• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyy birde çoğul olurmuş :KK53::KK53:
çok isterim biliyomusun ama ilk aşılamada doktorum hamile kaldığımda ilk kanda 660 çıkmıştı 2 gün sonra yeniden tahlil yap sağlıklı gebelikse 1200 civarında sonuç çıkması gerekir demişti benim 2 gün sonra sonucum 1470 çıkınca doktor çoğul olabilir demişti ama tek çıktı tabi :)

olsun kızzzz,o kadar yıprandılar,iki tane olsun da mükafatları olsun inşallah.
valla gerçekten arkama dönüp baktığımda cidden ne kadar uğraş vermişiz bu yolda ne paralar harcandı ne hayal kırıklıkları oldu şimdi rabbim bana ikiz nasip ederse sevinçten çıldırabilirim :D

canım benim eşim en son bu yaptığımız aşılamada 0,80cl sperm verdi bundan 66 milyon sperm çıkarmışlar bunun ileri hareketlisi 21.660 milyon du
Maşallahhhhhhhhhhhhh!!! Stresten dolayı az çıkmıştır ama miktar değil yani önemli olan demek ki zamanı gelmiş. Bakalım bizimki ne olacak?

aXhi aXhi ve diger kizlar ben yine kırmızı kart gördüm yeni bat 25 kasım herseyin hayırlısı olsun dedim ve demekki buymuş hayırlısı artik çocuk isteğinde vazgeçtim yeni hamileler Alla tamamına erdirsin hamileliğin iz diğer isteyenlere de rabbim hayırlı evlat versin Herkes allaha emanet olsun

kızlar preseed kullananlar memnun görünüyor. doktora danışan var mı? herhangi bir yan etkisi var mı acaba?

aXhi aXhi ve diger kizlar ben yine kırmızı kart gördüm yeni bat 25 kasım herseyin hayırlısı olsun dedim ve demekki buymuş hayırlısı artik çocuk isteğinde vazgeçtim yeni hamileler Alla tamamına erdirsin hamileliğin iz diğer isteyenlere de rabbim hayırlı evlat versin Herkes allaha emanet olsun
neden hemen vazgeçiyosun ?? vazgeçme sabret biraz lütfen kaç yıllık evlisin ve ne kadar zamandır uğraşıyorsun ?

neden hemen vazgeçiyosun ?? vazgeçme sabret biraz lütfen kaç yıllık evlisin ve ne kadar zamandır uğraşıyorsun ?
2.5 yillik evliyim 2 yıla yakındır uğraşıyoruz benim vazgeçme sebebim eşim o yüzden artık çocuk istemiyorum

Back
X