• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pretty Little Liars

benc alisonu ikizi öldürdü..cünkü ali nin odasinda bi yerde bebek gizliydi simdi tam hatirlamiyorum ama tehtidvari bir not vardi, onada sanirim önceden mesajlar geliyordu..

evet dizide herks süphe cekici,yeni bölümde sanirim caleb hannadan ayrilacak..

yeni sezon cok güzel basladi..

benc alisonu ikizi öldürdü..cünkü ali nin odasinda bi yerde bebek gizliydi simdi tam hatirlamiyorum ama tehtidvari bir not vardi, onada sanirim önceden mesajlar geliyordu..

evet dizide herks süphe cekici,yeni bölümde sanirim caleb hannadan ayrilacak..

yeni sezon cok güzel basladi..

hanna wrenle sevgili olacakmış galiba

Bence kitaba göre gitmiycek kesinlikle ve bence senaristler bile sonunu bilmiyor dizinin.Bu yüzden karıştırıp karıştırığ duruyolar.Lucas vardı bi ara mesela, şuan paige oldu. jason oldu,jenna oldu,maya oldu ,noel oldu habire karıştırıp karıştırıp duruyolar belli birşey yok yani anlamıyorum. yada ben. Hatta şimdi hatırladım Ian ve melissa da vardı şüphelendirdikleri.Şimdi paige de geçicek yeni biri çıkıcak gibi geliyo bana. :19:

yine de şöyle bi gerçek var izlemekten kendimi alamıyorum.yaşamları giyinişleri çok özendirici yav :16:

13.bölümde caleb ölüyor mu ? hanna cok agliyor yine birini götürüyorlar

ayrica emilye de sinir oluyorum..ne kadar zayif karakterli birisi yahu

mayayla öyle aman aman bir iliskileri yoktu kiz depresyondan cikmadi simdide paige cok sacma

anca kendi kafasina geziyor..biraz degisiklik olsun diye nate ve ezranin olaylarini getirdiler ama onlarda fazlalik

hadi ezra neysede nate cok gicik oluyorum oda mayayla birseyi yok ama öhühü öhühü aglayip duruyor..

hanna kan verecekti ne oldu?

13.bölümde caleb ölüyor mu ? hanna cok agliyor yine birini götürüyorlar

ayrica emilye de sinir oluyorum..ne kadar zayif karakterli birisi yahu

mayayla öyle aman aman bir iliskileri yoktu kiz depresyondan cikmadi simdide paige cok sacma

anca kendi kafasina geziyor..biraz degisiklik olsun diye nate ve ezranin olaylarini getirdiler ama onlarda fazlalik

hadi ezra neysede nate cok gicik oluyorum oda mayayla birseyi yok ama öhühü öhühü aglayip duruyor..

hanna kan verecekti ne oldu?

Kan verme olayı bişey olmadı tabiki.Her olay gibi bunun da ucu açık kaldı.Evet nate konusunda haklısın ne kadar yakın olabilirler ki farklı yerde yaşayan kuzenler.Tabi üzülmek normal ama hayatı ona adamak? Normal değil hiç bence.Emily gerçekten zayıf, sıkıyo biraz beni.

Yok bence kandırıyolar toby a değil ya.Ama nate belliydi zaten emily de salak hertanıştığıyla kalmaya gidilir mi :52:

garret, spencerı annesinin kendisine avukatlık yapması için ikna etmeye çalışırken çok yakınından biri konusunda uyarmıştı. meğersem toby imiş:53::53::53: toby gerçekten a mi bilmem de bayadır takımda demek ki:20::20::20:

garret, spencerı annesinin kendisine avukatlık yapması için ikna etmeye çalışırken çok yakınından biri konusunda uyarmıştı. meğersem toby imiş:53::53::53: toby gerçekten a mi bilmem de bayadır takımda demek ki:20::20::20:

facete okumustum senaristle yapilan bir röpartajdi sanirim

tobby icin hicbir zaman iyi biri degildi sadece intikam almak istiyordu diye birsey vardi..

bu a takimida baya kalabalik...

emily saf salak birsey herkeslede bir bag kuruyor masallah:)

facete okumustum senaristle yapilan bir röpartajdi sanirim

tobby icin hicbir zaman iyi biri degildi sadece intikam almak istiyordu diye birsey vardi..

bu a takimida baya kalabalik...

emily saf salak birsey herkeslede bir bag kuruyor masallah:)

toby ye bak sen

Kızlar ben eski Gossip Girl fanıyım ve bu diziye yeni başladım dahab 4. bölümdeyim. Diziyi gerçekten çok sevdim ama sonradan sıkıyo mu onu sorucaktım.

başta A A A çok sıkılmıştım ama sonradan adamlar öyle ii topluyorlarki merak etmeye devam ediyorsun

Yeni izlemeye basladim, fena degil... sacmaliklarida yok degil...
kizlar 16 yasinda, giyimleri koca koca insanlar gibi... hepsinin altinda araba... amerikada 16 yasinda bi basina araba sürebiliyor musun?
ezrayla arianin iliskisi iyi hos ama, aria 18 yasinin altinda ve sevgilisi ögretmeni yani, ne olursa olsun skandal bi durum bence...
cinsel iliskiyede giriyorlar bide sonra, cinsel istismarda var... cok hos biseymis gibi romantik romantik cekmeleri tuhafima gitti ne bileyim.

Back
X