Canim bn14aylik evliyim 7aydirda minigimi isdiyorum !ama bunun 4ayi kesinnolarak isdeniyor esim dr gitmedi daha acikcasi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bn14aylik evliyim 7aydirda minigimi isdiyorum !ama bunun 4ayi kesinnolarak isdeniyor esim dr gitmedi daha acikcasi
Kuzum yat kalkma sagina dogru yat devamli agir kaldirma sakin bnmde ellerim ayaklarim soguk gobegim yuzim yaniyor devamli :)kızlar sağ tarafımın ağrısı arttı yaaa,sanki bacağımda romatizma ağrısı gibi bir ağrı olmaya başladı. Ellerim ayaklarım soğuk ama suratım pancar gibi yanıyor öğleden beri.
Oku kuzim oku bndee hep dilimde yattigimda kalktigimda herzaman aklimda kalbimde okuyoru. 3aydirAmin ben iş yerimde bu duavı pc yazdım not kağıdıyla her gözüm çarptığımda okuyorum.. :)
rabbim gönlümüzdeki hayırlısı ise nasip etsin..Oku kuzim oku bndee hep dilimde yattigimda kalktigimda herzaman aklimda kalbimde okuyoru. 3aydir
Kuzim acele etme bekle bakalim sabah yap olurmj niye vakitsiz yapiyorsunki moralini bozma hayirlisi olsun kuzum bnmKızlar eve geldim ter yaptım ama yok hcg de silik dahi olsa çizgi mizgi yok! Olacağını da düşünmüyorum artık. Lh hala koyu ama eğer bebiş olsa silik de olsa çizgi çıkardı
Canim Allah razi olsun rahatlattin beni.yarin da doktora gidecegim dualarinizi eksik etmeyin. Bebis nasil bakalim,sende durumlar nedir? Hep bizim dertlerimizle ugrasiyorsun :)Tatlim bende son 4 aydir 40 günde adet oluyordum ve yumurtamsı hep 25. Veya 26. Günde catliyordu. Belki zamanki gelmemiştir. Benim 2 günde birden testim pozitif oluyordu.
Allah razi olsun. arkadasim.. ben de hepinizi sayiyorum ama cok komik oluyor.duamda "keklik 58 ,garip aysegul,zeynep bal,nesli,ferda,kimyager,şukret" falan diye nickleri sayiyorum :))))bende hafta içi 9:00-18:30 çalışıyorum akşam eve gidip yemekten sonra okuyorum. okuyuncadatek tek bebek isteyen burdaki arkadaşlarımın isimlerini söylüyorum. rabbim dualarımızı kabul etsin..
Evet ikisinin de koyu olmasi lazim.Kızlar ovulasyon testinde iki koyu çizgi çıkınca yumurta çatlamış mı oluyor bir türlü lu test işini çözemedim![]()
Allah senden de razi olsun. Simdilik iyi canim. Cumartesi kontrole gidicem. Umarim herşey yolundadir.Canim Allah razi olsun rahatlattin beni.yarin da doktora gidecegim dualarinizi eksik etmeyin. Bebis nasil bakalim,sende durumlar nedir? Hep bizim dertlerimizle ugrasiyorsun :)
Tatlim çift çizgi olduktan sonra 24 saat içinde catlayacak demektir. Çift çizgiden sonra silik oluyor ya o zaman cqtlamis oluyorKızlar ovulasyon testinde iki koyu çizgi çıkınca yumurta çatlamış mı oluyor bir türlü lu test işini çözemedim![]()
Al bendende o kadar :)Allah razi olsun. arkadasim.. ben de hepinizi sayiyorum ama cok komik oluyor.duamda "keklik 58 ,garip aysegul,zeynep bal,nesli,ferda,kimyager,şukret" falan diye nickleri sayiyorum :))))
Ya senin bat a daha var kuzum ya bi dursana hemen kötü çağırma yaKızlar eve geldim ter yaptım ama yok hcg de silik dahi olsa çizgi mizgi yok! Olacağını da düşünmüyorum artık. Lh hala koyu ama eğer bebiş olsa silik de olsa çizgi çıkardı