- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umutlanmıyorum ınankı cunku hamıs mıyım degılmıyım bılmıyorum agrım sızım egılıp kalktıkca var sadece ınankı 8 gunkaladan berıde bel ve kasık agruım bol boldu gogus agrım felan kalmadı jelı kullandım kuzummm bn 26 gunde bır hasta olan bırıyım 6.9.10.11 gunler yakaldık cıft cızgıyı 2 yada 3 ml kullandım 13gunde ılıskı oldu ondada 4 ml yakın kullandım 18gun oldu kacamamız sonrada olmadı kuuzmm umutlanmıyorummm ınankıı moraller sıfır agla aglıyorum hıc durmadan gece yatakta sabah ayaktaa
kuzum ya manyadım bn ondan vallhı bır kusurum olursa kusuruma kalmayınn bnmm olurmuubacım bildiğin koyu iştebence gebelik testinde de birdene ya bakarsın çıkar belli mi olur :) heycanlandım şimdi :)
delirme bugun bende senin yaşadıklarını yaşasam çıldırırım heralde inan tepkilerim seninkinden farksız olurdu :)kuzum ya manyadım bn ondan vallhı bır kusurum olursa kusuruma kalmayınn bnmm olurmuu![]()
evet olabılır telefonumm pek ıı cekmıyor kuzum ya ondand a olabılır bakılk fotomda dah akoyu meselleea o ısıktanda kaynaklanıyorLH çok net değil ama yada telefondn mi böyle görünüyr acaba
gebelık testınde sılık cızgıyı gordunmu sende bellımı telsden sıkıntılıda bnm fotolar yarıne sabah tets yapacagımm bakalım hayırlısıdelirme bugun bende senin yaşadıklarını yaşasam çıldırırım heralde inan tepkilerim seninkinden farksız olurdu :)
sende gordunmu hcg de sılık cızgıyı bırtek ben gormuyorum degılmı bellı belırsızz error vermeye basladım yavar galiba canımmm.vallahi. İnşallah yarın buradan seslenirsin bize kızlarrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmm diye
gördüm bitanem gördümgebelık testınde sılık cızgıyı gordunmu sende bellımı telsden sıkıntılıda bnm fotolar yarıne sabah tets yapacagımm bakalım hayırlısı![]()
lh testı yanındakı koyu olan kuzum ya ondan derımm sıyah noktalı olan gebelık testıgördüm bitanem gördümbildigin gebelik testi pozitif vermiş :)
evet var senın attını gorunce sılık cızgını gordum baktım bırebır aynı seylerı yasamısızz bugun aldımm elıme yasını okudum bol bol dua ınakıkızlar gebelik testimin resmine telefondan yakınlaştırıp baktım da silik çizgi var galiba
haırlıs olsun kuzum yok allahım bılır ınankı umutlanmada yokk olursa nasıp kısmet olmazsada hayırlısı RAHMAN DILEYIP VERIR INSALLAH BIZDE ISDEMESINI BILELIM YETERKI KALBIMIZDE OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSINAy aglma nolr bak bsey anltcm geçen ay adetim e bigün vardı düşün bak cnm mesela yarn adet olcak tm dyelim bugünden yaptm ovu testi baya koyu ckti ben tabi her siteye resm attm adete iki gün var dye yazdm öyle bilyrdum ertesi gün hasta oldm herks kesn var faln ay ben baya umutlandm hasta olnca ağla ağla perişan oldm cnm ama adetim iki gün sürdü biraz geldi ilk gün.ikinci gün az bsy geldi snra kesldi tabi sıkıntıdan az az 5 6 günü buldubuldum yok denilecek kadr az fi.peçete koyuyrdm düşün beni nasl etkiledi Rabbim.inşallah ama inşallah size bnm yasadgmi yaşatmazkeklik_58 Z zulamm
INSALLAH YANILTMAZ BENI KUZUM INSALLH YARINE PEMBIS CIKAR ALLAJIMM SAGLILI GEBELIK VERSIN
lh testı yanındakı koyu olan kuzum ya ondan derımm sıyah noktalı olan gebelık testı
amin kuzum sen sabah ilk idrarınla yap gene :) heycanlandım vallahi :)haırlıs olsun kuzum yok allahım bılır ınankı umutlanmada yokk olursa nasıp kısmet olmazsada hayırlısı RAHMAN DILEYIP VERIR INSALLAH BIZDE ISDEMESINI BILELIM YETERKI KALBIMIZDE OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSIN
EVET KUZUM YAPAYIM yarıne de bakalımm ınsallah bır umutt benımledır mınıgımm y aınsallh RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN...amin kuzum sen sabah ilk idrarınla yap gene :) heycanlandım vallahi :)
Amin ben iş yerimde bu duavı pc yazdım not kağıdıyla her gözüm çarptığımda okuyorum.. :)EVET KUZUM YAPAYIM yarıne de bakalımm ınsallah bır umutt benımledır mınıgımm y aınsallh RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN...