• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu ayşegül nerede yaaaa? acaba rahatsız falan mı,merak ettim doğrusu.
kuzum selam hadı ınsallah hamıssındırr batın ne zaman bendede aynı durumlar var dua edıyorum hep bnmde ovu koyulastıı cok sukur ınsallah yanıltmazda sabah ılk ıdrar testıyle hamıs oldugumu ogrenrımm bat 2 gun kaldı 5 kasım bnmkısı duanda benıde ekle agla agla perısan oldumm yasınler okuyorum hep :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::cry::cry::cry::cry::cry:

Bir bayan böyle yazmış,
bennde ovulasyıonn ile hamileliğimi 6öğrenndim ilk defa ovulasyonn kullanndım ekiminn 7 sinnde ve poziştif çıktı bnnde tamm dedim hamileyim adetiminn 20. günüydü her ihtimale karşı eşimle ilşki oldu sonnra ertesi günn yaptım yinne pozitif yinne yaptım pozitif doktora gittim kann verdim negatif çıktı dedi dedim heralde iki kere yumurtladım adetme 6 günn vardı ve adet günnü yaptım yine pozitifti gebelik testi negatif çıktı dedim geç yumurtladım 14. günnü bekledim artık herşeydenn umudu kestim adetimş bekliyordum adetminn 35.günnü elimde gebelik testi vardı çıkacak umuduyla yapmadım amann yapayım dedim ve pozitif çıktı g6özzlerime inanamadım ertesi günn hastahanneye gittim ve kannda da pozitif şu annda 5 haftalık hamişim umudunnuzu yitirmeyinn arkadaşlar kurbann olduğum Allahım hiç beklemdiğinniz bi annda verir size innşallah :) uzunn oldu hakkınnızı helal edin :)
canım bi kaç gün üst üste yapssana bide bat a varmı daha ?

kuzum selam hadı ınsallah hamıssındırr batın ne zaman bendede aynı durumlar var dua edıyorum hep bnmde ovu koyulastıı cok sukur ınsallah yanıltmazda sabah ılk ıdrar testıyle hamıs oldugumu ogrenrımm bat 2 gun kaldı 5 kasım bnmkısı duanda benıde ekle agla agla perısan oldumm yasınler okuyorum hep :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::cry::cry::cry::cry::cry:
Canım benim ağlama,dua et bol bol,bak eğer bebişin tutunduysa sana ki inşallah tutunmuştur,bebişini üzme boş yere.

Back
X