- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 133
- 37
Bilemedim ki Can'ım gebelik yapmak istemiyorum korkuyorumKekliğim yaa hamile misin acabaçünkü benim bildiğim bu ovulasyon testi hamilelik olduğunda da koyulaşıyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedim ki Can'ım gebelik yapmak istemiyorum korkuyorumKekliğim yaa hamile misin acabaçünkü benim bildiğim bu ovulasyon testi hamilelik olduğunda da koyulaşıyor
![]()
Yok Can'ım ya umudum da yok pek olacağına dair,lh hormonu her zaman vücutta bulunuyor belki de artmıştır ama sanmıyorum ki Bebek olsunEvt kız baya koyu ama.olsun sen yne umutlnma lütfen sonrdn uzulcegine beklekeklik_58
Can'ım ben geçen ay 6 eylülde adet oldum tahminen 5-6 kasımda olacağımKaç gün var cnm.adet e benm 6 gün var 3 gündr yapmym testkeklik_58
6 ekim Can'ımCan'ım ben geçen ay 6 eylülde adet oldum tahminen 5-6 kasımda olacağım
Sağol Can'ım! Acayip açıklayıcı olduBenmde geçen ay çıkmsti gttkce koyulamsti sonuç hüsrankeklik_58
kimyager1508 canım bakar mısın Ovülasyon testim Nasıl çıkıyor! Normalde 5 gün önceki çoook silikti ama şimdiki bayağı belirgin ve koyu
Maşallah Can'ım maşallah! Yarın sabah Ovülasyon yaparım eğer koyu çıkarsa gebelik yaparım çıkmazsa yapmam adeti beklerimTatlim baya belirgin benimde 4 kala baya belirgindir. Bak ovu testini ekledim. İnat etme iste yap bi testttt noolluurrr.
Senin böyle çıktığında bebeklik testin nasıldı pekiTatlim baya belirgin benimde 4 kala baya belirgindir. Bak ovu testini ekledim. İnat etme iste yap bi testttt noolluurrr.
Senin böyle çıktığında bebeklik testin nasıldı peki
Yaptım Can'ım ama negatif! Değil silik çizgi tertemiz maşallahhhhHemen atimm. Belli belirsizdi. Zor ggörülüyordu.
Yaptım Can'ım ama negatif! Değil silik çizgi tertemiz maşallahhhh
Can'ım 1-2 saatlik falandır en fazla. Moralimi bozmuyorum da umudum ya yok açıkçasıCanim kaç saatlik idrarla yaptin?? En az 4-5 saat olması lazim. Bence sen sabah tekrarla testini. Hic moralini de bozma
Yok kızzzzz ne üzülmesi brn zaten olumlu düşünmüyorum olursa sevinirim olmazsa üzülmeyeyim diye,benim belim bu aralar genelde ağrıdığını için bir şey diyemeyeceğim ama benim kaşığımın sağ tarafı ağrıyor bir kaç gündür bir de akıntım var normalde şeffaf olurdu aöa şimdi beyaz krem gibi
Yok kızzzzz ne üzülmesi brn zaten olumlu düşünmüyorum olursa sevinirim olmazsa üzülmeyeyim diye,benim belim bu aralar genelde ağrıdığını için bir şey diyemeyeceğim ama benim kaşığımın sağ tarafı ağrıyor bir kaç gündür bir de akıntım var normalde şeffaf olurdu aöa şimdi beyaz krem gibi