Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşama yeni bölümü izlerim herhalde:18::18::18:
Bu nasıl sezon finali hiçbir şey olmadı. normal bölüm bile daha heyecanlı![]()
sezon finali değilmiş 23.bölümün fragmanını gördüm şimdi jennayla ilgili yeni gelişmeler var:26::26:
bencede çok sıradan bir bölümdü ama sezon finali sanırım hanna nın patlaması ile bitecek :44::44:
yeni bölümleri ne zaman başlarki acabaa
çabuk başlassa bariii![]()
emin değilim ama haziran galiba:44:
bencede başarılıydı24.bölüm güzeldi![]()
bencede başarılıydı
25. bölümü çok heycanlı olcak eminim![]()
bence şimdiye kadarki en iyi sezon finaliydigüzel bölümdü gerçekten yeni sezon 5 haziranda başlıyormuş![]()
bence şimdiye kadarki en iyi sezon finaliydi
mona da bi şeyler olduüğunu tahmin etmiştim zaten
şimdi A takımı var bakalım daha kimleri tıktıracaklar kodeslere tımarhanelere kızlarrr
bende yeni sezonu 7 haziran olarak okudum
umarım bir an önce başlar çooook heyecanlııı :18::18::18::18:
kitapları nasıl diziyle alakası yok diyorlar doğru mu??bence takımın başı alison. kitapta ikizi vardı zaten. ölen de odur. bu takım olayı yüzünden herkesten şüpheleniyorum artık. calep, toby, ezradan bile:18:
kitapları nasıl diziyle alakası yok diyorlar doğru mu??
beğendiysen bende alıyım, okuduğum tüm yorumlarda alakasız dediler çünkü
ikizi var mı bilemem ama alison un ölmediği kesin, ya da bu kızlar yüzünden öldü ve varsa ikizi intikam alıyor
kızların en yakınlarındakilerin hepsi bence onunla işbirliği içerisinde
3. sezonda daha çok şaşırcaz gibi geliyor bana
birinci kitabı okudum sadece güzeldi. diğerlerini okumadım ama A sadece monaymış. alisonun da ikizi varmış akıl hastanesinde. birebir aynı değil herhalde kitapla ama böylesi daha heyecanlı![]()