- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 133
- 37
ne yapayım arabandan bagırayımda karatasta sesimi mi duacaksın cnm evet calışmamızı yaptık inşşş tutmuştur bu kez cnm bnm![]()
İnşallah Can'ım hadi bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapayım arabandan bagırayımda karatasta sesimi mi duacaksın cnm evet calışmamızı yaptık inşşş tutmuştur bu kez cnm bnm![]()
Can'ım aksatma lütfen iyi bir Dr bul ve ihmal etmegittim oraya da ama ordakilerde asistanlar genelde güvenemiyorum ki![]()
Can'ı gönülden Kocaman Kocaman aminnnnn*Yüce Allah'ım mübarek Cuma-ı şerifin hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eyle..
hayırlı cumalarrr *
rabbim bizlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşşş
Sen de yumurtan da çatladı Can'ım bencekızlar benm yumurtam catlıyor demi yani çatlamasa ovulasyon tesim koyu olmazdı demi :) yani korkuyordum yumurtam catlıyormu felan diye
Ya Can'ım olur mu öyle bir hap bak bu çok önemli bir şey Nasıl o kadar düşük yapıyorsun da Dr kat pıhtılaşma olup olmadığına bakılmaz dalga geçer gibi coraspirin verip geçiştiriyor ta Can'ım sen de araştırıp soran birisin Nasıl acaba pıhtılaşma var Mıdır diye araştırmazsınyok işte bakılmadı ama doktorum aşılamadan sonra coraspirin kullan dedi onu kullanıyorum.
ya Can'ım ya bak sperm testi yapılmıştır eşine mutlaka morfolojiye bakılmıştır eğer bu kadar düşük yapıp kayıp yaşadıysan eşinin sperm morfoloji ve dna sında sorun vardır ama bu kadar hamile kaldıysan eşinden ziyade sende pıhtılaşma vardır aksatma bak lütfen ama lütfen bir Dr a git ve özellikle araştırılmasını isteeeeeee! Bu ciddi bir sorun sen bu kadar hamile kalıp da düşük sebebi acaba pıhtılaşma Mıdır demedi mi bu Dr latın hiçbirisi aklım almıyorrrrrreşimde onlarada bakılmadı :S
Haklısın şu aşılama işi garantileşsin başka bir doktora muhakkak görünücemCan'ım aksatma lütfen iyi bir Dr bul ve ihmal etme
Aynen cnm bnm catladımSen de yumurtan da çatladı Can'ım bence
doktorlara güveniyoruz işte onlar daha iyi biliyor diye aslındaYa Can'ım olur mu öyle bir hap bak bu çok önemli bir şey Nasıl o kadar düşük yapıyorsun da Dr kat pıhtılaşma olup olmadığına bakılmaz dalga geçer gibi coraspirin verip geçiştiriyor ta Can'ım sen de araştırıp soran birisin Nasıl acaba pıhtılaşma var Mıdır diye araştırmazsın
en son kürtaj olduğumda dedi pıhtılaşma olabilir coraspirin kullanırsın demişti işte ama bunun testini yaptıralım demedi eğer hamile kalırsam mı yaptırtıcaktı acaba bilmiyorum..Y
ya Can'ım ya bak sperm testi yapılmıştır eşine mutlaka morfolojiye bakılmıştır eğer bu kadar düşük yapıp kayıp yaşadıysan eşinin sperm morfoloji ve dna sında sorun vardır ama bu kadar hamile kaldıysan eşinden ziyade sende pıhtılaşma vardır aksatma bak lütfen ama lütfen bir Dr a git ve özellikle araştırılmasını isteeeeeee! Bu ciddi bir sorun sen bu kadar hamile kalıp da düşük sebebi acaba pıhtılaşma Mıdır demedi mi bu Dr latın hiçbirisi aklım almıyorrrrrr
Cnm test yaptırın pıhtılaşma için normalde iğne kullanman gerek cnmdoktorlara güveniyoruz işte onlar daha iyi biliyor diye aslında
bunu her hastane yaparmı peki ?Cnm test yaptırın pıhtılaşma için normalde iğne kullanman gerek cnm
Cnm doktoruna söyle yaparlar tabiki cnmbunu her hastane yaparmı peki ?
Cnm ben seste ince bagırlnca daha tuhaf cıkıyor
Sesim gürdür benim babaannrmin tabiriyle çift Demir'le delmişler Boğaz'ımı
Can'ım bak eğer tutarsa hemen iğneye başlaman Lazım pıhtılaşma falan varsa eğerHaklısın şu aşılama işi garantileşsin başka bir doktora muhakkak görünücem
benim doktorum un özel muayenesi var anlaşmalı olduğu hastane var ama orda sadece doğum ve ameliyatlarını yapıyorCnm doktoruna söyle yaparlar tabiki cnm
O zaman baska özel bı hastahaneye git test yaptır cnmbenim doktorum un özel muayenesi var anlaşmalı olduğu hastane var ama orda sadece doğum ve ameliyatlarını yapıyor
tırsıyorum şuanda ya gerçekten pıhtılaşma olabilir mi diye doktoruma bir sorayım bakayım yarınCan'ım bak eğer tutarsa hemen iğneye başlaman Lazım pıhtılaşma falan varsa eğer
silivri de yim ben burda medikal park var özel o yapabilir mi hastane ile görüşeyim biO zaman baska özel bı hastahaneye git test yaptır cnm
Ya Can'ım merak ettiğim için soruyorum sen defalarca düşük yaptın Dr a gittin kürtaj falan oldun sormadın mı neden düşük yaptım sorun ne diye? Bir de özel muayenehaneye gidiyorsun! Ya da Dr demedi mi sen bu kadar düşük yaptın bunun sebebi acaba pıhtılaşma mı diye! Hangi şehirdesin sen Can'ım?tırsıyorum şuanda ya gerçekten pıhtılaşma olabilir mi diye doktoruma bir sorayım bakayım yarın