Canım ben de onu demek istiyorum. Hepiniz çok yorgunsunuz. Zaten uykusuzluğa, hastalıklara, kusmuklara, hayat gailesine anca tahammül edebiliyorsunuz. Demekki küçük yanlış anlaşılmalarda da toleransımız kalmıyor. Bebişler biraz büyüsün, siz de rahatlayın eskisi gibi oluruz inşallahhem daha bana destek olacaksınıııız
Ama sen yine de vakit bulabilirsen gel diğer tarafa da..
Hepiniz iyi olun inşallah
Kızlar aylar önce pepuke ile aramızda olan yanlış anlama şimdi sizin aranızda olmuş. Çok üzüldümama inanın bunlar hormonlarınızdan ve çok yoruluyor olmanızdan. keşke elimden bir şey gelse....
boşver sanaldaki gerginliklerle de uğraşma vaktim yok.hayatım fazlasıyla yorucu zaten.
Canım ben de onu demek istiyorum. Hepiniz çok yorgunsunuz. Zaten uykusuzluğa, hastalıklara, kusmuklara, hayat gailesine anca tahammül edebiliyorsunuz. Demekki küçük yanlış anlaşılmalarda da toleransımız kalmıyor. Bebişler biraz büyüsün, siz de rahatlayın eskisi gibi oluruz inşallahhem daha bana destek olacaksınıııız
Ama sen yine de vakit bulabilirsen gel diğer tarafa da..
Hepiniz iyi olun inşallah
Canım takke düştü kel göründü..
Artik eskisi gibi olamayız..
Birtek pepuke ılımlı yaklaşıti sonradan durumu anlayınca...
Anlayana anlattım anlamayanlada işim olmaz...
Hele o üslupta konuşan biriykmke asla olmaz..
Ben pepukeye ozelden yazdım teşekkür ettim helal et hakkını dedim... Bunu ozelden yazmamın sebebide konu kapansin buyumesin dallanmasin budaklanmasindi...
Arkami bi dondüm kabak gibi facem ortalık yerde adım soyadım kayış koptu kan bende.. zaten mesajdaji hakarete bile takilnadim onun öyle demesiyle ima etmesiyle ben oyle biri olmam Herkez düşündüğünü yazar üslubuylada kişiliğini ortaya koyar...
Malesef başta dediğim gibi takke düştü kel göründü...
Sen eğerki sıkılır dertkesmek istersen herzaman burdayız bunu daha öncede belirttim gel anlat dinlerim başımla beraber...
Teşekkür ederim canım. Ben previayı yenemediğimden ona yenilediğimden baştan beri buraya gelmiyordum biliyorsun. Previalılarda görüşürüz inşallah canım..
ama Yine diyorum yanlış anlaşılma var bence. Çok üzüldüm böyle olmasına
Lütfen artık konuyu kapatın, uzadıkça daha da kırılacaksınız, ayrıca rica ediyorum kk dışındaki sosyal ağları burada dile getirmeyiniz, yasaktır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?