• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
*Yüce Allah'ım mübarek Cuma-ı şerifin hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eyle..
hayırlı cumalarrr *
rabbim bizlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşşş
Can'ı gönülden Kocaman Kocaman aminnnnn

yok işte bakılmadı ama doktorum aşılamadan sonra coraspirin kullan dedi onu kullanıyorum.
Ya Can'ım olur mu öyle bir hap bak bu çok önemli bir şey Nasıl o kadar düşük yapıyorsun da Dr kat pıhtılaşma olup olmadığına bakılmaz dalga geçer gibi coraspirin verip geçiştiriyor ta Can'ım sen de araştırıp soran birisin Nasıl acaba pıhtılaşma var Mıdır diye araştırmazsın

Y
eşimde onlarada bakılmadı :S
ya Can'ım ya bak sperm testi yapılmıştır eşine mutlaka morfolojiye bakılmıştır eğer bu kadar düşük yapıp kayıp yaşadıysan eşinin sperm morfoloji ve dna sında sorun vardır ama bu kadar hamile kaldıysan eşinden ziyade sende pıhtılaşma vardır aksatma bak lütfen ama lütfen bir Dr a git ve özellikle araştırılmasını isteeeeeee! Bu ciddi bir sorun sen bu kadar hamile kalıp da düşük sebebi acaba pıhtılaşma Mıdır demedi mi bu Dr latın hiçbirisi aklım almıyorrrrrr

Ya Can'ım olur mu öyle bir hap bak bu çok önemli bir şey Nasıl o kadar düşük yapıyorsun da Dr kat pıhtılaşma olup olmadığına bakılmaz dalga geçer gibi coraspirin verip geçiştiriyor ta Can'ım sen de araştırıp soran birisin Nasıl acaba pıhtılaşma var Mıdır diye araştırmazsın
doktorlara güveniyoruz işte onlar daha iyi biliyor diye aslında

Y

ya Can'ım ya bak sperm testi yapılmıştır eşine mutlaka morfolojiye bakılmıştır eğer bu kadar düşük yapıp kayıp yaşadıysan eşinin sperm morfoloji ve dna sında sorun vardır ama bu kadar hamile kaldıysan eşinden ziyade sende pıhtılaşma vardır aksatma bak lütfen ama lütfen bir Dr a git ve özellikle araştırılmasını isteeeeeee! Bu ciddi bir sorun sen bu kadar hamile kalıp da düşük sebebi acaba pıhtılaşma Mıdır demedi mi bu Dr latın hiçbirisi aklım almıyorrrrrr
en son kürtaj olduğumda dedi pıhtılaşma olabilir coraspirin kullanırsın demişti işte ama bunun testini yaptıralım demedi eğer hamile kalırsam mı yaptırtıcaktı acaba bilmiyorum..

tırsıyorum şuanda ya gerçekten pıhtılaşma olabilir mi diye doktoruma bir sorayım bakayım yarın
Ya Can'ım merak ettiğim için soruyorum sen defalarca düşük yaptın Dr a gittin kürtaj falan oldun sormadın mı neden düşük yaptım sorun ne diye? Bir de özel muayenehaneye gidiyorsun! Ya da Dr demedi mi sen bu kadar düşük yaptın bunun sebebi acaba pıhtılaşma mı diye! Hangi şehirdesin sen Can'ım?

Back
X