öyle değil,şimdi takip ettiğin için kendini dinlediğin için hissediyorsun,sürekli ağrı sancı olacak diye bir şey yok,bende genelde şişkinlik ve gaz şikayetim oluyor ama bazen de hiç bir belirtim olmuyor akıntı dışında,özellikle dikkat ettim,çatlatma iğnesi vurulduğumda bu akıntıya rastlamadım pek,tabi belli belirtiler oluyor ama herkeste aynısı olacak diye bir kaide yok. Öncelikle seninle anlaşalım lütfen sakin ol,bulduğun duyduğun her şeyi denemeye kalkma. Sen ne kadar sakin olursan kendini soyutlarsan o kadar çabuk gelecek bebişin,O karışım yumurtalar gelişsin diye içiliyormuş en de yeni öğrendim,adetin 3.günü falan başlanıyormuş,sen bu ayı atlat önümüzdeki ay denersin,ama lütfen önce kendini sakinleştir. Çok stres yapıyorsun sen,eşini de huylandırma bu yüzden,sen üsteledikçe ters teper onda.

Peki nasl karstcm cnm kaç kilo bal ne kdr atmam lazm çöl soru sordum ama detyciym biraz ben grpaysgl grpaysgl
cnm internette arastır ne kadar kullanamn gerektiği yazıyo ban kafama göre koymuştum hepsinden tadı agır oluyo ama
keklik_58 arkadasımıza katılıyorum herşeyi hemen deneme her ay bişey dene mesela hepsinide eşine deneme cnm mesela kloemen ile emodex kullanıyorsa yeter eşinde bi süre sonra istemez artık daha cok huylanır

Evt haklsnz ama.napim kızlar elimde degl etrfmzda herkes hamile haklsnz buna böyle devam edElm bida ki yla onları denerim saolun kızlar keklik_58 keklik_58 grpaysgl grpaysgl
canım bizim de çevremizde hamile çok ama ne yapalım bizim bebişlerin daha zamanı varmış. Bak bu sabır sınavı,sen ne kadar uğraşırsan uğraş Rabbimin dediği zamanda gelecek bebişin,sen sabırsızlandıkça Rabbim sana sabrı öğretmek için seni bekletecektir. Bak neden insanlar kafamdan çıkardığım ay oldu,sakinleştik oldu diyor hiç düşündün mü? Çünkü onlar sabrı öğrenmiş oluyor ve Rabbim onları ödüllendiriyor. Sen de sabrı öğren ki Rabbim mükafatlandırsın seni!

Back
X