• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatlim baya belirgin benimde 4 kala baya belirgindir. Bak ovu testini ekledim. İnat etme iste yap bi testttt noolluurrr.
kimyager1508 kimyager1508 canım bakar mısın Ovülasyon testim Nasıl çıkıyor! Normalde 5 gün önceki çoook silikti ama şimdiki bayağı belirgin ve koyu

Eklentiler

• IMG_20151013_121414.webp
    IMG_20151013_121414.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 66
Cnm sni üzmek için demedm sakın yanls anlama hatta aksine üzülme dye dedm keklik_58 keklik_58 bu arda ben hasta olcakmsm gbi belim agryo kızlar ya bune anlmdm ben hiç erken adet olmam hicc iyice dengem bozldu grpaysgl grpaysgl F fduag
Yok kızzzzz ne üzülmesi brn zaten olumlu düşünmüyorum olursa sevinirim olmazsa üzülmeyeyim diye,benim belim bu aralar genelde ağrıdığını için bir şey diyemeyeceğim ama benim kaşığımın sağ tarafı ağrıyor bir kaç gündür bir de akıntım var normalde şeffaf olurdu aöa şimdi beyaz krem gibi

Cnm sni üzmek için demedm sakın yanls anlama hatta aksine üzülme dye dedm keklik_58 keklik_58 bu arda ben hasta olcakmsm gbi belim agryo kızlar ya bune anlmdm ben hiç erken adet olmam hicc iyice dengem bozldu grpaysgl grpaysgl F fduag
Yok kızzzzz ne üzülmesi brn zaten olumlu düşünmüyorum olursa sevinirim olmazsa üzülmeyeyim diye,benim belim bu aralar genelde ağrıdığını için bir şey diyemeyeceğim ama benim kaşığımın sağ tarafı ağrıyor bir kaç gündür bir de akıntım var normalde şeffaf olurdu aöa şimdi beyaz krem gibi

keklik_58 keklik_58 sen umutsuzsun ama kasik agrisi ve beyaz akinti beni bile heyecanlandirdi senin adina.tabi olmayabilir de ama hayirlisi.. Z zeynep bal canim kac gun var adetine?bel agrisi neden olur bilmiyorum.hic yasamadim.. acaba sen de mi??? :)))) ayy hadi indallah. umut olun bize
.

Kizlar Z zeynep bal keklik_58 keklik_58 grpaysgl grpaysgl kimyager1508 kimyager1508 gecen hafta carsamba doktor iki yumurtam oldugunu ve catlamak uzere oldugu yani yeterince buyudugunu soyledi.uc gun iliski onerdi ama hergun test yapmama ragmen hic cizgi cikmadi.yani hala yumurtlamadim sanirim ve bugun 22. gunum. benim adetler bazen 40 gunu buluyor ya acaba o yuzden mi yumurtlamadim ki henuz?internette de catlamayan yumurta kiste donusur falan diyorlar... bugun baya bi korktum ama bi taraftan da gec adet gordugum icin rahatim.. carsamba gunu yani tam bir hafta sonra tekrar doktora gidicem insallah.bakalim ne diyecek ??????

Back
X