• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keklik_58 keklik_58 tatlim ne asilamasi ne tüpü cikqr simdilik bunların hepsini aklindan :KK11: daha cok erken bak kendin soyluyorsun daha evleneli 2 yil olmus daha calismalara baslayali 1 yil olmamis. Hem oyle cok buyuk probleminiz de yok cok sukur. Sadece biraz sabirli ol. Bak ben 5 yillik evliyim 30 yasindayim 2 yildir gormedigim tedavi kalmadi. Bu kadar yipratma kendini

:KK12::KK12:
canim onu da dene :)))) o kazayi hic anlamiyorum.bunu diyenler cogunlukla hurafelere inanip korunmayanlar. yok sut korur dediler yok soyle olursa olmaz dediler diyip gercekten korunmayanlar..hepsini kiniyorum buradan cik cik cik :)))))
Aynen ya nefes almadan her gün çalışıyorlar korunma yok ilaç yok zaten koca kesinlikle korunmaz yok ilişkiden sonra hemen lavaboya gidiyorum yok adetim yeni bitti yok prezervatif delikmiş! Yalan ya,bu büyün yırtık prezervatif onlara mı denk geliyor! Kınıyorum hepsini şiddetle!

keklik_58 keklik_58 tatlim ne asilamasi ne tüpü cikqr simdilik bunların hepsini aklindan :KK11: daha cok erken bak kendin soyluyorsun daha evleneli 2 yil olmus daha calismalara baslayali 1 yil olmamis. Hem oyle cok buyuk probleminiz de yok cok sukur. Sadece biraz sabirli ol. Bak ben 5 yillik evliyim 30 yasindayim 2 yildir gormedigim tedavi kalmadi. Bu kadar yipratma kendini
çatlak ektim her fırsatta geç kalmayın hemen tüp yapın olmaz abisinde de sorun vardı deyip duruyor. Kendisi tüp yaptı ya istiyor ki benimki de normal olmasın. Brn de dedim ki acelemiz yok ya daha yaşım 27,2-3 sene olmazsa yaptırırım inşallah da gerek kalmaz dedim bozulur gibi oldu,bozulsun da! İyi ettim

arkadaşlar eşimin sperm testinde morfoloji çok iyi çıktı ama sayı ve hareketlilik az çıktı.
Her sahada 8-10 lökosit, her sahada 1-2 eritrosit bulundu yazıyor. Normalde lökosit 1 milyonun altında olmas lazım. Burada farklı bir değer yazmışlar her sahada 8-10 lökosit nedir. sınırın altında mı üstünde mi anlayamadık. birde 1-2 eritrosit nedir bilgisi olan var mı?

arkadaşlar eşimin sperm testinde morfoloji çok iyi çıktı ama sayı ve hareketlilik az çıktı.
Her sahada 8-10 lökosit, her sahada 1-2 eritrosit bulundu yazıyor. Normalde lökosit 1 milyonun altında olmas lazım. Burada farklı bir değer yazmışlar her sahada 8-10 lökosit nedir. sınırın altında mı üstünde mi anlayamadık. birde 1-2 eritrosit nedir bilgisi olan var mı?
Idrar yolu iltahbi cnm 3 aydr cekiyorum ayni saylr bende var

canım idrarda değil ama. spermiyogramda çıktı bu değer. spermin içinde lökosit olabiliyor ama her sahada 8-10 normal mi fazla mı onu bilemedik.

2 aydır kullanıyor eşim. 1 milyondan 5 milyona sperm sayıları. daha önce de kullanmıştı keçiboynuzu faln 1milyon sperm sayısı ile hamile kalmıştım o zaman. fakat bebeğimi kaybettim işte 7 aylıkken kan pıhtılaşmasından

ben proxeed anladım ya. proseed 2 aydır kullanıyoruz. ama olmadı malesef. ama daa önce eşim keçiboynuzu kürü ile marankinin macununu yedi birde evicap içti 2 ay içinde oldu.
bugün sperm testi çok iyi değil ama her sahada 8-10 lökosit normal mi onu öğrenmem lazım spermde.

1445634488259.webp Kzlar smdi yaptm yapar yapmaz böyle oldu yumurtluyrmym ya keklik_58 keklik_58 grpaysgl grpaysgl kimyager1508 kimyager1508

26 cnm bugün 12.cü günü dün 12 ydi dün sabah değerlendirebldm esm bazn gece gelemym eve bugunde aksm degerlndrcm cnm.ama o testi gece 11 gbi yapmak zornda kaldm bsy olmaz dimi bde 8 gbi çay icmstm inş onun etkisi dgldir sıvı tüketimine dikkat edn diyalrya zatn dün geceden beri sol.kasik mi desem karnimn sol tarafında fena halde sancı var kimyager1508 kimyager1508

Back
X