- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya nefes almadan her gün çalışıyorlar korunma yok ilaç yok zaten koca kesinlikle korunmaz yok ilişkiden sonra hemen lavaboya gidiyorum yok adetim yeni bitti yok prezervatif delikmiş! Yalan ya,bu büyün yırtık prezervatif onlara mı denk geliyor! Kınıyorum hepsini şiddetle!canim onu da dene :)))) o kazayi hic anlamiyorum.bunu diyenler cogunlukla hurafelere inanip korunmayanlar. yok sut korur dediler yok soyle olursa olmaz dediler diyip gercekten korunmayanlar..hepsini kiniyorum buradan cik cik cik :)))))
çatlak ektim her fırsatta geç kalmayın hemen tüp yapın olmaz abisinde de sorun vardı deyip duruyor. Kendisi tüp yaptı ya istiyor ki benimki de normal olmasın. Brn de dedim ki acelemiz yok ya daha yaşım 27,2-3 sene olmazsa yaptırırım inşallah da gerek kalmaz dedim bozulur gibi oldu,bozulsun da! İyi ettimkeklik_58 tatlim ne asilamasi ne tüpü cikqr simdilik bunların hepsini aklindan
daha cok erken bak kendin soyluyorsun daha evleneli 2 yil olmus daha calismalara baslayali 1 yil olmamis. Hem oyle cok buyuk probleminiz de yok cok sukur. Sadece biraz sabirli ol. Bak ben 5 yillik evliyim 30 yasindayim 2 yildir gormedigim tedavi kalmadi. Bu kadar yipratma kendini
Idrar yolu iltahbi cnm 3 aydr cekiyorum ayni saylr bende vararkadaşlar eşimin sperm testinde morfoloji çok iyi çıktı ama sayı ve hareketlilik az çıktı.
Her sahada 8-10 lökosit, her sahada 1-2 eritrosit bulundu yazıyor. Normalde lökosit 1 milyonun altında olmas lazım. Burada farklı bir değer yazmışlar her sahada 8-10 lökosit nedir. sınırın altında mı üstünde mi anlayamadık. birde 1-2 eritrosit nedir bilgisi olan var mı?
Eki Görüntüle 1666942 Kzlar smdi yaptm yapar yapmaz böyle oldu yumurtluyrmym yakeklik_58
grpaysgl
kimyager1508
canım benım allah gönlüne göre versin :):):):)ne yapayım kız,sizi neşelendirmek için kendi kafamı da dağıtmak için yapmadığım şebeklik kalmadı! hadi gülün biraz![]()