- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok şartlandırma tabi kiYa canım ağzın bal yesin. Olursa sevinirim olmazsa sa üzülürüm tabi ama kendimi şartlandırmak istemiyorum ovülasyon yüzünden
canım bence sen akşam eve gidince 4-5 saatlik idrarla yine ovu ve gebelik testi yap. gebelik testlerin laboquik mi?İşte dün yaptığım testlrr
yok canım dünkü test o,ama üzerinden 10 saat falan geçtiKz bune ikinci çizgi görünüyo ya sabh ki mi okeklik_58
yerleşme kanaması canım,hamile olduğunu öğrenince anladıkNasl adet olmsus yerlesmee kanaması dmk ki bde 1 gün mü sürmüş hastalığıkeklik_58
evet canım laboguik,ovülasyon da gebelik de aynı test.yok yok şartlandırma tabi ki
canım bence sen akşam eve gidince 4-5 saatlik idrarla yine ovu ve gebelik testi yap. gebelik testlerin laboquik mi?
bende laboquik kullanıyordum canımmevet canım laboguik,ovülasyon da gebelik de aynı test.
kızlar bu ayşegül nerede yaaaa? acaba rahatsız falan mı,merak ettim doğrusu.
bi mesaj atayım nerelerdeymiş sorayımBnde aynen Merk ettm
kuzum selam hadı ınsallah hamıssındırr batın ne zaman bendede aynı durumlar var dua edıyorum hep bnmde ovu koyulastıı cok sukur ınsallah yanıltmazda sabah ılk ıdrar testıyle hamıs oldugumu ogrenrımm bat 2 gun kaldı 5 kasım bnmkısı duanda benıde ekle agla agla perısan oldumm yasınler okuyorum hepkızlar bu ayşegül nerede yaaaa? acaba rahatsız falan mı,merak ettim doğrusu.
canım bi kaç gün üst üste yapssana bide bat a varmı daha ?Bir bayan böyle yazmış,
bennde ovulasyıonn ile hamileliğimi 6öğrenndim ilk defa ovulasyonn kullanndım ekiminn 7 sinnde ve poziştif çıktı bnnde tamm dedim hamileyim adetiminn 20. günüydü her ihtimale karşı eşimle ilşki oldu sonnra ertesi günn yaptım yinne pozitif yinne yaptım pozitif doktora gittim kann verdim negatif çıktı dedi dedim heralde iki kere yumurtladım adetme 6 günn vardı ve adet günnü yaptım yine pozitifti gebelik testi negatif çıktı dedim geç yumurtladım 14. günnü bekledim artık herşeydenn umudu kestim adetimş bekliyordum adetminn 35.günnü elimde gebelik testi vardı çıkacak umuduyla yapmadım amann yapayım dedim ve pozitif çıktı g6özzlerime inanamadım ertesi günn hastahanneye gittim ve kannda da pozitif şu annda 5 haftalık hamişim umudunnuzu yitirmeyinn arkadaşlar kurbann olduğum Allahım hiç beklemdiğinniz bi annda verir size innşallah :) uzunn oldu hakkınnızı helal edin :)
ayşegül kim ?kızlar bu ayşegül nerede yaaaa? acaba rahatsız falan mı,merak ettim doğrusu.
Sat 6 ekim, bat 6 kasım ama olmayacağım inşallahhhhhhhhh!!! 3 günüm varcanım bi kaç gün üst üste yapssana bide bat a varmı daha ?
bir de idrarı damlatır damlatmaz çıkıyor çizgilercanım bi kaç gün üst üste yapssana bide bat a varmı daha ?
Canım benim ağlama,dua et bol bol,bak eğer bebişin tutunduysa sana ki inşallah tutunmuştur,bebişini üzme boş yere.kuzum selam hadı ınsallah hamıssındırr batın ne zaman bendede aynı durumlar var dua edıyorum hep bnmde ovu koyulastıı cok sukur ınsallah yanıltmazda sabah ılk ıdrar testıyle hamıs oldugumu ogrenrımm bat 2 gun kaldı 5 kasım bnmkısı duanda benıde ekle agla agla perısan oldumm yasınler okuyorum hep![]()
evet ya bayadır yok o ?
gebelik testi varsa bi yapsana ?? bakarsın erken alırız mutlu haberibir de idrarı damlatır damlatmaz çıkıyor çizgiler