• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay bi hamile haberi alalm kizlr hadi baklm cnm ev:cry::KK22::cry:et koyu maşallah ama nolr umutlanmyn fazla snra insn zor toparlnyo bat kaç gün var cnm Bd3 sende preesed jel kullandnmi bu ay Z zulamm
umutlanmıyorum ınankı cunku hamıs mıyım degılmıyım bılmıyorum agrım sızım egılıp kalktıkca var sadece ınankı 8 gunkaladan berıde bel ve kasık agruım bol boldu gogus agrım felan kalmadı jelı kullandım kuzummm bn 26 gunde bır hasta olan bırıyım 6.9.10.11 gunler yakaldık cıft cızgıyı 2 yada 3 ml kullandım 13gunde ılıskı oldu ondada 4 ml yakın kullandım 18gun oldu kacamamız sonrada olmadı kuuzmm umutlanmıyorummm ınankıı moraller sıfır agla aglıyorum hıc durmadan gece yatakta sabah ayaktaa:cry:

bacım bildiğin koyu işte :KK70: bence gebelik testinde de birdene ya bakarsın çıkar belli mi olur :) heycanlandım şimdi :)
kuzum ya manyadım bn ondan vallhı bır kusurum olursa kusuruma kalmayınn bnmm olurmuu :KK37:

delirme bugun bende senin yaşadıklarını yaşasam çıldırırım heralde inan tepkilerim seninkinden farksız olurdu :)
gebelık testınde sılık cızgıyı gordunmu sende bellımı telsden sıkıntılıda bnm fotolar yarıne sabah tets yapacagımm bakalım hayırlısı:confused::KK37::KK37:

gebelık testınde sılık cızgıyı gordunmu sende bellımı telsden sıkıntılıda bnm fotolar yarıne sabah tets yapacagımm bakalım hayırlısı:confused::KK37::KK37:
gördüm bitanem gördüm :D bildigin gebelik testi pozitif vermiş :)

kızlar gebelik testimin resmine telefondan yakınlaştırıp baktım da silik çizgi var galiba
evet var senın attını gorunce sılık cızgını gordum baktım bırebır aynı seylerı yasamısızz bugun aldımm elıme yasını okudum bol bol dua ınakı

Ay aglma nolr bak bsey anltcm geçen ay adetim e bigün vardı düşün bak cnm mesela yarn adet olcak tm dyelim bugünden yaptm ovu testi baya koyu ckti ben tabi her siteye resm attm adete iki gün var dye yazdm öyle bilyrdum ertesi gün hasta oldm herks kesn var faln ay ben baya umutlandm hasta olnca ağla ağla perişan oldm cnm ama adetim iki gün sürdü biraz geldi ilk gün.ikinci gün az bsy geldi snra kesldi tabi sıkıntıdan az az 5 6 günü buldubuldum yok denilecek kadr az fi.peçete koyuyrdm düşün beni nasl etkiledi Rabbim.inşallah ama inşallah size bnm yasadgmi yaşatmaz keklik_58 keklik_58 Z zulamm

Ay aglma nolr bak bsey anltcm geçen ay adetim e bigün vardı düşün bak cnm mesela yarn adet olcak tm dyelim bugünden yaptm ovu testi baya koyu ckti ben tabi her siteye resm attm adete iki gün var dye yazdm öyle bilyrdum ertesi gün hasta oldm herks kesn var faln ay ben baya umutlandm hasta olnca ağla ağla perişan oldm cnm ama adetim iki gün sürdü biraz geldi ilk gün.ikinci gün az bsy geldi snra kesldi tabi sıkıntıdan az az 5 6 günü buldubuldum yok denilecek kadr az fi.peçete koyuyrdm düşün beni nasl etkiledi Rabbim.inşallah ama inşallah size bnm yasadgmi yaşatmaz keklik_58 keklik_58 Z zulamm
haırlıs olsun kuzum yok allahım bılır ınankı umutlanmada yokk olursa nasıp kısmet olmazsada hayırlısı RAHMAN DILEYIP VERIR INSALLAH BIZDE ISDEMESINI BILELIM YETERKI KALBIMIZDE OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSIN

lh testı yanındakı koyu olan kuzum ya ondan derımm sıyah noktalı olan gebelık testı
haırlıs olsun kuzum yok allahım bılır ınankı umutlanmada yokk olursa nasıp kısmet olmazsada hayırlısı RAHMAN DILEYIP VERIR INSALLAH BIZDE ISDEMESINI BILELIM YETERKI KALBIMIZDE OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSIN
amin kuzum sen sabah ilk idrarınla yap gene :) heycanlandım vallahi :)

kızlar sağ tarafımın ağrısı arttı yaaa,sanki bacağımda romatizma ağrısı gibi bir ağrı olmaya başladı. Ellerim ayaklarım soğuk ama suratım pancar gibi yanıyor öğleden beri.

Back
X